Αφαιρέστε το αλουμίνιο των αεροψεκασμών από το σώμα σας!

Admin | Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 | 10:13 μ.μ. | 0 σχόλια

Οι «ανύπαρκτοι» αεροψεκασμοί έχουν φλομώσει το σώμα μας με αλουμίνιο μεταξύ πολλών άλλων. Μην απορείτε που το αλτζχάιμερ θερίζει. Όταν το αλουμίνιο περνάει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό ενώνεται με πρωτεΐνες και επιτίθεται στην μυελίνη, την μόνωση των νεύρων. Έτσι δημιουργούνται εκατομμύρια βραχυκυκλώματα στα νεύρα. Για αυτό το αλτζαχάιμερ μοιάζει σαν
να έχει μπερδέψει κανείς τα συρτάρια της μνήμης.
Είναι αποτέλεσμα των ψεκασμών. Μάλιστα είναι μια από τις πολλές αρρώστιες που δεν υπήρχαν προπολεμικά, όπως η χρόνια κόπωση.
Τα μέταλλα που κυρίως ψεκάζονται είναι το σωματιδιακό αλουμίνιο και το ραδιενεργό βάριο. Τα δευτερογενή αποτελέσματα του αλουμινίου και του βαρίου έχουν ξεκαθαριστεί από την ανακάλυψη του Dr. Robert Folk των νανοβακτηριδίων, μια ολοκαίνουργια τάξη μολυσματικών βακτηριδίων που υπάρχουν κατά κόρον στην λιθόσφαιρα και την ανώτερη ατμόσφαιρα. Τώρα είναι γνωστό ότι είναι η πλέον διαδεδομένη μορφή ζωής στην γη. Τα ευρήματα του Folk έχουν δείξει ότι τα νανοβακτηρίδια μεταβολίζουν τα μέταλλα, ειδικά να δένονται σε τεράστιους αριθμούς στο αιωρούμενο αλουμίνιο και το βάριο στο ψέκασμα πριν πέσει κάτω με τις καταιγίδες στον υδροφόρο ορίζοντα.
Αφού τα ατμοσφαιρικά μέταλλα έχουν εξυπηρετήσει τον σκοπό να διαδώσουν τα όπλα ακτινών, δρουν σαν το τέλειο μέσο διανομής για ουσιαστικά μη ανιχνεύσιμους μολυσματικούς νάνο-παράγοντες, επιδεινώνοντας την τοξικότητα των μετάλλων στο ανθρώπινο σώμα. Οι τοξικολόγοι έχουν δείξει ότι το φθόριο στο πόσιμο νερό επιτρέπει στα σωματίδια του αλουμινίου να διεισδύσουν από τον αιματο-εγκεφαλικό φραγμό και καταστρέφει τα νευρικά κύτταρα.
Η έρευνα δείχνει ότι στους ανεπαρκείς σε μαγνήσιο ανθρώπους (το 90% των Αμερικανών), το σωματιδιακό αλουμίνιο αποθηκεύεται στο κεντρικό νευρικό σύστημα αντικαθιστώντας το μαγνήσιο, έχοντας σαν αποτέλεσμα την αδρανοποίηση της τουμπουλίνης ένα ένζυμο κρίσιμο για την νευρική λειτουργία. Το μαλικό μαγνήσιο είναι ένα πρόσθετο διατροφής που μπλοκάρει αποτελεσματικά την δηλητηρίαση από το αλουμίνιο καθώς αφαιρει το αλουμίνιο από το σώμα με την χηλίωση μέσω του μαλικού οξέως, ενώ προσδίδει φυσικό διαιτητικό μαγνήσιο. Η μηχανή νοητικού ελέγχου της Νέας Τάξεως Πραγμάτων θα καταρρεύσει όταν οι πολίτες επιβάλουν την κατάργηση της Ναζιστικής φθορίωσης του νερού και τα τοξικά ψεκάσματα.
Επειδή το μαλικό οξύ παίζει βασικό ρόλο στην παραγωγή ενέργειας στα μιτοχόνδρια συνιστάται συχνά με μαγνήσιο για την ινομυαλγία και το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης.
Το μαλικό μαγνήσιο, βοηθά σε επώδυνες μυικές φλεγμονές, δυσκαμψία, πόνο στους μυς, και στην κόπωση που μπορεί να προκύψει από τον καταβολισμό του μυός, σε μια προσπάθεια για τη δημιουργία πηγών ενέργειας.


Κλινικά φαίνεται να απαλύνει και ενεργοποιεί τα μυϊκά κύτταρα.















Η αιτία που προκαλεί την ινομυαλγία δεν είναι πλήρως κατανοητή. Ωστόσο, ορισμένοι ερευνητές πιστεύουν ότι υπάρχει μια δυσλειτουργία στην ικανότητα του σώματος για την παραγωγή ενέργειας. Οι μύες καίνε ενέργεια πιο γρήγορα από ό, τι μπορεί να παραχθεί. Η κατάσταση επιδεινώνεται από την έλλειψη των θρεπτικών ουσιών που απαιτούνται για παραγωγή ενέργειας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει τους μυς να στηρίζονται υπερβολικά στην αναποτελεσματική (αναερόβια) παραγωγή ενέργειας αντί της πιο αποτελεσματικής (αερόβια). Το μαλικό οξύ παίζει βασικό ρόλο στην παραγωγή ενέργειας στα κύτταρα. Ως εκ τούτου, συνιστάται συχνά με μαγνήσιο για ινομυαλγία και το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης.

Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα των αεροψεκασμών. Εάν έχετε κοχόνες αντιδράστε, αλλιώς περιμένετε στους καναπέδες σας την λύτρωση από τον ΣΟΥ-ΖΟΥ, τους Ολύμπιους, τους Ε, τους πολιτικούς σας, τους ΕΛ και τους Κουνέλ, τρομάρα σας!

Category: , ,

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...