Σκεπάστηκε η Αθήνα από τους αεροψεκασμούς... την επόμενη ακολούθησε χαλάζι!!!

Admin | Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 | 8:01 μ.μ. | 2 σχόλια


Όσοι παρατηρούσαν χτες τον ουρανό της Αθήνας θα έβλεπαν πως ο ουρανός άρχισε σιγα σιγά να σκοτεινιάζει λίγο μετά το μεσημέρι... Την επόμενη μέρα (σσ. σήμερα) όσοι ζουν στην Αθήνα μπόρεσαν να αντιληφθούν το αποτέλεσμα....


Έριξε μέχρι και χαλάζι!









Αθήνα 9-4-2014













Category: ,

2 σχόλια:

  1. Το χαλάζι άρχισε να πέφτει γύρω στις 6 το απόγευμα και κράτησε ένα τέταρτο της ώρας. Τρεις ώρες νωρίτερα ξέσπασε ένα δυνατό μπουρίνι το οποίο προκάλεσε μικοδιακοπές στην ηλεκτροδότηση των Άνω Βριλησσίων.

    Εξαιτίας της καταιγίδας έπεσαν οι ασφάλειες με αποτέλεσμα να τεθούν προσωρινά εκτός λειτουργίας όλες οι συσκευές του σπιτιού μετά από πτώση κεραυνού πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ στη διασταύρωση της Χελμού με τη λεωφόρο Μητροπούλου (δίπλα στο Carrefour Marinopoulos).

    Για προληπτικούς λόγους αναγκάστηκα να σβήσω όλους τους υπολογιστές, τα UPS το φαξ και το router του Connex προς αποφυγή πιθανής ζημιάς στα μηχανήματα.

    Είναι ολοφάνερο πως η δρακονιανή τραπεζαλητεία αποφάσισε να επιφυλάξει "θερμή" υποδοχή στην Ελλάδα μόλις έγινε γνωστή η είδηση για την επιστροφή της χώρας στις διεθνείς χρηματαγορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φώτο με το chemtrail και την επιγραφή "υγεία" στη ταράτσα από κάτω μ' έκανε να χασκογελάσω πάντως (λίγο χιούμορ πάλι καλά έχει απομείνει)! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...