Καλώς τα δεχτήκαμε!!! Ξεκινούν πιο νωρίς οι χημικοί αεροψεκασμοί μετά την προσωρινή 'παύση'.

Admin | Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014 | 1:16 μ.μ. | 7 σχόλια

Στην πραγματικότητα δεν έπαψαν.. απλά γινόντουσαν για λόγους συντήρησης όλη την καλοκαιρινή περίοδο. Όλοι συζητούν για τις "τρέλες" του καιρού το φετινό καλοκαίρι...  Άλλοι γιατί τους χάλασε τα μπάνια και τις διακοπές και άλλοι γιατί τους κατέστρεψε τη γεωργική παραγωγή. Το μόνο σίγουρο από
 το φετινό καλοκαίρι είναι ότι το χαλάζι το πετυχαίνουν μια χαρά!!!  Δεν υπήρχε "Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης" του καιρού χωρίς χαλάζι.. Ούτε ένα όμως!!! Πολύ φυσιολογικό για την εποχή... Προετοιμάζεται το έδαφος για την εισαγωγή και την καλλιέργεια των μεταλλαγμένων σπόρων και φυτών τα οποία θα είναι "ανθεκτικά" στα καιρικά αυτά φαινόμενα και τις "τρελές" κλιματολογικές συνθήκες που βέβαια οι ίδιοι κατασκευάζουν. 

Τρίπολη 7-8-2014








Category: ,

7 σχόλια:

  1. Το περασμένο -πάνω-κάτω- μήνα που δεν είχαμε ορατά chemtrails δε νομίζω ότι είχαν σταματήσει. Η μόνιμη θολούρα / ψευτο-ομίχλη στην ορίζοντα και η κλασική εικόνα του ουρανού κάθε βράδυ που φαντάζει λες και μένεις δίπλα σε διυλιστήριο / βαριά βιομηχανική ζώνη τους «πρόδιδαν» ανέκαθεν. Σήμερα στη κεντρική Πελοπόννησο με την υγρασία και τις σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες απλά καρφώθηκαν για τα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και στο ξυλακαστρο τα ιδια σήμερα ψεκαζαν το ξημέρωμα όπως τον παλιό κακό τους καιρό είχε και συννεφιά οποτε το κάναν ψηλό ύπουλα πάντως φέτος πολύ συννεφιά περίεργη και ομιχλοδες καλοκαίρι.σίγουρα σε αλλά μέρη θα βαραγαν καργα τα ψεκαστηρια τους πανω απο της κεφαλές τον ενφια-χαρατσωτων ελληναραδων.άντε καλώς τους παλι βρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέραν των chemtrails, αυτό το καλοκαίρι αρκετές φορές έχω παρατηρήσει παράξενα σκουρόχρωμα νέφη που είναι λες και έχουν... «παρασκευαστεί» από άλλο υλικό. Ξεφυτρώνουν από το πουθενά σα κουκκίδες, αναπτύσσονται κατακόρυφα και σε ελάχιστα λεπτά καταλαμβάνουν όγκο φυσιολογικού σύννεφου. Αντίστοιχα αστραπιαία εξαφανίζονται. Αν και μοιάζουν συχνά με μικρά cumulus, το χρώμα και ο τρόπος ανάπτυξής τους με προβληματίζει. Είναι πολύ πιο σκούρα ακόμα και από τα καταιγιδοφόρα νέφη -χωρίς όμως να προκαλούν τα ίδια βροχόπτωση- άσχετα από τη θέση του ηλίου (άλλωστε ακόμα και τη νύχτα τα σύννεφα παραμένουν λευκά στην απόχρωση), συχνά ομαδοποιούνται και ξεχωρίζουν χαρακτηριστικά από τα υπόλοιπα σύννεφα. Παραθέτω 2 φωτογραφίες, δυστυχώς όχι ιδιαίτερα ευκρινείς, στις οποίες αποτυπώνονται τέτοια σύννεφα στο αρχικό στάδιο δημιουργίας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. επιβεβαιώνω, έγινε μάρτυρας στη Δυτική Πελοπόνησσο παραθερίζοντας προ λίγων ημερών. Ξαφνικά μαύρισε μια περιοχή, δίχως λόγο, αλλά είχε προηγηθεί το πρωί ψεκασμός από διάφορα πετούμενα.
    Που πάμε ρεεεεε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καθαρές και... «καθαρές» μέρες: ολόκληρο σχεδόν το φετινό καλοκαίρι στη κεντρική Πελοπόννησο (εξαιρουμένων ίσως 4-5 ημερών από τις αρχές Ιουνίου ως σήμερα που ήταν όντως καλές και καμιά 10ριά συνολικά με πραγματική συννεφιά / βροχή) κύλησε ίδιο ή χειρότερο από τις απεικονιζόμενες στις φωτογραφίες #3 και #4 ημέρες. Ούτε τις μισές από αυτές δεν είχαμε υψηλή υγρασία ή trendy αφρικανική σκόνη. Δυστυχώς, ορατότητα ~ 15 km* (~ 32 deciview) πλέον χαρακτηρίζεται ως εξαιρετική, ανάλογα με τα εκάστοτε standards, παρά τα οικολογικά κινήματα και τις διάφορες νομοθετικές ρυθμίσεις τύπου "clean air act".

