Graffity... στον ουρανό της Πάτρας!

Admin | Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 | 9:24 μ.μ. | 3 σχόλια

Φυσικά και δεν πρόκειται για αεροψεκασμούς.
Πρόκειται για graffity ουρανό για να τον βλέπουμε ακόμα ποιο όμορφο!!!

Οι φωτογραφίες είναι σημερινές από 3 οδούς της Πάτρας...

Θεσσαλονίκης Παντανάσσης και Γούναρη.



Δείτε τις και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.



Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκης

Παντανάσσης

Γούναρη

Category: ,

3 σχόλια:

  1. ο κοσμος ειναι ηλιθιος εδω και χιλιετιες.οτι και αν δει και μπουνια στα μουτρα αν φαει αν δεν το πει η τηλεοραση δεν υπαρχει...τσαμπα παιδευομαστε να καταλαβανουν. για τον οχλο οι αεροψεκασμοι δεν υπαρχουν και αν τους φανει παραξενο κατι οι ειδικοι τους λενε οτι ειναι καυσαερια..οσο και αν μιλας στο τουβλο αυτο δεν θα καταλαβει και για το λογο αυτο λιγοι θα επιβιωσουν μετα την πληρη καταρευση των παντων..μονο λεφτα καταλαβαινει η μαζα δους τους λεφτα και ζουν και σε βοθρο..καλα μας κανει η ελιτ γιατι καταντησαμε σκουπιδια και τα σκουπιδια τα συμπιεζουν με εμβολα για να μιην πιανουν χωρο το ιδιο και αυτοι μας εξολωθρευουν για να μην πιανουμε χωρο.ειναι σαδιστες και παιζουν μαζι μας για να περνα η ωρα τους..οσοι γνωριζουν γαλαζιο ουρανο ειναι τυχεροι οσο για τα νεα παιδια ειναι χαμενα απο χερι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν ξεσαλώσει σε όλη την Ελλάδα. Χθες στην Θεσσαλονίκη, εν μέσω καταιγίδας, είχε μείνει ένα πολύ μικρό κομματάκι ουρανού καθαρό και το ψέκαζαν 2 αεροπλάνα μαζί!
    Μην τυχόν και μείνει γαλάζιο κομμάτι στον ουρανό!

    Ξαναλέω, το δικό μας όπλο είναι να ενημερώνουμε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε για το τι συμβαίνει.
    Στην γειτονιά μου, άρχισαν οι παππούδες (αυτοί που μέχρι πέρσι δεν γνώριζαν τίποτα περί αεροψεκασμών), να παίρνουν τις καρέκλες τους πρωί πρωί, να μαζεύονται και να μετράνε τα αεροπλάνα που ψεκάζουν! Αστείο μεν, αλλά τουλάχιστον τώρα πια γνωρίζουν τι γίνεται. Και με την σειρά τους το συζητάνε με άλλους ανύποπτους.
    Έτσι θα μάθει όλο και περισσότερος κόσμος τι συμβαίνει, γιατί πρέπει όλοι μαζί να ξεσηκωθούμε κάποια στιγμή δραστικά εναντίον τους! Κι όσο περισσότεροι, τόσο καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το σ,κ 27,28 ιουνιου ειχα παει βολτα προς ηπειρο μερια δλδ παργα-αρτα,και ψεκαζαν οι βρωμικοι φουλ ειδικα στην παργα κατεστρεψαν μια ωραια σχετικα μερα με συνεχομενους ψεκασμους πανω απο τα αδειοκεφαλα ντοπιων και αλλοδαπων τουριστων,ανενοχλητα τα βρωμερα νεοταξικα γκολουμ.φατε ραγιαδες βαρεα μεταλλα και μνημονια στην μαπα και μουγκα στην στρουγκα ετσι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...