Οι αεροψεκασμοί των τελευταίων ημερών στην κεντρική Πελοπόννησο.

Admin | Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 | 10:49 π.μ. | 2 σχόλια


Αεροψεκασμοί χωρίς τέλος τις τελευταίες ημέρες πάνω από την κεντρική Πελοπόννησο.  Το νέο έτος μπήκε δυναμικά από άποψη αεροψεκασμών και όπως όλα δείχνουν οι αεροψεκασμοί θα συνεχιστούν και σήμερα 11-1-2014.

Δείτε τις παρακάτω φώτο προσεκτικά...



















9-1-2014












5-1-2014











Category: ,

2 σχόλια:

  1. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στα δυτικά και βόρεια της χώρας βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος των ΝΑΤΟϊκών υπεροπλικών εγκαταστάσεων τεχνητής δημιουργίας ακραίων καιρικών και σεισμικών φαινομένων!


    Εξαιτίας των φονικών επιδρομών προκλήθηκε ισχυρός σεισμός μεγέθους 4,7 ρίχτερ ο οποίος σημειώθηκε στο Ιόνιο σήμερα στις 6:12 το πρωί 18 χλμ βορειοανατολικά της Ζακύνθου και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σ' όλη τη Δυτική Πελοπόννησο και τη περιοχή της Κυλλήνης. Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν 5 χλμ ενώ καταγράφονται μετασεισμοί με τον μεγαλύτερο να φτάνει τα 3,1 ρίχτερ.


    Η νέα σεισμική και καιρική επίθεση έρχεται την ώρα που στις Βρυξέλλες, το Βέρολίνο και τη Ουάσιγκτον οι Δρακονιανοί σαυρήτες αποφάσισαν από κοινού να δώσουν νέες υπερεξουσίες στην τρόικα αξιοποιώντας στο έπακρο την απόρρητη έκθεση της JP Morgan που μιλούσε ανοικτά για επιβολή στρατιωτικής δικτατορίας στις χώρες του Νότου που βρίσκονται υπό μνημονιακή κατοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...