Κλείνουμε 2 χρόνια λειτουργίας! Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και τη δύναμη που μας δίνετε! Happy Birthday!

Admin | Πέμπτη 24 Απριλίου 2014 | 12:35 μ.μ. | 15 σχόλια

24-4-2012 - 24-4-2014  

Δύο χρόνια λειτουργίας… 865 Αναρτήσεις, πάνω από 120.000 επισκέψεις, σχεδόν 540.000 page views, αναδημοσιεύσεις των αναρτήσεων μας από δεκάδες άλλα blogs και ιστότοπους.

Αυτός είναι ο απολογισμός μας για το διάστημα που αναφέρουμε, για έναν ιστότοπο με πολύ συγκεκριμένο αντικείμενο.

Πως ξεκίνησε…


Πριν από 4 περίπου χρόνια (το 2010) και καθώς απολάμβανα αμέριμνος τον καφέ μου στο μπαλκόνι είδα κάποιον να κοιτάζει επίμονα τον ουρανό. Τον ρώτησα λοιπόν απορημένος. Έγινε κάτι; Τι κοιτάζεις;

Μας ψεκάζουν.. μου απάντησε δείχνοντάς μου μερικές λευκές γραμμές στον ουρανό καθώς ένας παράξενο ιριδισμό ο οποίος έμοιαζε με ουράνιο τόξο ενώ ο ουρανός ήταν πεντακάθαρος. Περισσότερο απ’ όλα με προβλημάτισε αυτό το «ουράνιο τόξο» και όχι οι γραμμές διότι κι εγώ μέχρι τότε πίστευα σε ότι είχα μάθει στη φυσική, στο φαινόμενο δηλαδή της κρυσταλλοποίησης των καυσαερίων. Εκείνη τη στιγμή δεν αποδέχτηκα τίποτα από αυτά που άκουσα, ήταν όμως η αφορμή για να ξεκινήσω να παρατηρώ τον ουρανό. Από εκείνη τη στιγμή και μετά παρακολουθούσα όσο πιο πολύ μπορούσα τον ουρανό… κάθε μέρα... σε διάφορες φάσεις της ημέρας. 

Η πρώτη μου παρατήρηση ήταν να διαπιστώσω 2 ειδών γραμμές. Κάποιες που λίγο μετά τη διέλευση του αεροσκάφους χάνονταν και κάποιες έμεναν για ώρες για απλώνονταν σε μεγάλη έκταση. Το δεύτερο που παρατήρησα ήταν πως τις μέρες που οι γραμμές παρέμεναν για ώρες στον ουρανό παρουσιαζόταν μια ασυνήθιστα πολλαπλάσια κίνηση αεροσκαφών στον αέρα. Παράλληλες πτήσεις, πτήσεις τεμνόμενες, και πτήσεις από διάφορες κατευθύνσεις ταυτόχρονα. Συνήθως αυτό που έμενε στον ουρανό ήταν ένα σχήμα Χ ή ένα σχήμα της μορφής # αποτελούμενο από τις λευκές που άφηναν αυτά τα αεροσκάφη. Ήταν πολύ περίεργο αυτό που συνέβαινε… Όσο πιο πολύ παρατηρούσα… τόσο έβλεπα και πιο παράξενα πράγματα να συμβαίνουν! Παρατήρησα λοιπόν πως μετά από μικρό χρονικό διάστημα… αυτές οι ουρές όχι μόνο δεν εξαφανίζονταν αλλά άπλωναν όλο και περισσότερο με αποτέλεσμα να σκεπάζουν τον ήλιο, η μέρα να σκοτεινιάζει… 

