Εκδήλωση: Ομιλία της κας Αθανασοπούλου μετά τη στέρηση της αντιπροεδρίας του ΕΦΕΤ λόγω αεροψεκασμών.

Admin | Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015 | 12:04 π.μ. | 0 σχόλια

Οι “ψεκασμοί” στέρησαν στην Αθανασοπούλου την αντιπροεδρία του ΕΦΕΤ








ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΟ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΜΜΕ;
Εκδήλωση της Ομάδας Δράσης Αττικής κατά των Χημικών Αεροψεκασμών
Θα μιλήσει η κα. Φωτεινή Αθανασοπούλου, καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Προβολή Βίντεο.

Πολυχώρος ΑΙΤΙΟΝ, Τζιραίων 8-10, Σταθμός μετρό Ακρόπολη, Μακρυγιάννη.
Κυριακή 21 Ιουνίου, ώρα 18.00

Να υπενθυμίσουμε ότι καταλυτική ήταν τελικά η δράση των «ψεκασμών» για την κυρία Φωτεινή Αθανασοπούλου καθώς μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε στη Βουλή αναγκάστηκε να αποσύρει την υποψηφιότητά της για την θέση της αντιπροέδρου του ΕΦΕΤ.

Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την υποψηφιότητά της καταθέτοντας μάλιστα φάκελο με όλες της αναρτήσεις και τα άρθρα της στα οποία παραδέχεται την ύπαρξη «ψεκασμών». Να σημειωθεί ότι η κυρία Αθανασοπούλου υπήρξε υποψήφια βουλευτής και ευρωβουλευτής με το κόμμα του κ. Καμμένου.

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι ο κος Σταύρος Θεοδωράκης, πριν μας εμφανιστεί ως αρχηγός κόμματος, με την ιδιότητα του δημοσιογράφου, είχε, κάνει "έρευνα" για τους αεροψεκασμούς μαζί με τον "ειδικό" αθλητικογράφο κο Αντώνη Πανούτσο και μας αποκάλυψε το συγκλονιστικό αποτέλεσμα της έρευνάς του, που ήταν ότι, τις γνωστές-άγνωστες "ουρές', τις άφηναν πίσω τους τα αεροπλάνα της γραμμής. Τελειωμένη υπόθεση και να μην ασχολούμαστε άλλο με το θέμα!

Καταλαβαίνεις τι σου λέω... έτσι;;;;

Από την άλλη έχε υπόψιν σου, ότι για να πάρεις πλέον μια θέση δε χρειάζονται ούτε σπουδές, ούτε καλό βιογραφικό ούτε τίποτα από αυτά... μη σε παραμυθιάζουν! Τη θέση την παίρνεις ή την χάνεις σύμφωνα με τα πιστεύω σου!
Ααααα... με μια μικρή λεπτομέρεια... έχουμε ελευθερία του λόγου.. αρκεί να λες ότι θέλει το σύστημα! 

Τι δεν καταλαβαίνεις πάλι ;;;

Δημοκρατικός φασισμός σου λέω...  έχει μέσα τη λέξη Δημοκρατία.. !!!!

Επίσης η κα Αθανασοπούλου είναι εντελώς είναι κάθετα αντίθετη στα μεταλλαγμένα τρόφιμα.

Έτσι απλά να θυμίσουμε επί Ελληνικής προεδρίας της Ευρωπαικής Ένωσης και υπό τον κο Γιάννη Μανιάτη(ναι ναι.. από το ΠΑΣΟΚ που έκανε κρητική στην κα Αθανασοπούλου)  πήραν, με σχετική εισήγηση της νεοφιλελεύθερης Κομισιόν, την πολιτική απόφαση να επιτρέψουν σε όσες κοινοτικές χώρες το επιθυμούν την καλλιέργεια Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών!!!

Διάβασε τον παρακάτω σύνδεσμο.. έτσι απλά για να θυμηθείς και γιατί κόπτονται να έχουν ελεγχόμενους σε θέσεις κλειδιά όπως τον ΕΦΕΤ!


Τι έχουμε;;; αύξηση στους καρκίνους; υπογονιμότητα; έξαρση του Αλτσχάιμερ;

Κοιμήσουυυυυυυυ!!!! Είναι θεωρίες συνωμοσίας!!!!!



Category: , ,

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...