Αεροψεκασμοί και δημιουργία νεφών πάνω από την Πάτρα 23-12-2013

Admin | Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013 | 1:44 π.μ. | 7 σχόλια

Νωρίς το πρωί όπως μπορείτε να δείτε ο ουρανός ήταν πεντακάθαρος. Όμως έπρεπε να επιβεβαιωθεί το δελτίο της ΕΜΥ που μιλούσε για νεφώσεις πάνω από την πόλη.  Μετά από αρκετή ομολογουμένως προσπάθεια μερικών ωρών η "πρόβλεψη" επετεύχθη. Δείτε και μόνοι σας πόσο αποτελεσματική ήταν η δουλειά τους...






Πάτρα 23-12-2013




















Category: ,

7 σχόλια:

  1. Οι κατά τόπους μετεωρολογικές υπηρεσίες και τα σεισμολογικά ινστιτούτα δεν έχουν πλέον κανέναν λόγο ύπαρξης. Λειτουργούν ως εντολοδόχοι της NSA η οποία παραγγέλνει τις καιρικές προγνώσεις και τις σεισμικές προβλέψεις κατά βούληση και μάλιστα α λα κάρτ.


    Σεισμολογία και μετεωρολογία: δύο επιστήμες οι οποίες αποτελούν είδος προς εξαφάνιση εξαιτίας της ασυδοσίας και της επιθετικότητας της Δρακονιανής Οικουμένης.


    Σήμερα η άσκηση αυτών των επαγγελμάτων είναι πρακτικά αδύνατη. Ελάχιστοι είναι οι μετεωρολόγοι και οι σεισμολόγοι που είναι σε θέση ν' αποκαλύψουν το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες του πλανήτη αλλά φοβούνται να μιλήσουν λόγω των απειλών που δέχονται για τη ζωή τους από μέλη της δρακονιανής αδελφότητας.


    Δυστυχώς το σκηνικό παραπέμπει σε σκηνές βγαλμένες από τα βελγικά κόμικς (SOS Μετεωρίτες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καιρικές προγνώσεις και σεισμικές προβλέψεις κατασκευασμένες κατόπιν παραγγελίας θα καταντήσουν κάποια μέρα ως μόνιμο καθεστώς τρομοκρατίας και ανασφάλειας για την επιβολή της μονόπλευρης λιτότητας που απορρέει από την παγκοσμιοποίηση και τα τρελά κατακτητικά όνειρα του λόρδου Jacob Rotschild.


    Αυτό δεν είναι ούτε μετεωρολογία, ούτε καν σεισμολογία αλλά τεχνητός τεκτονικός πόλεμος για την εξυπηρέτηση σκοτεινών εξωθεσμικών συμφερόντων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Γ Ε Ν Ν Α και σε σενα! και σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συνεχεις αεροψεκασμους και στης 26/12,περναγαν οι βρωμικοι και εριχναν αρρωστια,ειχα παει προς αρτα μερια,μας τα πρηξαν με την αιθαλομιχλη και βλακειες απο τα τσοντοκαναλα τους ολες τις μερες, και πανε να τα φορτωσουν εκει, ολοι την χολερα των αεροψεκασμων,ακουσατε κουβεντα για αυτους που εχουν 3 χρονια βρωμισει την χωρα μας.??? αλητεια και βρωμια σε ολα τα επιπεδα.μας δουλευουν κανονικοτατα,καιμεις τι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ίδιο βιολί και αυτό το διήμερο… λίγα μόλις 24ωρα πριν ξαναχαλάσει ο καιρός ανήμερα Πρωτοχρονιά!

    Ξετσίπωτοι τελείως και δίχως κανένα ίχνος μεταμέλειας οι πιλότοι των ΝΑΤΟϊκών chemdrones και οι χειριστές του HAARP - σε αγαστή σύμπνοια με τα τηλεπαπαγαλάκια των μέσων μαζικής πλύσης εγκεφάλου - φροντίζουν από πολύ νωρίς να δημιουργήσουν ένα τεχνητό πέπλο χημικής αιθαλομίχλης (chemsmog) πάνω από τις ελληνικές μεγαλουπόλεις προκειμένου να προκαλέσουν επίτηδες τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τους σεισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 30/12/2013 ωρα 10.00πμ. και σημερα οι βρωμικοι υπουλοι τυποι περνανε και ψεκαζουν τον ουρανο του ξυλοκαστρου,παλι τα ιδια στο ιδιο εργο θεατες,σε ενα στημενο θεατρο παραλογου με θεατες εναν κοιμησμενο λαο και προδοτες πολιτικους-κομματαρχες οι θιασαρχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο ίδιο έργο θεατές! Και στην Πάτρα σήμερα 30-12-2013 αεροψεκασμοί από το πρωί! Ετοιμάζουν τις πρωτοχρονιάτικες καιρικές συνθήκες... Ετοιμαστείτε για νέες "αιθαλομίχλες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...