 Ταυτόχρονα αναζητούσα πληροφορίες στο διαδίκτυο, διάβαζα άρθρα και συνεντεύξεις, έβλεπα διάφορα βίντεο για ένα θέμα που απασχολούσε πολύ κόσμο σε όλο τον πλανήτη. Προσπάθησα να παρατηρώ αν όντως συμβαίνουν αυτά που διάβαζα και με μεγάλη μου λύπη καθημερινά διαπίστωνα πως ισχύουν… Αποφάσισα λοιπόν να αποτυπώνω αυτά που έβλεπα σε ψηφιακό υλικό και να αρχίσω να τα στέλνω σε διάφορους ιστότοπους και blogs. Κάποιες σπάνιες φορές τα δημοσίευαν… κάποιες άλλες καμιά απάντηση… και κάποιες άλλες λάμβανα ειρωνικές και απαξιωτικές απαντήσεις. Σκέφτηκα ότι ίσως να υπήρχε κι άλλος κόσμος που παρατηρούσε τα ίδια και που ίσως τύγχανε της ίδιας ακριβώς αντιμετώπισης. 

Αποφάσισα λοιπόν ότι πρέπει δράσω μόνος μου και να μην περιμένω από τους άλλους. Ξεκίνησα μια προσπάθεια, ένα blog όπου θα μπορούν οι αναγνώστες να στέλνουν το υλικό τους και να δημοσιεύεται.. που θα μπορούν να κάνουν τα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους… Αυτή η προσπάθεια κλείνει σήμερα ακριβώς 2 χρόνια λειτουργίας και η ανταπόκριση από εσάς είναι μεγάλη και αυξάνεται καθημερινά. Μια προσπάθεια που σκοπό της είναι να ενημερώσει ότι αυτό που βλέπουν δεν είναι μια θεωρεία συνομωσίας… είναι μια πραγματικότητα!

Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που στηρίζετε τις προσπάθειές μας με όποιον τρόπο μπορείτε. Σας θέλουμε όλους συμμάχους και αρωγούς στον αγώνα ενημέρωσης που κάνουμε. Ελπίζουμε να γίνουμε η αφορμή, όπως έγινε κάποιος και για μας, για προβληματισμό, παρατήρηση και αφύπνιση.


Τέλος να ευχαριστήσουμε πολύ όσους κάνουν αναδημοσίευση τις αναρτήσεις μας ή τις μοιράζονται στα κοινωνικά δίκτυα.

To ιστολόγιό μας 
http://psekasmata.blogspot.gr
Ο λογαριασμός μας στο twitter:
http://twitter.com/psekasmata
Το rss feed μας:
http://feeds.feedburner.com/psekasmata
Το κανάλι μας στο youtube
https://www.youtube.com/user/psekasmata


Με ιδιαίτερη εκτίμηση
psekasmata

Category:

15 σχόλια:

