Ραντίζουν... (για άλλη μια φορά) την κακοκαιρία του Σαββατοκύριακου!

Admin | Τετάρτη 2 Απριλίου 2014 | 1:29 μ.μ. | 1 σχόλια

Άλλο ένα Ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο θα το περάσουμε με νεφώσεις, βροχές, καταιγίδες κλπ κλπ. Επισημαίνω.. άλλο ένα! Γιατί όπως θα έχετε προσέχει τα Σαββατοκύριακα αποτελούν πλέον στόχο της κακοκαιρίας...  
Δείτε και την "πρόγνωση" του καιρού και τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε...







Τρίπολη 2-4-2014  










Category: ,

1 σχόλιο:

  1. εχεις απολυτο δικιο, παρακολουθω 3 χρονια τους αεροψεκασμους και ο πρωτος στοχος τους ειναι τα σαβ/κα και οι αργιες. θελουν να μιζεριαζει ο ανθρωπος οταν εχει ελευθερο χρονο και να κλεινεται μεσα κακοδιαθετος και να τσακωνεται..ειναι απιστευτη η εμμονη τους αυτη και το πετυχαινουν τελεια! καποτε εχαν βρει και το παραμυθι για το κακο καιρο τα σαβ/κα, οτι προκαλειται επειδη τα εργοστασια κλεινουν τοτε και μειωνεται η αιθαλομιχλη που εγκλωβιζει την θερμοτητα...με αποτελεσμα την ψυξη και την δημιουργια βροχης..δικαιολογιες για κρετινους και κολλημενους στην τηλεοπτικη ενημερωση! η αληθεια ειναι οτι κανουν οτι μπορουν να ειναι ο ανθρωπος ΑΡΡΩΣΤΟΣ απο ολες τις αποψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...