Παρακολουθείστε LIVE τις πτήσεις των αεροσκαφών και δείτε ποια πτήση είναι το αεροπλάνο που βλέπετε την ίδια ώρα στον ουρανό! (Flight radar)

Admin | Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 | 9:05 μ.μ. | 3 σχόλια

Παρακολουθείστε LIVE τις πτήσεις όλων των αεροσκαφών. Εαν δείτε ένα αεροσκάφος σε πραγματική πτήση πάνω από την πόλη σας και θέλετε να τσεκάρετε την ταυτότητά του, μπορείτε να το κάνετε κάνοντας κλικ πάνω στο αεροσκάφος που βλέπετε στο χάρτη! Θα πάρετε στοιχεία για...
την πτήση, τον τύπο του αεροσκάφους κλπ. Παρατηρήστε αν δείτε τις λευκές γραμμές στον ουρανό αν τα αεροσκάφη αυτά θα τα δείτε στο live traffic ή αν είναι αόρατα!

Category: , ,

3 σχόλια:

  1. Αυτά που εγώ τσεκάρω πάντως δεν υπάρχουν ως πτήσεις... Τι να πω δεν ξέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για δώσε δλδ ένα παράδειγμα. Συγκεκριμένο. Δες και σε άλλα site

      rdrinfo.net
      planefinder.net

      ίσως να τα δεις. Δεν υπάρχει παντού κάλυψη από τέτοιου είδους "radar"

      Διαγραφή
  2. Δεν έχουν όλα τα αεροπλάνα το σύστημα αυτό. Πρέπει να το έχουν εγκατεστημένο και σε λειτουργία για να το δεις στον υπολογιστή σου, και πάλι αν αυτό είναι μέσα στην ακτίνα κάλυψης των δεκτών. Δεν βλέπετε την εικόνα που έχουν τα ρανταρ της πολιτικής και πολεμικής αεροπορίας. Επίσης η εκτίμηση των αποστάσεων σε τέτοια ύψη εμπεριέχει πολλά σφάλματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...