Πάμε μια από τα ίδια... Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού - Καταιγίδες, χαλάζι και ισχυροί άνεμοι

Admin | Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014 | 1:23 μ.μ. | 2 σχόλια

Ειλικρινά πόσες φορές είδατε αυτό το Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού μέσα στο καλοκαίρι; Για να το διευρύνουμε λίγο περισσότερο, πόσες και πόσες φορές δεν το είδατε τον τελευταίο τουλάχιστον χρόνο; Τι θα πει τελικά... έκτακτο δελτίο κάθε φορά; Ότι η ΕΜΥ αδυνατεί να κάνει μια πρόβλεψη από τις προηγούμενες μέρες και να προβλέψει μια αλλαγή του καιρού; Ότι η ΕΜΥ αδυνατεί να προβλέψει τα μεγέθη και τις εντάσεις των φαινομένων; Ότι η ΕΜΥ απλά ανακοινώνει τα "δελτία καιρού" που απλά της μεταβιβάζουν;

Σας φαίνεται απίθανο το τελευταίο σενάριο;

Εμένα όχι και τόσο... Εξάλλου αναρίθμητες φορές έρχονται οι εντολές - υποδείξεις για το τι πρέπει να κάνουμε-πούμε (όχι εμείς, για τους κυβερνώντες μιλάω) με ποιο πρόσφατο παράδειγμα την υπόδειξη από την αγαπητή μας Άγκελα για το ποιον πρέπει να βάλουμε πρόεδρο της Δημοκρατίας...

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν...
Έκακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για σήμερα Τετάρτη
Συγκεκριμένα, βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές αναμένεται να εκδηλωθούν στο βόρειο Ιόνιο, τη δυτική και βόρεια ηπειρωτική χώρα κατά τη διάρκεια της ημέρας ενώ τοπικά θα σημειωθούν χαλαζοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι. Σταδιακή εξασθένιση των φαινομένων αναμένεται τη νύχτα.

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Άντε.. και το Σ/Κ μια από τα ίδια.. ξέρετε εσείς....



Category: ,

2 σχόλια:

  1. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χθες τα μεσάνυχτα ο ουρανός γέμισε αστραπές και κεραυνούς στα βόρεια προάστια της Αττικής κάνοντας τη νύχτα μέρα. Η μπόρα σταμάτησε γύρω στις 2:30 σήμερα τα ξημερώματα.

    Για την πρόκληση της τεχνητής υπερκακοκαιρίας στο Λεκανοπέδιο χρειάστηκε να ενεργοποιηθούν οι ΝΑΤΟϊκοί πομποί μετάδοσης συχνοτήτων ELF στην Πάρνηθα και τον Υμηττό υπό τον ψηφιακό ζουρλομανδύα της Digea.

    Εγώ πάντως κοιμόμουν σαν αρκουδάκι και δεν αντιλήφθηκα το παραμικρό.

    https://www.youtube.com/watch?v=AfNrXqosjas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...