Τις μέρες των αεροψεκασμών παρατηρείτε αυξημένες πτήσεις αεροσκαφών;;; Δείτε τι συμβαίνει!

Admin | Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014 | 5:58 μ.μ. | 1 σχόλια

Τις μέρες των αεροψεκασμών παρατηρούνται υπερπολλαπλάσιες πτήσεις από μια συνηθισμένη ημέρα. Γίνεται λόγος για πολλά αεροσκάφη που πετούν ταυτόχρονα την ίδια ώρα στον ουρανό και από πολλές κατευθύνσεις. Τις περισσότερες φορές τα αεροσκάφη αυτά είναι
αόρατα στο flight radar  
Σήμερα αναγνώστης μας κατάφερε να εντοπίσει ένα από αυτά τα αεροσκάφη και την "περίεργη" πτήση που εκτελούσε...  Πιο συγκεκριμένα αναφέρει...

"Σας επισυνάπτω φωτογραφία από το πρόγραμμα flightradar, όπου μετά από οπτική επαφή δύο πολύ μεγάλων λουρίδων από ψεκασμό, οι οποίες όπως συνήθως γίνονται σύννεφο μετά από λίγο, μπήκα στο εν λόγω website όπου και τράβηξα το εν λόγω screenshot. Όπως θα δείτε το αεροπλάνο δεν έχει διακριτικά πετάει στο 29.000 πόδια και κάνει πτήση παραλιακά της Αττικής βόρεια - νοτιά και αντίστροφα.
Έχω και κιάλια και το παρατήρησα , είναι λευκό αεροσκάφος με κινητήρες , απροσδιόριστου τύπου πιο κοντά σε MD μοιάζει, και αφήνει πίσω του αυτές τις μεγάλες ουρές που εξαπλώνονται.
Το αεροσκάφος αυτό σταμάτησε να εκπέμπει μέσω transponder μετά από λίγη ώρα, με αποτέλεσμα να μην φαίνεται ούτε στην ιστοσελίδα αυτή. Έπρεπε να φύγω για την δουλειά μου και δεν είδα την εξέλιξη...  Αυτά που σας αναφέρω συνέβησαν περί τις 9 30 πρωινή σήμερα 6-3-2014
."


























Δείτε παρόμοια πτήση πού είχαμε καταγράψει και παλαιότερα εδώ 

Category: ,

1 σχόλιο:

  1. Υπομονή ως τα τέλη Μαΐου όποτε και θα υπάρξει μια μικρή ανάσα πριν τους ψεκασμούς του Σεπτεμβρίου.


    Μη νομίζετε πάντως πως τους καλοκαιρινούς μήνες σταματά το HAARP τη δράση του! Απλώς αντί για κακοκαιρία περιμένουμε τεχνητά μελτέμια από το υπερόπλο και εμπρησμούς δασών από τους αλλοδαπούς μαχαιροβγάλτες του Σόρος - χωρίς ασφαλώς να ξεχνάμε και τον ελώδη πυρετό από το κουνούπι του δυτικού Νείλου που έθρεψαν το ΔΝΤ και το ΝΑΤΟ στα εργαστήρια-γιάφκες της CIA…..


    Οι "δράκοι" μέσω του διαβόητου Ντέϊβιντ Χάρις (ο σατανάς με τον κιπά) δηλώνουν αμετακίνητοι στην αδιαλλαξία τους: "Ψεκασμοί, τεχνητή κακοκαιρία και H1N1 τον χειμώνα ή τεχνητά μελτέμια, εμπρησμοί δασών από τα μπουμπούκια του Σόρος και ελωνοσία το καλοκαίρι. Άλλη επιλογή δεν υπάρχει!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...