Η εκπομπή 'Απαγορευμένη Ζώνη' του Γιώργου Τράγκα στο E TV για τους χημικούς αεροψεκασμούς! [ΒΙΝΤΕΟ] 12-11-2013

Admin | Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013 | 3:49 μ.μ. | 5 σχόλια

Για όσους δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την εκπομπή λόγω της μετάδοσης του μόνο στις περιοχές που έχει πάει το ψηφιακό σήμα ή λόγω του προχωρημένου της ώρας, μπορείτε να την παρακολουθήσετε ολόκληρη.

Η ομάδα δράσης Αττικής μαζί με τον κο Κατσαρό, τον κο Γούδη και άλλους καλεσμένους συζήτησαν και παρουσίασαν
στοιχεία για το φαινόμενο που απασχολεί τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερους Έλληνες.

Δείτε το τι υλικό παρουσιάστηκε καθώς και τις τοποθετήσεις των καλεσμένων στο βίντεο της εκπομπής.

Για να πάτε κατευθείαν στο σημείο που η εκπομπή ασχολείται με τους αεροψεκασμούς θα πρέπει να πάτε στο 1:37:17 του βίντεο.

Category: , , ,

5 σχόλια:

  1. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ13 Νοεμβρίου 2013 στις 8:56 μ.μ.

    Εντυπωσιακό...Μάγκες,Επιστρέψτε στα παλιά καλά φαγητά και ποτά,χρησιμοποιείτε όσο το δυνατόν περισσότερα υγιεινά/με φυσικό τρόπο καλλιεργημένα κτλπ φρούτα,λαχανικά,μην αγοράζετε κρέας από τον οποιοδήποτε,μην βάζετε αποσμητικά απο χημικά(σχεδόν όλα),δεν πειράζει (ειδικά το χειμώνα σιγά) αν μυρίζουν λίγο παραπάνω οι μασχάλες σας κύριοι.....Το ότι κάποιες βλαμμένες κυρίες δυσανασχετούν και τους βρωμάμε απο τα 10 μέτρα{τη στιγμή που δεν μυρίζεις σε άλλους,απλώς αυτές οι συγκεκριμένες παλιο-τσο%λες είναι ευαίσθητες,και κάθε μέρα ρίχνουν εκατομμύρια μέικ-απ,κρέμες,μπογιά μαλλιών κτλ---είναι όντως ζόμπι ''καθαριότητας'' που τους βρωμάμε όλοι οι άλλοι,και είναι μπόλικες όσο περνά ο καρος ανάθεμα τις},οπότε άι στα τσακίδια αν σας βρωμάνε τα πάντα τσόκαρα...!!!ακόμα και τα φαγητά και η φύση η ίδια-----Τι περιμένεις,μυαλό να έχουν---είναι τα ποιο τέλεια θύματα των Μασόνων/Νεοταξιτών/Πολυεθνικών & ΣΙΑ,αφού και τα προϊόντα τους αγοράζουν μανιωδώς και αυτο-βομβαρδίζονται καρκινό,οπότε καταλαβένετε...Μετά όταν περάσουν κάποια χρόνια τρέχουν στα νοσοκομεία........(ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ ΑΚΟΜΑ---ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ) Οπότε το συμπέρασμα γενικότερα είναι ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ εσείς αυτά που τρώτε(στο μπαλκόνι ,στον κήπο άν έχετε κτλ),προμηθευτείτε κρέας μόνο από άτομα που ξέρετε ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΑ ΒΙΟΧΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΦΑΓΗΤΑ των Νεοταξιτών----εδώ μέχρι και μία Ελληνικά ντομάτα,θα κάνει το γύρω του κόσμου,και θα της ρίχνουν χίλια δυο(εδώ και έξω),και μετά θα φτάνει στα σούπερμάρκετ(γίνεται ήδη)..... Οπότε κάτοικοι των μεγαλουπόλεων ,καλύτερα να παρατήσουμε την σύγχρονη αρρωστημένη ζωή της πόλης(και μαζί με την κρίση ακόμα χειρότερα).. ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ/ΠΑΜΕ σιγά σιγά ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΝΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΟΝ ΚΛΕΙΝΟΝ ΑΣΤΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ-----μας ρίχνουν στις πόλεις και μας εγκλωβίζουν στην κυριολεξία με το ένα και το άλλο... ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ,ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ(ΑΝΑΛΟΓΩΣ,ΟΚ!!!!--σίγουρα),ΚΑΙ ΠΙΟ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΟΣ....... Να αφήσουμε λοιπόν τα χημικά τους εδώ στο καυσαέριο και να πιάσουμε όλοι την αξίνα μας,το σκεπάρνι μας,τον κλαδευτή μας,το φτυάρι μας ,και όλα τα άλλα---ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΙΜΑ---- και ας παύσουμε να διαμαρτυρόμαστε για την ανεργία και την αδικία της ζωής κτλπ(--μιλώ κυρίως εδώ για τους περισσότερους Κυριους και Κυρίες Αθηναίους/ες,που δεν λένε να αλλάξουνε και πολύ,θεωρούν κατώτερο την ενασχόληση με την φύση/να ζείς απ'αυτήν) --------ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ΚΟΤΑ,ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΕΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ,ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ------ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει αντίδοτο στον καρκίνο το οποίο δυστυχώς οι Δρακονιανοί το κρατούν κλειδωμένο στα εργαστήριά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ...ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΣΩΓΗΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ..ΕΤΟΙΜΟΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι απλώς δαίμονες, αλλά εξωγήινα ερπετά προερχόμενα από τον αστερισμό του Άλφα Δράκοντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...