Ευτυχισμένο το 2014! Το psekasmata σας εύχεται Καλή Χρονιά!

Admin | Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013 | 1:44 μ.μ. | 2 σχόλια

Αυτό που εύχομαστε σε όλους για το 2014, είναι πάνω απ'όλα υγεία, κάτι που δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάμε επειδή το θεωρούμε δεδομένο και γιατί κάποιοι κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μην την έχουμε!


Θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά και ευχόμαστε ολόψυχα ευτυχία και αγάπη σε όλους.



Οι θερμότερες και καλύτερες ευχές μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας για όλους εσάς που μας στηρίζετε με την εμπιστοσύνη σας καθημερινά.

Καλή χρονιά! Ευτυχισμένο το 2014!

      psekasmata

Category:

2 σχόλια:

  1. Ο καινούργιος χρόνος βρήκε την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη στο στόχαστρο της Οικουμένης η οποία δηλώνει αμετακίνητη στην απόφασή της να συνεχίσει τις καιρικές επιθέσεις με κάθε κόστος προκειμένου να κρατήσει τη Γηραιά Ήπειρο στις δαγκάνες των Μνημονίων.


    Η ένταση αναμένεται να φτάσει στο αποκορύφωμά της τον Φλεβάρη κατά την διάρκεια της χειμερινής ολυμπιάδας στο Sochi όπου εκεί θα κριθεί η έναρξη ή μη ενός υπερπλανητικού πυρηνικού ολοκαυτώματος ανάμεσα στον σινορωσικό άξονα και τις δυνάμεις της Οικουμένης.


    Τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Volgograd σκηνοθετήθηκαν από τα ίδια άτομα που πραγματοποίησαν το μακελειό της Βοστώνης την περασμένη άνοιξη. Είχαν προηγηθεί απειλές εκ μέρους της Σαουδικής Αραβίας και του ΝΑΤΟ για ένα τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα από Τσετσένους ισλαμιστές κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο θέρετρο της Μαύρης Θάλασσας….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες κατάντησαν παραρτήματα της αμερικανικής υπηρεσίας εθνικής ασφαλείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...