Ομιλία - συζήτηση για τα Chemtrails στη Χαλκίδα. Ομιλητής θα είναι ο χημικός, πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ Νίκος Κατσαρός.

Admin | Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014 | 12:57 μ.μ. | 5 σχόλια

Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στις 7 το βράδυ στην αίθουσα Παπαδημητρίου στη Χαλκίδα, θα πραγματοποιηθεί επιστημονική-ενημερωτική ομιλία με θέμα «Χημικές ουρές (chemtrails) και οι επιπτώσεις τους στο περιβάλλον και την υγεία μας». Ομιλητής θα είναι ο χημικός,
πρώην πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και επιστημονικός συνεργάτης του Ινστιτούτου Φυσικοχημείας ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», Νίκος Κατσαρός.
Θα αναλυθεί το φαινόμενο των chemtrails (χημικών ουρών) και οι επιπτώσεις τους στη φύση και τον άνθρωπο.

Ο Νίκος Κατσαρός θα απαντήσει επιστημονικά στις ερωτήσεις και τις απορίες του κοινού.



Δείτε στο σύνδεσμο παρακάτω μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Νίκου Κατσαρού.

Category: , , ,

5 σχόλια:

  1. Στοιχηματιζω οτι θα κανουμε αρκετο καιρο(1-2) να δουμε χεκασμους στον ουρανο.Τα ριξαν ολα μαζεμενα και ειδαν τι παιζει απο κατω μας.Ιδου και ο σεισμουλης και τσουουουπ το πετρελαιακι ηρθε πιο πανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καιρός είναι η ελληνική κυβέρνηση να καταγγείλει τα Μνημόνια και την επιθετική συμπεριφορά της πεφωτισμένης Δύσης αν θέλει πραγματικά να εξαντλήσει την τετραετία. Ειδάλλως δεν βλέπω καμία αχτίδα ελπίδας στο σκοτεινό λαβύρινθο του ληστρικού χρέους στον οποίο μας έβαλαν.

    Προσωπικά περιμένω από τον κ. Κατσαρό μια ανοιχτή επιστολή προς τα (αν)αρμόδια υπουργεία και το ΓΕΕΘΑ στην οποία θα ζητείται η άμεση αναχαίτιση και κατάρριψη των ΝΑΤΟϊκών chemdrones από την αεράμυνα της χώρας και το ξήλωμα όλων των υπεροπλικών εγκαταστάσεων του HAARP που βρίσκονται διασκορπισμένες στους πρόποδες των βουνών.

    Κρατώντας μικρό καλάθι ίσως καταφέρουμε (μακάρι) να κερδίσουμε μιαν ακόμα μάχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτη την ωρα 09.00πμ και 05/02/2014 γινετε χαμος πανω απο το ξυλοκαστρο στο ψεκασμα, ανοιξε ο ουρανος απο τα συννεφα και περνανε το ενα πισω απο το αλλο οι βρωμικοι,ακομα παρατηρησα οτι πανε με μεγαλη ταχητητα και οτι κανουν γρηγορες στροφες ειναι σιγουρα στρατιωτικου τυπου αεροσκαφοι,φιλοι μου εχουμε πολεμο,με τα καθικια νεοταξητες και εμεις ακομα κοιμομαστε,εχουν σαρωσει οι αρρωστιες ολοι με γριπη βαρεια και μυοσκελετικα προβληματα χαμος σας λεω και δεν φταινε τα τζακια ουτε οι φουφουδες που λενε τα νεοταξικα κοπρωσκυλα που μας κυβερνανε,,ο λαος αυτος ο αχρηστος ευκολοπιστος λαουτζικος που θελει τρομαρα του και τσυριζα,,,ελεοςςςςς ρεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οχι φιλε μου 05/02/2014,,,χαμος περνανε πανω απο το ξυλοκαστρο και μας ψεκαζουν σαν κατσαριδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια απ' τα ίδια και στην Αρκαδία. Εδώ μπορεί να μη τους βλέπουμε αλλά σίγουρα τους ακούμε (πετούν ιδιαίτερα χαμηλά, ειδικά τις νυχτερινές ώρες) και φυσικά βιώνουμε μέρα με τη μέρα την επίδρασή τους στην υγεία μας --σωματική και ψυχική. Όσο για τη ξαστεριά που μας «υποσχέθηκε» προχθές η ΕΜΥ για την ερχόμενη Κυριακή, σχεδόν άμεσα μετά την αρχική πρόβλεψη έφαγε άκυρο, αντικαθιστώμενη από -κλασικά- «αραιή συννεφιά»...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...