Πτήσεις φαντάσματα 15-8-2014

Admin | Κυριακή 17 Αυγούστου 2014 | 11:33 π.μ. | 2 σχόλια


Κι εκεί που χάζευα αμέριμνος τον καλοκαιρινό έναστρο ουρανό της Τρίπολης κατά τις 21:30' το βράδυ της Παρασκευής 15/8/2014, βλέπω ένα αεροπλάνο που πετούσε κάπως χαμηλά (18.000 πόδια σύμφωνα με το flightradar24.com να αλλάζει πορεία κάνοντας αναστροφή!!!
Έως εκείνη την στιγμή ακολουθούσε έναν από τους συνηθισμένους αεροδιαδρόμους που ακολουθούν τα αεροπλάνα πάνω από την Τρίπολη, από βοεριοδυτικά προς νοτιοανατολικά:




Μιας και άλλαξε πορεία (κάτι που ποτέ άλλοτε δεν είχα παρατηρήσει σε συνηθισμένες πτήσεις που πετούν πάνω από την Τρίπολη), είπα να το ψάξω λίγο παραπάνω οπότε βρήκα το συγκεκριμένο αεροπλάνο στο flightradar.com. Δεν είχε όμως στοιχεία πτήσης -No call sign- παρά μόνο ότι ήταν της Astra Airlines, ούτε και φαινόταν να έχει απογειωθεί από αεροδρόμιο, μιας και φαινόταν να ξεκινάει από το πουθενά!!!



Η διαδρομή που ακολούθησε το ATR72-202 της Astra Airlines φαίνεται εδώ:








Τελικά κατέληξε (1 ώρα περίπου μετά) στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης!!!






Η ένδειξη "no call sign" εξακολουθεί και φαίνεται στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, ενώ προσγειώνονται και απογειώνονται τα άλλα αεροπλάνα κανονικά.







Το ίδιο αεροπλάνο (ATR72-202 της Astra Airlines) φαίνεται να απογειώνεται μετά από λίγη ώρα ακολουθώντας μια ασυνήθιστη πορεία



φαίνεται να κατευθύνεται νοτιοανατολικά, προς τα Ιωάννινα



... και συνεχίζει την πορεία του αλλά δεν το παρακολουθώ περαιτέρω...

Όμως, ταυτόχρονα με το ATR72-202 της Astra Airlines, στις 21:30' περίπου το βράδυ (21:33' UTC) φαίνεται ακόμα ένα αεροπλάνο που ξεκινάει από το "πουθενά":



Η πτήση αναφέρεται ως TVS7405 της εταιρίας Travel Service Poland και ακολουθώντας την διαδρομή που φαίνεται παρακάτω καταλήγει προφανώς στην βάση του στην Πολωνία:























Αναγνώστης

Category: ,

2 σχόλια:

  1. Καλησπερα σε ολους...παρακαλω να δημοσιευθει η παρακατω πληροφορια προς γνωση των πολλων και αποφυγης της πλανης περι εξωγηινων...Λοιπον στο Θεσπρωτικο Πρεβεζης εδω. και 3 ημερες εχω γινει μαρτυρας εγω και φιλοι μου και εχει να κανει με φωτεινες σφαιρες μεγεθους αστεριων σε σχεση με τον ουρανο..οι οποιες δεν εχουν διακριτικα φωτα οπως ενα κοινο αεροπλανο..Η πρωτη θεαση εχει να κανει με φωτεινη σφαιρα σε καθαρο ουρανο η οποια σε λιγο χρονο κινησης εξαφανιστηκε στον ουρανιπ θολο..Επισης η δευτερη σημαντικη θεαση εχει να κανει με 3 παρακαλω!!! φωτεινες σφαιρες κινουμενες σε διαφορετικο μηκος στπν ουρανιο θολο...Η τριτη θεαση εγινε στο ηλιοβασιλεμα οπου μια φωτεινη σφαιρα σε σταθερη θεση με μεγαλη φωτεινοτητα στον ουρανο..μετα απο 20
    ξδευτερα θεασης εξαφανιστηκε!! Οποιος
    ειδε κατι ασυνηθηστο τωρα.τελευταια ας το γραψει εδω...Σημειωση οι θεασεις αφορουν μερες οι οποιες ειχαμε χημικη συννεφια το πρωι και πτησεις αθορυβων νατοικων αεροπλανων ψεκαστικων...Κατι μου λεει οτι το σχεδιο ΜΠΛΕ ακτινα εχει μπει σε εφαρμογη και ολα αυτα ειναι πλανη η' κατι αλλο ετοι
    αζεται..Αυτα τα περιστατιμα αξιζει να σημειωθουν γιατι μπορει να ειναι σωτηρια..Ο χρονος της μεγαλης πλανης του αντιχριστου μαλλον ξεκινησει..η ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ.ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..ΜΕΙΝΕΤΕ Ε-ΓΡΗΓΟΡΟΙ Ε-ΤΟΙΜΟΙ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ
    ημεγαλη δοκιμασια και η θλιψη προ των πυλων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...