Χτυπάει κόκκινο η 'Υπερθέρμανση' του πλανήτη! Στους -50 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στις ΗΠΑ!!!

Admin | Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014 | 11:33 μ.μ. | 4 σχόλια

Πάρα πολλές φορές έχουμε μιλήσει για το παραμύθι της υπερθέρμανσης του πλανήτη το οποίο καταρρέει συνεχώς. Τελευταίο δείγμα της "υπερθέρμανσης" οι πολικές θερμοκρασίες στις ΗΠΑ που ξεπερνούν τους -50 βαθμούς Κελσίου!
Πιο συγκεκριμένα...
οι σφοδρές χιονοπτώσεις στις βορειανατολικές πολιτείες της Αμερικής και οι σχεδόν πολικές θερμοκρασίες έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις αεροπορικές μετακινήσεις, την ώρα που η Νέα Υόρκη έχει παραλύσει από την κακοκαιρία, ενώ τα σχολεία και τα δικαστήρια παραμένουν κλειστά.

Πολλές περιοχές στις βόρειες Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετωπίζουν πολικές θερμοκρασίες που φτάνουν τους -50 βαθμούς Κελσίου.

Οι νεκροί ανέρχονται σε 13.


Ήδη η αμερικανική μετεωρολογική υπηρεσία κάνει λόγο για «αρκτική εισβολή» και προέβλεψε ότι σε πολλές κεντρικές και βόρειες αμερικανικές πολιτείες από σήμερα το απόγευμα θα παρατηρηθούν θερμοκρασίες μεταξύ των -23 και -29 βαθμών, ενώ οι ελάχιστες θα πέσουν κατά τη διάρκεια της νύχτα γύρω στους -34 βαθμούς.

Σε κάποιες περιοχές οι θυελλώδεις άνεμοι θα οδηγήσουν τις θερμοκρασίες στους -45 βαθμούς ή ακόμη και στους -51 βαθμούς Κελσίου! Οι μετεωρολόγοι έχουν προειδοποιήσει ότι οι θερμοκρασίες σε ορισμένες μεσοδυτικές πολιτείες μπορεί να φθάσουν στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων δύο δεκαετιών.

Στο Σικάγο ο εκπρόσωπος του τοπικού υπουργείου Κοινωνικών και Οικογενειακών Υποθέσεων, μιλώντας στην εφημερίδα Chicago Tribune κάλεσε τους πολίτες παραμείνουν σε ασφαλή και ζεστά μέρη τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια της ημέρας η θερμοκρασία θα πέσει κάτω από τους -24 βαθμούς που είναι η χαμηλότερη που καταγράφηκε στο Σικάγο δυο φορές, στις 18 Ιανουαρίου 1994 και στις 24 Δεκεμβρίου του 1983.

Στη Μινεσότα ο κυβερνήτης Μάρκ Ντέιτον έχει ήδη ανακοινώσει ότι τα δημόσια σχολεία θα είναι κλειστά τη Δευτέρα. «Πήρα αυτή την απόφαση για την προστασία όλων των παιδιών, από αυτές τις επικίνδυνα χαμηλές θερμοκρασίες που αναμένονται για τη Δευτέρα» ανέφερε ο κυβερνήτης που κάλεσε τους κατοίκους της Μινεσότα «να επιδείξουν τη μέγιστη δυνατή προσοχή σε αυτές τις ακραίες καιρικές συνθήκες».

Στο σύνολο της χώρας από τις πρωτοφανείς καιρικές συνθήκες έχουν επηρεαστεί συνολικά, περίπου 100 εκατομμύρια άνθρωποι σε περισσότερες από 20 αμερικανικές πολιτείες.

Category: , , ,

4 σχόλια:

  1. http://www.geoengineeringwatch.org/helping-the-geoengineers-to-sell-geoengineering-updated-jan-4-2014/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι προφανές πως οι Δρακονιανοί χτυπάνε στο ψαχνό τη χώρα που κυβερνούν.


    Μπορεί μεν να νοιάζονται υποκριτικά για τους πολίτες που υποφέρουν από το πολικό ψύχος αλλά για την αιτία που προκαλεί αυτό το πρωτοφανές καιρικό φαινόμενο (HAARP) δεν πέφτει κουβέντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο συγκεκριμένος μετεωρολόγος αναγκάστηκε να κάνει στροφή 360 μοιρών μετά από απειλές που δέχτηκε για τη ζωή του από τα μέλη της Τριμερούς Επιτροπής.


    Πάντως η αποκάλυψη που έκανε ξετύλιξε τον μήτο της Αριάδνης και είναι πλέον θέμα χρόνου να χυθεί επιτέλους άπλετο φως στα διαχρονικά εγκλήματα των σαυρητών, γεγονός που θα οδηγήσει στο ξήλωμα όλων των καιρικών υπεροπλικών συστημάτων ανά την υφήλιο και την καταστροφή του χημικού οπλοστασίου που ευθύνεται για τη τεχνητή κακοκαιρία και τους σεισμούς των τελευταίων 50 ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Kevin Martin δεν έχει κανένα πτυχίο και καμία εκπαίδευση σε θέματα μετεωρολογίας. Έχει παραδεχτεί πως πάσχει από αυτισμό και ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή. Λόγο όμως αυτών των προβλημάτων θεωρεί πως η ικανότητα του στην πρόβλεψη του καιρού είναι σταλμένη από τον Θεό.
    Ακόμα και σε γνωστά συνωμοσιολογικά φόρουμ του εξωτερικού όπως το Above Top Secret Forum δεν παίρνουν στα σοβαρά πλέον τον Kevin Martin.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...