Αεροψεκασμοί στην Άρτα 11-1-2014

Admin | Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 | 2:55 μ.μ. | 1 σχόλια

"Πιστέψτε με αυτό συμβαίνει μια φορά τον μήνα. Συνήθως 2-3 πτήσεις πετάνε πάνω από την Άρτα και ΔΕΝ αφήνουν ουρές. Τα σαββατοκύριακα σχεδόν καμμία. Πως γίνετε λοιπόν να
πετάνε όλα μαζί σήμερα , να αφήνουν τέτοιες ουρές και μετά από λίγο να δημιουργούν τέτοια νέφωση από το πουθενά όπως βλέπετε στη φώτο;!"

Αναγνώστης









Άρτα 11-1-2014

Category: ,

1 σχόλιο:

  1. πρεπει να εισαι λοβοτομημενος ή κρετινος για να μην αντιλαμβανεσαι το καταστροφικο θεμα των αεροψεκασμων αλλα εκει πονταρουν στο οτι το 90% χαμπαρι δεν περνει..προτεινω οι πιλοτοι που πραγματοποιουν αεροψεκασμουν να γδερνονται ζωντανοι δημοσία θεα..το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε..και ενας τρελος πιλοτο να καταριψει οσα μπορει! θα ηταν μια καλη αρχη..αλλα ο διαβολος κανει κουμαντο αλλα ο θεος βλεπει και θα του την σφυριξει στο τελος οσοι θελουμε πιστευουμε και προχωραμε μεσα στην θυελλα με προστατη τον θεο ειναι η μονη λυση γιατι ανθρωπινη βοηθεια ..τελος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...