Τα «καλούδια» που μας ψέκασαν στις 05/01/2014!

Admin | Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014 | 12:04 μ.μ. | 1 σχόλια

Οι «ανύπαρκτοι» αεροψεκασμοί έχουν φλομώσει το σώμα μας με αλουμίνιο μεταξύ πολλών άλλων. Μην απορείτε που το αλτζχάιμερ θερίζει. Όταν το αλουμίνιο περνάει τον αιματο-εγκεφαλικό φραγμό ενώνεται με πρωτεΐνες και επιτίθεται στην μυελίνη, την μόνωση των νεύρων. Έτσι δημιουργούνται
εκατομμύρια βραχυκυκλώματα στα νεύρα. Για αυτό το αλτζαχάιμερ μοιάζει σαν να έχει μπερδέψει κανείς τα συρτάρια της μνήμης.

Είναι αποτέλεσμα των ψεκασμών. Μάλιστα είναι μια από τις πολλές αρρώστιες που δεν υπήρχαν προπολεμικά, όπως η χρόνια κόπωση, η κατάθλιψη κ.α.

Τα μέταλλα που κυρίως ψεκάζονται είναι το σωματιδιακό αλουμίνιο και το ραδιενεργό βάριο. Τα δευτερογενή αποτελέσματα του αλουμινίου και του βαρίου έχουν ξεκαθαριστεί από την ανακάλυψη του Dr. Robert Folk των νανοβακτηριδίων, μια ολοκαίνουργια τάξη μολυσματικών βακτηριδίων που υπάρχουν κατά κόρον στην λιθόσφαιρα και την ανώτερη ατμόσφαιρα. Τώρα είναι γνωστό ότι είναι η πλέον διαδεδομένη μορφή ζωής στην γη. Τα ευρήματα του Folk έχουν δείξει ότι τα νανοβακτηρίδια μεταβολίζουν τα μέταλλα, ειδικά να δένονται σε τεράστιους αριθμούς στο αιωρούμενο αλουμίνιο και το βάριο στο ψέκασμα πριν πέσει κάτω με τις καταιγίδες στον υδροφόρο ορίζοντα.












Οι Αεροψεκασμοί έγιναν διάσημοι !

Ο Θάνατος με την μορφή του Αλουμινίου

Στις φωτογραφίες δείτε το αλουμίνιο, βρώμιο, βάριο, παθογενές μυκόπλασμα και τα υπόλοιπα «καλούδια» που μας έριξαν ΣΗΜΕΡΑ στην Αττική 05/01/2014

Διαβάστε τις επίσημες κυβερνητικές ανακοινώσεις των ΗΠΑ και της Αγγλίας. Σε μορφή PDF 128 σελίδων, όσοι ξέρετε Αγγλικά. Το άρθρο πρώτο δημοσιεύτηκε στην www.miastala.com το 2009 και μας λοιδορούσαν σαν συνομωσιολογικοπαρανοικούς χωρίς να κάνουν τον κόπο να σηκώσουν στον ουρανό το κεφάλι τους.

Αφού μας ψεκάζουν εδώ στην Δύση συστηματικά επί 13 χρόνια, βασιζόμενοι στην διατροφή του Δυτικού ανθρώπου με κρέατα κάθε είδους και γαλακτοκομικά τώρα βγαίνουν και μας το λένε επισήμως.

Αφού σπαταλήθηκαν τόνοι “μελάνης” από τα C.P.D. και τα MK/ultra/kids και τα κάθε είδους ΜΜΚ (Μέσα Μαζικής Κατευθύνσεως) που προσπάθησαν να μας πείσουν “άλλων ρήμασι πειθόμενοι” ότι είναι “εξατμίσεις αεροπλάνων” Τώρα το παραδέχονται επίσημα οι κυβερνήσεις !!!

