Καύσωνας με θερμοκρασία 37 βαθμών... και χαλάζι σε μέγεθος μπάλας του γκολφ! [ΒΙΝΤΕΟ]

Admin | Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014 | 3:52 μ.μ. | 1 σχόλια


Άλλη μια "φυσιολογική" μέρα...
Μην ξεχνάτε ότι πρόσβατα το βιώναμε σχεδόν κάθε Σαβατοκύριακο και στον Ελλαδικό χώρο.
Το σκηνικό είναι σουρεαλιστικό από μόνο του. Σιβηρία, παραλία σε ποτάμι, Ιούλιος 2014 με θερμοκρασία 37 βαθμών! Καύσωνας στην Σιβηρία με άλλα λόγια. Και ξαφνικά χαλάζι σε μέγεθος μπάλας γκόλφ! Και όλα αυτά σε βίντεο...

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ποταμός Ομπ στην Σιβηρία. Γεμάτη η παραλία. ¨Όλοι με τα μαγιό τους λιάζονται και παίζουν στις όχθες μια ζεστή πολύ ζεστή ημέρα του καλοκαιριού. Το θερμόμετρο δείχνει 37 βαθμούς. Και ξαφνικά συννεφιάζει και αρχίζει να ρίχνει χαλάζι. Όχι χαλάζι. Πέτρες. Έτσι έμοιαζαν. Ή μάλλον χαλάζι σε μέγεθος μπάλας του γκολφ.

Ένας από τους λουόμενους αρχίζει να καταγράφει το απίστευτο σκηνικό με το κινητό του. Μια γυναίκα φωνάζει προφανώς σε κάποιον δικό της: «Αν πεθάνουμε να ξέρεις ότι σε αγαπώ».

Ο κόσμος τρέχει πανικόβλητος να σωθεί. Παιδάκια κλαίνε. Το σκηνικό έγινε κοντά στην μεγαλύτερη πόλη της Σιβηρίας το Νοβοσιμπίρσκ.



(newsit)

Category: ,

1 σχόλιο:

  1. πληρης ελεγχος του και ρου οπως στην ελλαδα ιουλιος μηνας με 25 βαθμους συννεφια και χαλαζι.κατσρεψουν τον πλανητη κρυβουν συστηματικα τον ηλιο και παγωνουν την γη σε αντιθεση με τις βλακειες περι υπερθερμανσης.τοσο απλα εξοντων την ζωη στη γη με σκοπο την αρρωστια μιζερια και εξαφανηση της πλασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...