Πειράματα “ψεκασμών” σε πολίτες από τον αμερικανικό στρατό! Με τι ψέκαζαν; [ΒΙΝΤΕΟ]

Admin | Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014 | 2:09 μ.μ. | 3 σχόλια

Πειράματα του αμερικανικού στρατού σε πολίτες τις δεκαετίες του 1950 και 60, αποκαλύπτει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ. Κι εκεί όπως θα διαπιστώσετε υπάρχουν οι θεωρίες “ψεκασμού”. Στο ρεπορτάζ υπάρχουν πλάνα εποχής και συνεντεύξεις όσων ερευνούν τα πειράματα των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων.









ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Πηγή

Category: ,

3 σχόλια:

  1. Δεν είναι μόνο αυτό, ο νέος χρόνος έκανε ποδαρικό με νέα εκατόμβη νεκρών πολιτών εξαιτίας της επιθετικότητας της δρακονιανής αδελφότητας.


    Από τη τελευταία μέρα του χρόνου που πέρασε θρηνήσαμε ήδη 14 συμπολίτες μας. Τώρα ο αριθμός αυτός αυξήθηκε στους 20!



    Οι σαυρήτες όχι μόνο ομολογούν ωμά και κυνικά πως οι ίδιοι βρίσκονται πίσω από τις καιρικές επιθέσεις των τελευταίων 2 ετών στην Ελλάδα και αλλού αλλά έχουν επίσης το περισσό θράσος να το αποδείξουν στην πράξη στέλνοντας στο θάνατο 6 αθώες ψυχές. Ξετσίπωτοι και δίχως κανένα ίχνος μεταμέλειας δηλώνουν αποφασισμένοι ακόμα και να τινάξουν τον πλανήτη στον αέρα εφόσον χρειαστεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ψεκασμοί αποτελούσαν μέρος του σχεδίου για τη συναρμολόγηση του HAARP, το οποίο τέθηκε επίσημα σε λειτουργία στα τέλη του 20ού αιώνα.

    Εν τω μεταξύ οι τεχνικοί της DARPA εργάζονται πυρετωδώς για την κατασκευή του XINDI το οποίο βρίσκεται ακόμα στα σπάργανα.

    Η τελική φάση της συναρμολόγησης αυτού του νέου υπερόπλου αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2020 με προοπτική ένταξης στο υπεροπλοστάσιο της Δρακονιανής Οικουμένης γύρω στα τέλη του 2036 ή τις αρχές του 2037. Το κόστος των εργασιών ξεπερνά το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια.

    Οι πρώτες δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν για τα γυρίσματα του Star Trek έδωσαν τα πρώτα θετικά αποτελέσματα ξεπερνώντας όλες τις προσδοκίες του Henry Kissinger ο οποίος φυσικά δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τις καταστρεπτικές ικανότητες αυτού του φοβερού διαστημικού όπλου.

    Οι φήμες θέλουν το υπερόπλο XINDI ως τον μελλοντικό διάδοχο του HAARP μετά από 3 δεκαετίες αδιάλειπτης λειτουργίας.

    O πάλαι πότε μάγος της αμερικανικής διπλωματίας επιβεβαίωσε την ύπαρξη του XINDI κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην Daily Squib το 2011 ωστόσο το επίμαχο μέρος δεν είδε ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιδού το λογοκριμένο στιγμιότυπο από τη συνέντευξη του Χένρυ Κίσινγκερ που δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας. Ευχή όλων μας είναι να ξυπνήσει σύσσωμη η ανθρωπότητα και να αποτρέψει τα μακάβρια σχέδια των παγκοσμιοκρατών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...