Οι τελετές ενάρξεως και λήξεως στο Athens 2004 περιλαμβάνανε όλα τα προγραμματισμένα γεγονότα, μέχρι το 2008. Τυφώνες, τσουνάμια (θυμάστε το παιδάκι με τη βάρκα και το νερό), κομήτες, ευγονική (ο Θεός να την κάνει, γιατί αφορά μη ανθρώπινο DNA)”

Το PDF της Αμερικανικής κυβερνήσεως

http://downloads.climatescience.gov/sap/sap2-3/sap2-3-final-report-all.pdf
Το PDF της Αγγλικής κυβερνήσεως
http://www.publications.parliament.uk/pa/cm200910/cmselect/cmsctech/221/221.pdf

Category: , ,

1 σχόλιο:

  1. παρακολουθεω τους αεροψεκασμους 3 χρονια στο αγρινιο..οτι και να γραψουμε οσο και αν φωναξουμε οσες φωτογραφιες και να βγαλουμε δεν γινεται τιποτα γιατι αυτο το θεμα απλα δεν υπαρχει για καμοια επισημη πολιτικη αρχη παγκοσμιως...φετος τα χριστουγεννα ο καιρος στο αγρινο πηγαινε ως εξης..παραμονη και επομηνη χριστουγεννων πρωτοχρονιας και φωτων καθαρος καιρος και εβρεχε μονο σαν προγραμματισμενο τις 3 γιορτες..μετα το ψεκασμα σχεδον μετα απο 2 εβδομαδες πριν τα χριστουγεννα στο αγρινιο ξεσπασε επιδημια γριππης καθως επισης και μια ιωση του ματιου που οι γιατροι την χαρακτηριζουν νευροιωση..οποιος γνωριζει ξερει οτι ολα γινονται για να μας εξοντωσουν και να μας τρελανουν..για αυτο κρυβουν και τον ηλιο επειδη τονωνει και θεραπευει το ν οργανισμο και την ψυχη και ειναι αντιμικροβιακος και αντιικος παραγοντας..τι πρεπει να κανουμε ισως? κλασσικα σωστη διατροφη χυμοι χορτα ψαρια, υοθετηση των παραδοσιακων γιατροσοφιων που λεμε..αποαδοχη οτι τα οικονομικα μας θα εξαφανιστουν και ισως να ζουμε και σε καλυβες να διατηρουμε την ηρεμια μας οσο γινοται αποφευγοντας πλεον τον υστερικο περιγυρο μας να κανουμε τον σταυρο μας οσοι πιστευουν γιατι ο θεος εχει δωσει απεριοριστη εξουσια στο σατανα για τα γηινα θεματα και αν απως λενε οι αγιοι και οι πατερες οποιος ζητησει λυτρωση θα λαβει...και καντε το αντιθετο απο οτι λεει η τηλεοραση..οτι κατηγορουν ειναι καλο στις περισσοτερες περιπτωσεις..οπως ελαιολαδο παλια, σοκολατα ζαχαρη τσαι χοιρινο κρεας(ειναι το μονο λιπος που μεταβολιζει το σωμα το χειροτερο ειναι το μοσχαρισιο το εμαθα απο γιατρους που πηγαν σε συνεδριο του εξωτερικου και το ειπαν με κλειστες πορτες) και πολλα αλλα..ακομα και υστερια με το καπνισμα εχει λογο..αυξηση καταναλωσης ψυχοφαρμακων και απαγορευση της οποιας ψυχικης χαλαρωσης που προσφερει σε καποιον...εδω στο αγρινιο θα παραλαβουμε και τα παλια μηχανηματα της πατρας για την μετρηση αιθαλομιχλης οποτε απο το 2015 θα μπει και υστερια για τα τζακια και η φορολογια γι ατα καλα...το κολπο ειναι να μας τρελανουν τοσο απλο αντισταθειτε συνειδοτοποιωντας οτι η ευμαρια που ειχαμε ηταν τεχνητη για να φτασουμε εδω..παν μετρον αριστον και πιστη προτεινω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...