Manipulation, η χειραγωγία του Θανάτου!

Admin | Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 | 11:15 μ.μ. | 0 σχόλια

του Δρ. Κ.Βαρδάκα

Η χειραγωγία του θανάτου στην ΕΛΛΑΔΑ  φέρνει πιο γρήγορα την  "ματιά" του δικαιοκρίτη ΟΥΡΑΝΟΥ και την πνευματική λευτεριά.
Αυτός που δολοφονεί δεν το κάνει για ιδέες αλλά γιατί φτιάχτηκε να εξυπηρετεί το κατεξοχήν ανθρωποκτόνο αντίχριστο πνεύμα της εποχής .
Ποιός δολοφονεί τα παιδιά της Ελλάδος; τᨨ προοδευτικά αριστερά¨¨ ή τα ¨¨ακροδεξιά¨¨. Μήπως δεν είναι όλα παιδιά μας;
Γιατί η γενιά αυτή να
  λεκιάσει την χαρά της ζωής της με το ¨¨εθνικό εμφυλιοπολεμικό προπατορικό αμάρτημᨨ του αδελφοκτόνου αίματος ;
¨¨Στώμεν καλώς αδελφοί, στώμεν μετά φόβου¨¨ γιατί  βαρείς και ξένοι λύκοι ξαναγύρισαν μέσα από την λήθη της αιματοποτισμένης ιστορία μας για να ¨¨κατασπαράξουν¨¨ με δολοφονίες, αυτοκτονίες , κοινωνική τρομοκρατία και εγκλήματα αλλά και χημικούς αεροψεκασμούς το μέλλον αυτού του τόπου.
Μπαράζ δολοφονιών, μπαράζ αεροψεκασμών, μπαράζ σκανδάλων, μπαράζ νομοσχεδίων, μπαράζ απανθρωπιάς και αναλγησίας και στην μέση ένας ¨¨καλός κ αγαθός¨¨ λαός που δεν πείραξε ποτέ του κανέναν.
Το εντολοδόχο κέντρο της δολοφονίας, όποιο και αν είναι αυτό, περίμενε πρώτα να περάσει η Εθνική Εορτή του ΟΧΙ (άραγε πόσο φοβάται αυτό το ΟΧΙ των Ελλήνων;) και αφού δηλητηρίασε τον γαλανό ουρανό και τα πνευμόνια μας με τις αιωρούμενες χημικές ουρές (μπαράζ αεροψεκασμών τις δύο τελευταίες μέρες του Οκτώβρη) μας επανέφερε στην τρομακτική μνημονιακή πραγματικότητα  με μία ακόμη στυγερή δολοφονία.
Ήταν σαν να μας λέει ¨¨τόσες κάλυκες σφαιρών αξίζει η ζωή των νέων Ελλήνων¨¨...
Η Κερκόπορτα του Ελληνισμού άνοιξε για μία ακόμη φορά και τώρα μας ¨¨σφάζουν¨¨ με ριπές όπλων , στιλέτα  και με  ότι σύγχρονο διαθέτει η επιστήμη της ψυχοτρονικής προπαγάνδας.
 Πρώτα μας φόρτωσαν με ενοχές ότι είμασθε άχρηστοι, τεμπέληδες και ανάξιοι για να πορευθούμε στα κελεύσματα της παγκοσμιοποίησης. Ετοιμάζονται μάλιστα να βάλουν φόρ﨨 στις κότες και τα παράθυρᨨ κατά τον Πατρο- Κοσμά αφού πρώτα μετασχημάτισαν την πλειοψηφία τωνσυλλογικών οργανισμών και πνευματικών καθιδρυμάτων της χώρας σε ΚΟΤΕΤΣΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ και ανομίας.
Αλλά δεν τους φτάνει μόνο αυτό θέλουν να πληρώσουμε εδώ και τώρα  με ΦΟΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ.  Διψάνε να δούνε να χύνεται στους δρόμους Ορθόδοξο- Ρωμαίικο Αίμα και μάλιστα το θέλουν να είναι αδελφοκτόνο όπως το πέτυχαν σε παλαιότερες εποχές.
Δεν θέλουν να μας πάρουν μόνο τα υλικά ακίνητα , αλλά επιθυμούν διακαώς να πάρουν και μάλιστα με την δική μας βούληση την ¨¨κινητή¨¨ πνευματικήπεριουσία μας που είναι η προγονική ΠΙΣΤΗ και ΑΓΑΠΗ για ΧΡΙΣΤΟ και ΕΛΛΑΔΑ.
Ποιος σας είπε ότι η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται και ότι η ιστορία επαναλαμβανόμενη δεν κάνει και ιστορικά άλματα;
Τολμήστε να κάνετε μια δημοσκόπηση και θα δείτε ότι η πλειοψηφία του λαού αισθάνεται σαν τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΥΣ του Μεσολογγίου με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά την πείνα, τον θάνατο, την αρρώστια, την ανέχεια και την θλίψη των στιγμών.
Με την μόνη διαφορά ότι τώρα πολιορκούμασθε  από ανθέλληνες φραγγολεβαντίνους τοκογλύφους που μας έχουν ήδη για τελειωμένους μέσα σε σύγχρονα στρατόπεδα καταναγκαστικών έργων με χημικούς ¨¨φούρνους¨¨ αεροψεκασμών. Άλλωστε οι ίδιοι  ομολογούν στις συνάξεις  και στα γραπτά τους το οικονομικό και εθνικό τέλος μας.
Τι μας απομένει ώρε Έλληνες;
Η ΕΞΟΔΟΣ από το σημερινό Μεσολόγγι μας.
Να πάρουμε τα παιδιά και τις ΑΓΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ στις αγκαλιές μας και αφού ε ν ω θ ο ύ με  γερά με τα νάματα της ράτσας μας έστω και στο παρά πέντε , μπορούμε να γίνουμε μια πνευματική γροθιά για να τελειώνουμε με το τέρας που μας καταδυναστεύει και μας χειραγωγεί με θάνατο τόσα χρόνια.
Ο ΘΕΟΣ περιμένει την αγνή βούληση μας για να ρίξει την  κατάλληλη ματιά του πάνω στους αδικούντες την γη.
Η πνευματική έξοδος από το σημερινό Μεσολόγγι μας θα επιταχύνει τον βηματισμό της ιστορίας και από την υγρή λίμνη  των Παθών του Ελληνισμού θα βρεθούμε στα ποθητά νερά του Βοσπόρου της Ρωμηοσύνης.
Αν κάποιοι θέλησαν το κόντεμα της Πατρίδος και της Ελληνικής Ψυχής σίγουρα θα πετύχουν με τις προδοσίες και τις ανθρωποκτονίες τους το αντίθετο. Δηλ. το ΜΕΓΑΛΩΜΑ της.


ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Πηγή

Category:

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...