  1. Ενδιαφέρουσα ομιλία, αξίζει να τη παρακολουθήσει κανείς ολόκληρη εδώ. Παρήγορο το γεγονός ότι ο ομιλητής αντιτάσσεται ευθέως -και φαίνεται να το εννοεί κιόλας- στην εφαρμογή της γεωμηχανικής -ειδικά των τεχνικών SRM που μας απασχολούν εδώ- ως «πανάκεια» στη κλιματική αλλαγή. Από την άλλη γίνεται μέρα με τη μέρα πιο φανερό ότι η νόμιμη εδραίωση της γεωμηχανικής, με όλα τα παρελκόμενα, είναι πια θέμα -ελαχίστου- χρόνου. Είναι πολλά τα λεφτά του κλάδου και τόσα τα δυνητικά επιπρόσθετα οφέλη για τους... «πρωτεργάτες» του, που η απαγκίστρωση των παγκοσμίων περιβαλλοντικών πολιτικών απ' αυτόν, ειδικά σήμερα, φαντάζει εξαιρετικά ουτοπική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα να πω «να τα εκατοστήσετε», μάλλον δε πάει. Οφείλω ωστόσο να σας ευχαριστήσω για την αξιόλογη προσπάθειά σας και να ευχηθώ ο καθένας μας να προσπαθεί να αναλαμβάνει ανάλογες πρωτοβουλίες, σε όσο γίνεται πιο τοπικό επίπεδο, για την αντιμετώπιση αυτού που δεν αποκαλείται αδίκως «το σημαντικότερο ζήτημα που καλείται να λύσει η ανθρωπότητα, σήμερα». Η φιλοσοφία "think globaly, act locally" είναι πάντοτε επίκαιρη και ξεκινά από εμάς τους ιδίους, την εξάσκηση της ικανότητάς μας να σκεπτόμαστε κριτικά και τη μεταφορά της στις οικογένειες, τις γειτονιές και τις πόλεις μας. Χαρούμενα γενέθλια (και όχι Χρόνια Πολλά)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χρονια σας πολλα και ελπιζω να ζησουμε στιγμες απαγορευσης των αεροψεκασμων!
    Πιστευω οτι η επισημη κλιματικη παρεμβαση στην ελλαδα αρχισε το 2014 και δεν περιμενει το 2015..και αυτο γιατι τα πρωτα δειγματα ειναι σοβαρα. υψηλη θερμοκρασια με εντονο ηλιο ιανουαριο φεβρουαριο και μαρτιο και το χειροτερο δειγμα ο απριλιος ο οποιος ειναι ολο συννεφια και κρυο.το φετινο καλοκαιρι που λενε οτι θα ειναι θερμο, ουσιαστικα θα εχει θερμοκρασιες 26 με 27 που μας υποβαλουν υστερικα να τις θεωρουμε ως ακραιες, νομιζω ακομη οτι θα ειναι αποπνικτικο λογω της συνεχης συννεφιας που θα εχει οπως μας υποδεικνυει ο τροποποιημενος χημικα φετινος απριλης που θυμιζει νοεμβριο.Ενα ακραιο σεναριο ειναι οτι θελουν να εξαφανισουν το καλοκαιρι του νοτου και ως αντιποδα να δημιουργησουν καλοκαιρια καπου το μαρτιο που εχουν τις διακοπες τους οι βορειοι, με τελικο σκοπο την πληρη ομοιομορφια του κλιματος..ολη η ευρωπη τον ιδιο ελεγχομενο καιρο με κατα πληρωμενη παραγγελια ηλιοφανειας ανεξαρτητου εποχης..βεβαια αυτο θα εχει σαν αποτελεσμα ο πλανητης να σκασει σαν καρπουζι αφου ο πληθυσμος θα εχει τρελαθει και απεβιωσει..οταν η αποκαλυψη λεει μεταξυ αλλων οτι οι ουρανοι θα ειναι μαυροι και κοκκινη εννοει αυτο που ζουμε σημερα..ανοιξη με μονιμη βροχη και πλαστικα συννεφα και ηλιοβασιλεματα κοκκινα απο χημικα.Το ασχημο ειναι οτι δεν περνουμε χαμπαρι τιποτα..απο τις 365 ημερες του χρονου ζητημα να εχουμε στο συνολο ωρων γυρω στις..62 ηλιοφανεια το 2014 (στην περιοχη μου ο απριλιος ειχε γυρω στις 6 μερες συνολο ωρων μεχρι στιγμης ηλιοφανεια και ο μαρτιος ζητημα 10 ημερες φεβρουαριος 6 με 7 και ιανουαριος 5-6 μερες .τα παντα θα πεθανουν..ενα καλο πειραμα ειναι να σημειωσετε σε ενα μπλοκακι το συνολο ωρων σωστης ηλιοφανειας μεχρι το τελος του 2014, θα εκπλαγειτε! μακαρι να βγω ψευτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστούμε πολύ! Συμφωνούμε απόλυτα με την τοποθέτησή σας. Όλοι μας πρέπει να κάνουμε την προσπάθεια μας ξεκινώντας από το πιο κοντινό μας περιβάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας ελπίσουμε να μη χρειαστεί να είμαστε χρόνια πολλά. Ας ελπίσουμε αυτός ο κακός εφιάλτης να τελειώσει πολύ γρήγορα και τέλος ας ελπίσουμε να βγείτε ψεύτης... αλλά δυστυχώς φοβάμαι πως θα βγείτε αληθινός!
    Σας ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταρχάς θέλω να σας συγχαρώ για τις τιτάνιες προσπάθειες που καταβάλλετε εδώ και 2 χρόνια για να αφυπνίσετε τους πολίτες.