    Λίγοι θυμούνται ότι στο σχετικά πρόσφατο, προ κρίσης ακόμα παρελθόν, που μάλιστα κάτι είχε ακόμα απομείνει από βιομηχανία στην Ελλάδα, η θέα που μπορούσε να απολαύσει κανείς στα διάφορα όμορφα μέρη της χώρας ήταν αρκετά διαφορετική. Χαρακτηριστικά θυμάμαι ένα πεντακάθαρο, Αυγουστιάτικο, καλή ώρα, βράδυ, που είχα περάσει προ 7ετίας σε φίλους στη Ζαγορά Πηλείου, από τη βεράντα του σπιτιού των οποίων -χωρίς υπερβολές- μπορούσε κανείς να αγναντέψει τα φώτα του Θερμαικού που αχνοφαίνονταν στο βάθος (> 100 km). Σήμερα απεναντίας, που πια ούτε καν καρφίτσες παράγουμε, από τη Ζαγορά δεν είναι λίγες οι «καθαρές» εκείνες μέρες που δε μπορείς καλά-καλά ως τη θάλασσα στο Χορευτό να δεις (< 10 km), πόσο μάλλον τη συμπρωτεύουσα. Αντίστοιχα στην Αρκαδία, τις προηγούμενες 2 εβδομάδες δεν ήταν λίγες οι «καθαρές» νύχτες που δυσκολευόσουν να δεις από τη θολούρα τ' αστέρια ακόμα και ακριβώς «από πάνω σου» (κατά τα λοιπά υποτίθεται ότι οι Αυγουστιάτικες νύχτες είναι οι πλέον ενδεικνυόμενες λόγω της διαύγειάς τους για τους παρατηρητές του ουρανού). Τι να πω, modern times...

    ---
    *Μάλιστα ορισμένες φορές παρατηρείται η κλίμακα αξιολόγησης ορατότητας να μην υπερβαίνει καν αυτό το (σκόπιμο;;) άνω φράγμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από την επόμενη εβδομάδα ξαναμπαίνουν τα κεφάλια μέσα.

    Η διαβόητη NSA μέσω του αφεντικού της James Clapper εξέδωσε μέσω της "ΕΜΥ" το πρώτο πολεμικό μανιφέστο για το φετινό φθινόπωρο που ξεκινά τη Δευτέρα.

    Σύμφωνα με το μόνιμο πολεμικό ανακοινωθέν που ανακοινώθηκε από το ΝΑΤΟ σήμερα από την επόμενη Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου προβλέπεται τεχνητή υπερκακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες, θυελλώδεις ανέμους και μπόλικη μουντάδα.

    Η νέα ΝΑΤΟϊκή επιδρομή που έχει ήδη ξεκινήσει από τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα έχει ήδη αποφέρει τους πρώτους της καρπούς με τις κεραίες του HAARP στις κορυφές της Πεντέλης και της Πάρνηθας να εκπέμπουν στο διαπασών και τα πρώτα τεχνητά καταιγιδοφόρα σύννεφα να κάνουν δειλά-δειλά τη πρώτη τους εμφάνιση μετά από μια προσωρινή παύση ενός μήνα.

    Καλό φθινόπωρο σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σημερα αρχισαν μετα απο πολυ καιρο οι αεροψεκασμοι Κομοτηνη Αλεξανδρουπολη.Το τι δαντελα ζωγραφιστηκε στον ουρανο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...