'ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ' έγγραφο του υπουργείου υγείας προειδοποιεί για τα αιωρούμενα σωματίδια και τον κίνδυνο που προκαλούν στην δημόσια υγεία!

Admin | Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2014 | 12:34 π.μ. | 3 σχόλια

Επίσημο έγγραφο προειδοποιεί για τα αιωρούμενα σωματίδια (αεροψεκασμούς) και τον κίνδυνο που προκαλούν στην δημόσια υγεία.

” … Το Υπουργείο Παιδείας, παρακαλείται να ενημερώσει άμεσα τους εποπτευόμενους φορείς του προκειμένου να εξασφαλιστεί η τήρηση των συστάσεων και των μέτρων, ειδικότερα στην
περίπτωση της άθλησης των παιδιών σε εξωτερικούς χώρους … ”Διαβάστε το παρακάτω “εξαιρετικά επείγον” έγγραφο του υπουργείου υγείας εδώ

Από το παραπάνω “εξαιρετικά επείγον” έγγραφο προκύπτουν τεράστια και αναπάντητα ερωτήματα.

Τα πιο σημαντικά:

Ποιος κάνει τις μετρήσεις αιωρουμένων σωματιδίων και που ανακοινώνονται;

Γιατί το έγγραφο αυτό δεν έγινε ακόμα γνωστό στο πανελλήνιο;

Σκοτώνουν τα παιδιά …

Προκείμενου να ελέγχουν οι πολυεθνικές των τροφίμων το κλίμα και το περιβάλλον σκοτώνουν ανεξέλεγκτα ανθρώπους.

Σταματήστε να τα θεωρείτε “θεωρίες συνωμοσίας”. Πλέον με επίσημα έγγραφα τονίζεται η τεράστια σημασία που πρέπει να δοθεί.

(makeleio.gr)

[ Σχόλιο psekasmata ]

Σύμφωνα με το έγγραφο του υπουργείου... 
"Κάθε άτομο που αισθάνεται ενόχληση στα μάτια ή εμφανίζει βήχα, ρινική συμφόρηση ή ενόχληση στο λαιμό θα πρέπει να περιορίσει τη σωματική του άσκηση- δραστηριότητα, ιδιαίτερα αν αυτή γίνεται σε εξωτερικούς χώρους."
Εμείς απλά να θυμίσουμε ότι αυτά αποτελούν μέρος των συμπώματων των αεροψεκασμών.

Τα αποτελέσματα από τις μετρήσεις των μικροσωματιδίων γιατί μας τις κρατάνε κρυφές;;;
Ο πολίτης δεν έχει δικαίωμα να μάθει; Γιατί συνήθως αποκρύπτον στοιχεία που ΔΕΝ θέλουν να δει ο πολίτης! 

Μήπως στα μικροσωματίδια περιλαβάνεται και αρσενικό όπως διαβάζουμε εδώ ;;;

Ας θυμηθούμε και τις σχετικές ερωτήσεις στη βουλή... χωρίς βέβαια απάντηση!


Ερώτηση (1η) στην Βουλή του βουλευτή Γ. Ανατολάκη που αφορά την μόλυνση του Αττικού ουρανού από σωματίδια αρσενικού! 

Ερώτηση στην Βουλή του βουλευτή Γ. Ανατολάκη με θέμα: «Είναι μολυσμένος ο Αττικός Ουρανός από μικροσωματίδια αρσενικού.» 
  προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Στην ήδη επιβαρυμένη από τους ρύπους ατμόσφαιρα του Λεκανοπεδίου, ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η ανακάλυψη μικροσωματιδίων που αποτελούνταν μόνο από αρσενικό, στον αέρα της Αττικής. 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, διεξήχθη έρευνα στον ατμοσφαιρικό αέρα της Αττικής σε ημέρες όπου η ατμόσφαιρα ήταν καθαρή, χωρίς ανέμους και μεταφορά σκόνης.  
Οι επιστήμονες, που ανέλυσαν τη χημική σύσταση των αιωρούμενων μικροσωματιδίων στην ατμόσφαιρα του Λεκανοπεδίου, ανακάλυψαν την ύπαρξη αρσενικού. Το αρσενικό αποτελεί το πιο τοξικό χημικό στοιχείο που υπάρχει με αποδεδειγμένες τις επιπτώσεις στη δημόσια υγεία και το περιβάλλον. 
Όπως υποστηρίζει ο λέκτορας Ορυκτολογίας-Ορυκτοχημείας κ. Θανάσης Γκοντελίτσας, το αρσενικό δεν προέρχεται από βιομηχανικές μονάδες αλλά κατά πάσα πιθανότητα από την καύση χαμηλής ποιότητας ντίζελ
Παράλληλα, έκδηλη είναι η ανησυχία ολοένα και περισσότερων κατοίκων η ύπαρξη αρσενικού να οφείλεται στους αεροψεκασμούς, οι οποίοι εκτελούνται αυξανόμενα το τελευταίο διάστημα.  

