ΕΚΤΑΚΤΟ - Νέος ισχυρός σεισμός στην Κεφαλονιά στις 5.08 τα ξημερώματα - 6,1 Ρίχτερ στο Ληξούρι! (UPDATED) [BINTEO]

Admin | Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014 | 5:35 π.μ. | 4 σχόλια

"Ταρακουνήθηκε" όλη η νότια Ελλάδα!
Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή γύρω στις 5.08 πρωί στην Δυτική Ελλάδα. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του
Αργοστολίου, κοντά στο Ληξούρι.

Η ένταση του σεισμού, σύμφωνα με την νεώτερη επεξεργασμένη μέτρηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου, ήταν 6,1 Ρίχτερ και το εστιακό βάθος μόλις δυο χιλιόμετρα.







Σείεται ξανά η Κεφαλονιά: Νέος ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ!



Κεφαλονιά: Νέες απίστευτες εικόνες από την παραλία του Μύρτου - Ο σεισμός έκοψε στα τρία το δρόμο

Lixouri3









Category:

4 σχόλια:

  1. Ακόμα ένα άκρως εκδικητικό χτύπημα των "Σαυρητών".


    Οι χθεσινές εμπρηστικές δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων για ένα νέο Μνημόνιο και το ξεζούμισμα των πολιτών του Ευρωμεσογειακού Νότου μέσω της επιβολής μόνιμης εισφοράς 10% στα νοικοκυριά, το άδειασμα του Αλέξη Τσίπρα από το τσιφλίκι του 4ου Reich Ottmar Karas για τα πεπραγμένα της τρόικας στα κράτη-παρία που βρίσκονται υπό μνημονιακή ομηρία και η συνεχιζόμενη πολιτική ανωμαλία στην Ουκρανία συνθέτουν το σκηνικό του αίσχους το οποίο θα κορυφωθεί αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακό με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη χειμερινή ολυμπιάδα του Sochi και το Superbowl στο New Jersey των ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λεω τωρα,,σεισμους εκανε περισσοτερο σε κρητη και κεφαλονια,,εκει που ψαχνουν οι βρωμιαριδες για πετρελαια,,λεω μηπως ενεργοποιησαν τα ειδη υπαρχοντα ριγματα με τις δοκιμες και τι αλλο κανουν,,,υποπτα δεν ειναι? η ωρα ? ο τοπος? και ο χρονος,,? με αυτους τους προδοτες που εχουμε στον σβερκο μας ολα να τα περιμενεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Δημήτρη ο σεισμός δεν προκλήθηκε από τις γεωτρήσεις που παπαγαλίζουν τα καθεστωτικά ΜΜΠΕ. Προκλήθηκε από το HAARP!

    Καμία γεώτρηση ή έρευνα για κοιτάσματα υδρογονανθράκων δεν πραγματοποιήθηκε στη περιοχή εκείνες τις ημέρες.

    Η τεράστια ενέργεια που συσσωρεύτηκε από τους ψεκασμούς των chemdrones και το ιονισμένο φορτίο από τα μικροσωματίδια και τη χημική αιθαλομίχλη συνέβαλαν αποφασιστικά στη έξαρση των σεισμών.

    Το πρωτοφανές τεκτονικό τρομοκρατικό χτύπημα εκδηλώθηκε λίγα μόλις 24ωρα μετά τη συνάντηση Σαμαρά-Πούτιν στη Μόσχα με τους σαυρήτες να απειλούν ακόμη και με ενεργοποίηση του γειτονικού ηφαιστείου Σουσάκι εφόσον η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου δεν διακόψει κάθε διπλωματική σχέση με τη Ρωσία και την Κίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι να πω φιλε τζον,τα παντα καταστραφησαν σε αυτην την χωρα και δυστυχως εμεις τους αφησαμε να το κανουν 40 χρονια τωρα,,η και ακομα οι γονεις μας που τους πιστευαν και τους ψηφιζαν τους μπασταρδους,,,παντως και σημερα λιγο ανοιξε ο ουρανος και ψεκαζαν σαρωτικα και μονο στο κενο που εκανα τα συννεφα,,δλδ πρεπει πλεον νασαι βλακας για να μην καταλαβενεις την προθεση των νεοτοξικων γκολουμ,,που μας κυβερνανε...και των νατοικων-οηε-ευρω-πεων.παντως πιστευω ακραδαντα οτι μετα την προδοσια και τον θανατο του αμαρτωλου βλακα λαου,θαρθει και η ανασταση.,ειδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...