Η μόνιμη συννεφιά των τελευταίων ημερών δεν είναι απόλυτα φυσιολογική...

Admin | Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 | 11:51 μ.μ. | 3 σχόλια

Για αρκετές μέρες μια συννεφιά σχεδόν μόνιμη καλύπτει τον ουρανό, Πτώση της θερμοκρασίας, υγρασία... Αν προσεξετε τον ουρανό θα δείτε πως κάτι δεν πάει καλά..  θα δείτε τα παράξενα τεχνητά σύννεφα, τον ιονισμό της ατμόσφαιρας, τις γραμμές των αεροπλάνων να αποκαλύπτονται όταν καθαρίζει ο ουρανός, την λεπτή γαλακτώδη "αραιή νέφωση" που μπερδεύεται με τα κανονικά συννεφάκια...  Στις παρακάτω φώτο θα διαπιστώσετε όλα τα παραπάνω... 



Κεντρική και Βόρεια Πελοπόννησο 11-12/3/2014


































Category: ,

3 σχόλια:

  1. Από τη στιγμή που μπήκε η Ελλάδα υπό δρακονιανή μνημονιακή κατοχή οι επιθέσεις των ΝΑΤΟϊκών chemdrones κατάντησαν μόνιμο καθεστώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί να περιμένει κανείς τίποτε από τέτοιους χρυσοπληρωμένους λακέδες;

    Άν κάποιος δημοσιογράφος είχε το θάρρος ν' ανοίξει το στόμα του το βρώμικο μυστικό των άπληστων Δρακονιανών θα έβγαινε στη φόρα ανοίγοντας ουσιαστικά το κουτί της Πανδώρας γύρω από τους ψεκασμούς, το HAARP και τον καιρικό πόλεμο!

    Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η ένοχη σιωπή των καθεστωτικών Μέσων Μαζικής Πλύσης Εγκεφάλου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τις τρεις τελευταίες μέρες η Ε.Μ.Υ. μας «υποσχέθηκε» ξαστεριά (χαρακτηρισμός«καθαρού» -από νεφώσεις (?)- ουρανού στο meteo) . Δυστυχώς όμως και αυτή η λέξη κατάντησε διφορούμενη, σα τον αόριστο χαρακτηρισμό «παρασκευάζεται στην Ελλάδα» ένα πράγμα, που συναντά κανείς στις συσκευασίες των προϊόντων, που μπορεί να αναφέρεται στο περιεχόμενο, στη συσκευασία ή και στα δύο.

    Ο ουρανός το τελευταίο τριήμερο εδώ στην Αρκαδία ήταν ναι μεν ελεύθερος από -ορατές- νεφώσεις, αλλά αυτό δεν αρκεί για να το χαρακτηρίσεις «καθαρό», όταν έχει σχεδόν χάσει το χρώμα του από τα αιωρούμενα μικροσωματίδια (ιδιαίτερα εμφανές από τα εντυπωσιακά χρώματα που λαμβάνει κατά την ανατολή και δύση) και η ορατότητα περιορίζεται στα ~5-10 km (πιο μακριά δε ξεχωρίζεις παρά μόνο περιγράμματα π.χ. των ορεινών όγκων).

    Επιπρόσθετα, σήμερα από το πρωί επικρατεί η εικόνα που αποτυπώνεται στις συνημμένες φωτογραφίες, με νεφώσεις να έχουν ξαφνικά ξεπροβάλλει από το πουθενά.

    Αναρωτιέμαι λοιπόν πως άραγε η Ε.Μ.Υ. και το meteo να φαντάζονται / ερμηνεύουν τις «καθαρές» ατμοσφαιρικές συνθήκες. Για να λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους, ο αυστηρός ορισμός θα έπρεπε να είναι :
    Καθαρός = «καθαρός από μη-ανθρωπογενή νέφη.»
    Hint: Παρατηρήστε προσεκτικά αυτή τη «φωτορεαλιστική» πρόβλεψη για μια ηλιόλουστη μέρα στη Θεσσαλονίκη από το meteo (zoomάρετε την εικόνα στο μέγιστο) και επαληθεύστε αν ο ουρανός, κατά τους ειδικούς, είναι όντως «καθαρός» σύμφωνα με το παραπάνο ορισμό.



    Προβλέψεις vs Εικόνα Ουρανού στην Αρκαδία, 14/03/2014

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...