Συνεπώς ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί:  
1.      Έχετε ενημερωθεί για τα αποτελέσματα της παραπάνω έρευνας και σε ποιες κινήσεις προβήκατε;

2.      Ποια μέτρα έχετε σκοπό να λάβετε, προκειμένου να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα στην ατμόσφαιρα της Αττικής από την ύπαρξη αρσενικού; 

3.      Σχετίζεται ο εντοπισμός του αρσενικού με τους αεροψεκασμούς που συντελούνται κατά διαστήματα στον Αττικό ουρανό;

4.      Από ποιον ελέγχεται η δράση των αεροψεκασμών και ποιες είναι  οι ουσίες που ψεκάζονται;

Ο  Ερωτών  Βουλευτής Β΄ Πειραιώς:
Ανατολάκης Γεώργιος
________________________

Ερώτηση (2η) στην Βουλή του βουλευτή Γ. Ανατολάκη με θέμα:«Αυξανόμενοι αεροψεκασμοί στον εθνικό εναέριο χώρο»
ΠΡΟΣ:   Τον Αξιότιμο Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
Τον Αξιότιμο Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
Τον Αξιότιμο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
ΘΕΜΑ: «Αυξανόμενοι παρατηρούνται οι αεροψεκασμοί στον εθνικό εναέριο χώρο.»
            Τα τελευταία χρόνια έντονο και αυξανόμενο είναι το φαινόμενο νεφοειδών γραμμών (λευκών ουρών) που αφήνουν πίσω τους αεροσκάφη σε όλες σχεδόν τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Οι ουρές αυτές δεν εξαφανίζονται σε μερικά λεπτά, όπως συμβαίνει συνήθως,  αλλά διατηρούνται στον ουρανό για μεγάλο χρονικό διάστημα, και κάποιες φορές σχηματίζουν ένα εκτεταμένο ουράνιο «πέπλο». 
Όπως ισχυρίζονται επιστήμονες που έκαναν αναλύσεις, το δημιουργούμενο από αεροψεκασμούς ουράνιο «πέπλο» περιέχει σωματίδια αλουμινίου ή βαρίου σε ποσότητες που φυσιολογικά δεν έπρεπε να υπάρχουν ούτε στο έδαφος, ούτε στο νερό. Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα τι ακριβώς περιέχουν αυτές οι «ουρές» και τι επιπτώσεις έχουν στην υγεία του πληθυσμού. 
Ανεπισήμως, βέβαια, υπάρχει η πεποίθηση ότι οι εν λόγω αεροψεκασμοί γίνονται για να αντιμετωπιστεί το «φαινόμενο του θερμοκηπίου», δηλαδή της κλιματικής αλλαγής, δίχως όμως και πάλι να υπάρχει μια υπεύθυνη τοποθέτηση για το είδος και τη συχνότητα των αεροψεκασμών. 
Στον ημερήσιο τύπο και στο διαδίκτυο, υπάρχουν κατά διαστήματα πλειάδα δημοσιευμάτων για αεροψεκασμούς που πραγματοποίησαν συγκεκριμένες εταιρείες. Χαρακτηριστικά αναφέρεται  σε δημοσίευμα της ‘’ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ’’, ότι αεροσκάφος της εταιρίας TRANSIT AIR (CARGO) πραγματοποίησε αεροψεκασμό στις 7 Ιουνίου μεταξύ Καρύστου και Κέας σε ύψος 37.000 ποδιών με άγνωστη ουσία. 
Με δεδομένο την εύρεση αρσενικού στον ατμοσφαιρικό ουρανό της Αττικής, επιβάλλεται πλέον μια υπεύθυνη, επίσημη και έγκυρη ενημέρωση από την πλευρά της Κυβέρνησης προς τους πολίτες της χώρας για αυτό το φαινόμενο.

