Νευρολόγος προειδοποιεί: 'Το αλουμίνιο των chemtrails προκαλεί εκρηκτική αύξηση της νόσου, στις Νευρο-εκφυλιστικές ασθένειες'!!

Admin | Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014 | 2:36 μ.μ. | 1 σχόλια

Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από ιστορίες για τις «χημικές ουρές» της γεωμηχανικής για την καταπολέμηση της «υπερθέρμανσης του πλανήτη» μέχρι πρόσφατα.

Είναι μεγάλα και σταθεροποιούνται σε ένα καλά καθορισμένο πρότυπο που τα μετατρέπουν αργά σε τεχνητά σύννεφα. Κύριο μέλημα είναι ότι
εκτόξευαν τόνους ενώσεων αργιλίου νανο-μεγέθους. Έχει αποδειχθεί στην επιστημονική και ιατρική βιβλιογραφία ότι τα νανοκλίμακα σωματίδια είναι απείρως πιο αντιδραστικά και παράγουν μια έντονη φλεγμονή σε έναν αριθμό ιστών.
Ιδιαίτερου ενδιαφέροντος είναι η επίδραση που έχουν αυτά τα νανοσωματίδια στον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό, και σε μια αυξανόμενη λίστα των νευροεκφυλιστικών ασθενειών συμπεριλαμβανομένης της άνοιας του Alzheimer, της νόσου του Parkinson και η αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση (ALS), οι οποίες συσχετίζονται ισχυρώς της περιβαλλοντικής έκθεσης με το
αλουμίνιο.


Τα νανοσωματίδια αλουμινίου δεν είναι μόνο απείρως περισσότερο φλεγμονώδη, αλλά εύκολα διεισδύσουν στον εγκέφαλο μέσω μιας ποικιλίας οδών όπως το αίμα και οσφρητικά νεύρα (τα νεύρα της όσφρησης στη μύτη).Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι αυτά τα σωματίδια περνούν κατά μήκος των οσφρητικών νευρικών οδών που συνδέονται άμεσα με την περιοχή του εγκεφάλου που δεν είναι μόνο η περιοχή που επηρεάζεται περισσότερο από Αλτσχάιμερ, αλλά επίσης και το πρώτο όργανο να αρρωσταίνουν. Η ενδο-ρινική οδό της έκθεσης καθιστά τον ψεκασμό των τεράστιων ποσοτήτων νανο-αλουμινίου στον ουρανό ιδιαίτερα επικίνδυνο, καθώς εισπνέονται από τους ανθρώπους όλων των ηλικιών, συμπεριλαμβανομένων των βρεφών και των μικρών παιδιών, για πολλές ώρες, αν όχι συνεχώς. Γνωρίζουμε ότι οι ηλικιωμένοι έχουν μεγαλύτερη αντίδραση σε αυτή την έκθεση στο αλουμίνιο. Λόγω των μικρο-σωματιδίων από αλουμίνιο, ακόμη και τα συστήματα φιλτραρίσματος των σπιτιών όπου ζούμε δεν φεύγει το αλουμίνιο, παρατείνοντας έτσι την έκθεση ακόμη και σε εσωτερικούς χώρους.Εκτός από την εισπνοή, τα νανοσωματίδια αλουμινίου είναι στο έδαφος, του νερού και της βλάστησης με πολύ υψηλά επίπεδα, έως και 100 φορές πάνω από το όριο που επιτρέπεται από το νόμο.



Συνήθως το αλουμίνιο απορροφάται ελάχιστα από το γαστρεντερικό σωλήνα, αλλά το νανο-αργιλίο απορροφάται σε μεγάλες ποσότητες. Το αλουμίνιο που απορροφάται είναι κατανεμημένο σε μεγάλο αριθμό οργάνων και ιστών, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού, και των αιτίων των τεράστιων φλεγμονωδών αντιδράσεων στους πνεύμονες. Προσεύχομαι ότι οι οδηγοί που ψεκάζουν αυτή την επικίνδυνη ουσία κατανοούν πλήρως ότι καταστρέφουν τις ζωές και την υγεία των οικογενειών τους. Το έδαφος, τα φυτά, και οι πηγές νερού έχουν μολυνθεί σε μεγάλο βαθμό και δεν θα υπάρχει τρόπος να αντιστραφεί η ζημιά που προκλήθηκε. Αντίμετρα πρέπει να ληφθούν τώρα για για να αποτρέψουν την εμφάνιση μιας καταστροφής για τη δημόσια υγεία. Εάν το έργο των αερολυμάτων δεν σταματήσει αμέσως θα δείτε μια εκρηκτική αύξηση των νευροεκφυλιστικών ασθενειών που υπάρχουν σήμερα σε ενήλικες και ηλικιωμένους σε πρωτοφανείς ρυθμούς, καθώς και της νευρολογικές διαταραχές των παιδιών μας.



Ο Δρ Russell L. Blaylock





Πηγή 

Category: , ,

1 σχόλιο:

  1. Ευτυχώς για πολλούς από εμάς υπάρχει η ομοιοπαθητική που καταπολεμά αποτελεσματικά όλες αυτές τις ασθένειες, ιδού και ο λόγος για τον οποίο διέρρευσε το περίφημο non paper που ζητά την περαιτέρω ένταση των ψεκασμών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...