Κόλλησε το πλοίο τους στον πάγο: οι επιστήμονες για την δήθεν υπερθέρμανση του πλανήτη που βρίσκονται στην ανταρκτική καλούν για βοήθεια!!!

Admin | Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014 | 2:14 μ.μ. | 1 σχόλια

Ο Chris Turney, ένας επιστήμονας κλίματος και αρχηγός της αποστολής, επρόκειτο να τεκμηριώσει τις «περιβαλλοντικές αλλαγές» στο πόλο.

Σε μια συνέντευξή του είπε ότι το λιώσιμο των πάγων αναμένεται να
διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εκστρατεία. Το MV Akademik Schokalskiy είναι ακόμα κολλημένο ανάμεσα σε ενα παχύ στρώμα πάγου 1.500 ναυτικά μίλια νότια από το Hobart, την πρωτεύουσα της Τασμανίας.


Κάλεσαν για βοήθεια στις 5 π.μ. το πρωί των Χριστουγέννων αφότου βυθίστηκαν στον πάγο.


Ξεκίνησαν για αναζήτηση αποδεικτικών στοιχείων για το λιώσιμο των πάγων στον πλανήτη, αλλά, αντίθετα, μια ομάδα επιστημόνων του κλίματος έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν την αποστολή τους ... επειδή ο πάγος της Ανταρκτικής είναι παχύτερος από το συνηθισμένο σε αυτή την εποχή του έτους.Οι επιστήμονες έχουν κολλήσει πάνω στο MV Akademik Schokalskiy από την ημέρα των Χριστουγέννων, με επανειλημμένες προσπάθειες διάσωσης στη θάλασσα που εγκαταλείφθηκαν απο παγοθραυστικά πλοία που απέτυχαν να τους πλησιάσουν. Τώρα αυτή η προσπάθεια ανάγκασε τους εμπειρογνώμονες να παραδεχτούν ότι ο πάγος είναι πάρα πολύ παχύς.


Αντ 'αυτού το πλήρωμα έχει δημιουργήσει ενα παγωμένο ελικοδρόμιο για να διασώσει την ισχυρή ομάδα των 74 με το ελικόπτερο.

Category: , ,

1 σχόλιο:

  1. Οι συγκεκριμένοι επιστήμονες χρυσοπληρώθηκαν από τους σαυρήτες για μια χούφτα πέτσινα πετροδόλαρα με αντάλλαγμα τη σιωπή και τη συσκότιση της αλήθειας γύρω από την απάτη της (εγ)κλιματικής αλλαγής.


    Έπεσαν σαν τα ποντίκια στη φάκα (διάβαζε HAARP) που τους έστησε η Δρακονιανή Οικουμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...