    Πρέπει αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί και να επεκταθεί σ' όλα τα μήκη και πλάτη της γης, όχι μόνο στην Ελλάδα.


    Επομένως είναι επιτακτική η απαίτηση των πολιτών να σταματήσει το ΝΑΤΟ τις πολεμικές επιχειρήσεις τρομοκράτησης του πληθυσμού και οι Δρακονιανοί σαυρήτες Annunaki που βρίσκονται πίσω από τον καιρικό και τεκτονικό πόλεμο να καταστρέψουν το υπεροπλοστάσιό τους και να παραδωθούν αμαχητί αποδεχόμενοι την ήττα τους ανοίγοντας τον δρόμο για την απελευθέρωση της υφηλίου από τα αιώνια δεσμά της δρακονιανής τυραννίας που κρατάει πάνω από ένα τρισεκατομμύριο έτη φωτός.


    Ο αγώνας ενάντια στη δρακονιανή ηγεμονία συνεχίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν και λίγο καθυστερημένα (σήμερα μπήκα),
    σας εύχομαι ολόψυχα να είστε γεροί και δυνατοί και να συνεχίσετε το θαυμάσιο έργο της αληθινής ενημέρωσης,
    Είμαστε δίπλα σας, σας αγαπάμε και θα σας στηρίζουμε όποτε το χρειαστείτε.

    Καλή λευτεριά σε όλους μας κι εύχομαι επίσης να ξαναδούμε τον μέγα και καθάριο ήλιο της Ελλάδας μας να λάμπει και πάλι.
    (λέπια κοντεύουμε να βγάλουμε από τις συνεχείς βροχοπτώσεις...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη και στη συμμετοχή σας στην προσπάθειά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτά τα λόγια μας δίνουν δύναμη και συνεχίζουμε. Σας ευχαριστούμε ολόψυχα. Σας θέλουμε δίπλα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εισαι πρωτος!!
    Δυνατη,συγκροτημενη,νηφαλια ματια,πανω σε φλεγον ζητημα.Καλη δυναμη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οτι μας ψεκάζουν είναι πλέον δεδομένο ύστερα απο τον φετινό Απρίλιο δεν αμφιβάλει κανένας ακόμα και οι τελευταίοι αμφισβητίες αυτό σκέφτονται απο μέσα τους. Το ζήτημα είναι να αντιδράσουμε με πιό δυναμικά μέσα το να γράφουμε μόνο σε μιά ιστοσελίδα που την διαβάζουν ελάχιστοι δεν κάνει τίποτα, κύριε Admin τι προτείνεις να κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σε πρώτη φάση θα πρέπει να ενημερώνουμε όσους περισσότερους μπορούμε. Δυστυχώς είναι πάρα πολλοί αυτοί που ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει. Εύκολα μπορεί να το διαπιστώσει κανείς αυτό ρωτώντας τους γύρω του. Δεύτερον μπορούν να γίνουν ημερίδες ενημέρωσης και τρίτον όταν γίνονται ημερίδες και συγκεντρώσεις να πηγαίνει και κανένας άνθρωπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. νασαι καλα φιλε μου και ευχωμαι τα υπολοιπα προβατα καποτε να ξυπνησουν και να δουνε λιγο ψηλα ουρανο και ΘΕΟ,και να βαλουν την κουτρα τους να σκεφτει απλα και λογικα,,και οχι τα σκουπιδια απο το τσοντοκαναλα της παρακμης και του κιτρινισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ευχαριστούμε πολύ! Ευχόμαστε και ελπίζουμε κι εμείς το ίδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...