Συνεπώς ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί:  
1.      Γίνονται αεροψεκασμοί στην Ελλάδα, για ποιο σκοπό και με ποια συχνότητα;
2.      Πόσες και ποιες είναι οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και πως ελέγχεται η δράση τους;
3.      Τι είδους χημικές ουσίες αποβάλλουν αυτά τα αεροσκάφη;
4.      Εάν είναι εντελώς νόμιμη και χρήσιμη η δράση τους, τότε γιατί δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση των πολιτών και εντείνεται η ανησυχία του κόσμου;
5.      Με τι  τεχνητά μέσα μπορούν να εξακριβωθούν οι χημικές ουσίες που εκβάλλουν τα αεροσκάφη; Σε περίπτωση εντοπισμού επικίνδυνων χημικών ουσιών τι διαδικασία ακολουθείται για την επιβολή ποινών;
6.      Γνωρίζετε για την δράση του αεροσκάφους της TRANSIT AIR (CARGO) που καταγγέλει η εφημερίδα και τι είδους ουσίες ψεκάστηκαν;
7.      Ποιες είναι οι προθέσεις σας για την όλη διερεύνηση του περιγραφόμενου φαινομένου και ποια μέτρα έχετε σκοπό να λάβετε, προκειμένου να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα μόλυνσης του ελληνικού ουρανού από την ρίψη χημικών ουσιών αλλά και να καθησυχάσει η κοινή γνώμη;

Ο  Ερωτών  Βουλευτής Β΄ Πειραιώς:
 Ανατολάκης Γεώργιος

Διαβάστε περισσότερα: http://ellinika-ftera.blogspot.com/2011/06/blog-post_29.html#ixzz2s1Fs9Siw

Category: , , ,

3 σχόλια:

 1. Υποκρισία χωρίς όρια!

  Τα (αν)αρμόδια υπουργεία απλώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα αυτού του βρώμικου παιχνιδιού της ΝΤΠ που ευαγγελίζεται η Δρακονιανή Οικουμένη.

  Πουθενά δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά για την υπερμεταλλαγμένη γρίπη H1N1 και τις βλαβερές ουσίες glyphosate και formaldehyde που εμπεριέχονται στα chemtrails και το chemsmog.

  Ο κ. Ανατολάκης καλό θα ήταν να ζητήσει από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας να διατάξει άμεσα την αναχαίτιση και κατάρριψη των ΝΑΤΟϊκών chemdrones και το ξήλωμα των εγκαταστάσεων του HAARP στους πρόποδες των βουνών.

  Δυστυχώς η απάντηση του κ. Αβραμόπουλου θα ήταν αρνητική (ως συνήθως) με το άθλιο σκηνικό βγαλμένο από τα βελγικά comics (SOS Μετεωρίτες) να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων πολιτών και την κυβέρνηση-μαριονέτα των Δρακονιανών αρχιτοκογλύφων να νίπτει τας χείρας της.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πριν το 1993 η μέχρι πρότινος ΕΜΥ διέθετε εξαιρετικούς μετεωρολόγους που διέπρεψαν με την ειλικρίνεια και σοβαρότητά τους.

  Ανάμεσα σ' αυτούς συγκαταλέγονταν λαμπερά ονόματα όπως οι Ανδρέας Λαζάνης, Γιώργος Μελανίτης, Ευρυδίκη Καραμανή, Δημήτρης Ζιακόπουλος, Κωνσταντίνος Βέρροιόπουλος, Νίκος Καντερές, Μανώλης Αναδρανιστάκης και Σπύρος Λινάρδος.

  Σήμερα έχουν αντικατασταθεί από χρυσοπληρωμένους λακέδες της αμερικανικής ΥΕΑ και της DARPA.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Για την ερχόμενη Κυριακή, 09/02, η ΕΜΥ παρατηρώ ότι προμηνύει πραγματική ξαστεριά σε αρκετές περιοχές -κυρίως της νότιας Ελλάδας- και μάλιστα σε ορισμένες εξ αυτών παρατεταμένης διαρκείας, μεγαλύτερης των 6 ωρών! Μετά από 2 τουλάχιστον εβδομάδες αδιάλειπτης -«αραιής» και μη- νέφωσης εδώ στη κεντρική Πελοπόννησο, ανυπομονώ πραγματικά να δω με τα μάτια μου κατά πόσο το εννοεί!

  Προς αποφυγή παρερμήνευσης των παραπάνω, ας αναφέρω ότι δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τα ατμοσφαιρικά κατακρημνίσματα και τις νεφώσεις αυτές καθαυτές --κάθε άλλο. Αγαπώ το χειμώνα και το βροχερό, μουντό σκηνικό του. Τις καλές παλιές -προ γεωμηχανικής- ηέρες «ζήλευα» σχεδόν τις χώρες της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης για τους δριμείς τους χειμώνες και εκνευριζόμουν όταν η έκφραση «επιδείνωση» ακούγονταν στα δελτία καιρού για να περιγράψει τις -τότε- φυσιολογικές συνθήκες που αναμένει κανείς στη διάρκεια ενός χειμώνα. Είναι η «τεχνητότητα» των καιρικών φαινομένων της εποχής που διανύουμε εκείνη που πραγματικά έχει αρχίσει να μου «τεντώνει» τα νεύρα τελευταία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...