Αεροψεκασμοί παντού !!!

Admin | Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 | 10:13 μ.μ. | 4 σχόλια

Αυτές είναι μερικές φωτογραφίες από Αεροψεκασμούς... (Chem Trail)

Και όπως λέει ένας φίλος... "Λυπάμαι τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ που πιστεύουν ότι αυτό είναι φυσιολογικό "


















Category: ,

4 σχόλια:

  1. Δεν χρειαζεσαι να τους λυπασαι. Διαλεξαν το δρομο της βλακειας και της λοβοτομης.
    Ακολουθουν οτι τους λεει η τηλεοραση και αφου δεν το αναφερει τοτε για αυτους ειναι φυσιολογικο. Ετσι και αλλιως οι πολλοι ηταν παντα χαμενοι την διαφορα την κανουν οι λιγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα σαυράκια μέσα στον πανικό τους χτυπάνε ανελέητα όλες τις γωνιές της υφηλίου με το HAARP σε μια απελπισμένη προσπάθεια να διατηρήσουν την ηγεμονία τους.

    Αφού βρήκαν τον μπελά τους στη Συρία και την Ουκρανία προσπαθούν με μένος να προκαλέσουν τη ρωσική αρκούδα και τον σινικό δράκο απειλώντας τον πλανήτη με πυρηνικό ολοκαύτωμα και το σύμπαν με γαλαξιακό κατακλυσμό.

    Η αφύπνιση των μαζών τους κάνει να τρέμουν από τον φόβο τους μήπως δεν θα μπορέσουν ποτέ να επιστρέψουν από κει που ήρθαν για να συνεχίσουν να εγκληματούν εις βάρος της ανθρωπότητας.

    Τελευταία τους ελπίδα το γεωμηχανικό υπερόπλο SX1 το οποίο ευελπιστούν να θέσουν σε τροχιά γύρω από τη Γη το 2037. Μάταια, αφού ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι προ πολλού και ετοιμάζεται να πάρει τη τύχη του πλανήτη στα χέρια του στέλνοντας αυτά τα γλοιώδη ερπετά πίσω στον Άρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο το μεσημερι της κυριακης 23/3/14 χαμος πανω απο το ξυλοκαστρο στο ψεκασμα,οπος και σημερα ξημερωματα δευτερας 24/4/14,, 4 τεραστιες χημικες ουρες χιλιομετρων πανω απο το κεφαλι μας μολις ξυπνησα,,,06.30πμ πρωινο καλωσορισμα των προδοτων,σε μερικα χρονια δεν θα μεινει γης και νερο καθαρο θα τρωμε και θα πινουμε χημικα μεταλλα..και οποιος αντεξει..με λογια φιλοι μου δεν κανουμε τιποτα θελει αντιδραση-δραση,,και το νοημα το αφηνω στον καθενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 24/3/2014 ολοι μερα εγινε ο κακος χαμος απο το ψεκασμα στο ξυλοκαστρο χαθηκε ο ουρανος,,,οτι και να πω παλι λιγο θα ειναι...αλλα και στης 25/3 δεν ψεκασαν το πρωι αλλα απο το μεσημερι και μετα περναγαν σποραδικα και ριχναν οι βρωμιαριδες,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...