Ραγδαία επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες !!!

Admin | Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013 | 12:06 μ.μ. | 1 σχόλια

Αλλαγή και μάλιστα σημαντική θα παρουσιάσει ο καιρός σε μεγάλο κομμάτι της χώρας μας σήμερα παραμονή Χριστουγέννων 24 Δεκεμβρίου, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Γενικότερα σήμερα θα επικρατεί πυκνή συννεφιά σε όλη την Ελλάδα. Βροχές θα σημειωθούν το μεσημέρι σε όλη την δυτική χώρα, ενώ από αργά το μεσημέρι ως και το βράδυ, βροχές και σποραδικές καταιγίδες, θα σημειωθούν στην Πελοπόννησο και στην Στερεά Ελλάδα, καθώς και τα πιο δυτικά τμήματα της Κρήτης και των Κυκλάδων. Προς τα ξημερώματα των Χριστουγέννων, βροχές θα αρχίσουν να σημειώνονται και στην Θεσσαλία.

Χιονοπτώσεις ως και μέτριας έντασης, θα πέσουν στην Πελοπόννησο πάνω από τα 1100-1300 περίπου μέτρα και στην Στερεά Ελλάδα πάνω από τα 1000-1200 περίπου μέτρα.

Πηγή

[ Σχόλιο psekasmata ]

Αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, η προσπάθεια του τελευταίου διημέρου με τους συντονισμένους αεροψεκασμούς ήταν επιτυχής. Όλη η Ελλάδα υποταγμένη σε ένα πέπλο ψύχους που την έχει καλύψει απ' άκρη σ' άκρη! 


Και μην τολμήσετε να ανάψετε το τζάκι σας ε ; Είπαμε.. Αιθαλομίχλη!!!

Ελλάδα 24-12-2013 (Δορυφορική φώτο)








Category: ,

1 σχόλιο:

  1. ρε παιδα χειμωνας ειναι θα βρεχει και θα χιονιζει , που το ειδατε το περιεργο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...