Τις καλύτερες ευχές μας για καλά Χριστούγεννα! Χρόνια Πολλά!

Admin | Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013 | 3:27 μ.μ. | 4 σχόλια

Τις θερμές ευχές μας για καλά Χριστούγεννα σε όλους. Αυτές τις μέρες Αγάπης ευχόμαστε η έννοια της πραγματικής αγάπης να φωλιάσει στις ψυχές όλων αυτών που φροντίζουν για το "καλό μας".

Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλά Χριστούγεννα με Υγεία, Αγάπη, Δημιουργία και μια καλύτερη Ποιότητα Ζωής!






Χρόνια Πολλά και καλή δύναμη!!!  



























 psekasmata

Category:

4 σχόλια:

  1. …και όπως όλα δείχνουν οι επιθέσεις θα συνεχιστούν και με την άφιξη του νέου έτους, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σ' όλη τη γηραιά ήπειρο.

    Το υπερόπλο των σαυρητών χτυπάει ανελέητα το Ηνωμένο Βασίλειο την ώρα που ο πρωθυπουργός Cameron και τα μέλη της κυβέρνησής του απολαμβάνουν τη χλιδή σε υπόγεια υπερπολυτελή καταφύγια κάτω από το παλάτι του Buckingham.


    Από τη καταστροφική μανία του HAARP δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους στην Cumbria και το Gwynedd ενώ οι συγκοινωνίες παρέλυσαν εξαιτίας των σφοδρών βροχοπτώσεων που πλήττουν την Αγγλία και την Ουαλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα Χριστουγεννα σε ολους σας! Καλη δυναμη στο εργο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι "σαυρήτες" φέρονται αποφασισμένοι να αφαιρέσουν ανθρώπινες ζωές προκειμένου να συνετίσουν τις χώρες του Νότου που βρίσκονται υπό μνημονιακή κατοχή.


    Στόχος: η αποτροπή "πάση θυσία" κάθε απόπειρας πρόσδεσης αυτών των κρατών στο σινορωσικό άρμα και απομάκρυνσής τους από την σφαίρα επιρροής της πεφωτισμένης δρακονιανής "Δύσης" (reptilian West).


    Είναι προφανές πως η Δρακονιανή Οικουμένη επιδιώκει να προκαλέσει ένα πρωτοφανές μακελειό μ' ένα εκατομμύριο νεκρούς χρησιμοποιώντας το καιρικό της υπεροπλοστάσιο ανήμερα τα Χριστούγεννα.


    Άλλη μια νεοταξική μούφα (Xmas False Flag Attack) σε εξέλιξη….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα καιρικά αντίποινα των Δρακονιανών Yankees αναμένεται να συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και μετά τη Πρωτοχρονιά. Θα διακοπούν στα τέλη Μαΐου όταν τα μπουμπούκια του Σόρος θα σύρουν το χορό των εμπρησμών και θα ξαναρχίσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου.


    Την ίδια στιγμή το χαϊδεμένο παιδί των σαυρητών και υπερυπουργός Εθνικής Οικονομίας/Οικονομικών Γ. Στουρνάρας απορρίπτει ξεδιάντροπα την έκκληση 41 βουλευτών της συγκυβέρνησης για μείωση του ΕΦΚ για τα καύσιμα ισχυριζόμενος προκλητικά πως μια τέτοια εξέλιξη θα ευνοούσε το λαθρεμπόριο και τις χλιδάτες πισίνες!!!


    Εξαιτίας της προκλητικής ασυδοσίας και επιθετικότητας της "Οικουμένης" άλλο ένα άτομο προστέθηκε στη λίστα των θυμάτων από τις καιρικές επιθέσεις ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 14….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...