Χημικοί ψεκασμοί σε Αχαΐα - Πιερία - Λακωνία το τελευταίο διήμερο του Ιανουαρίου [ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ]

Admin | Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013 | 7:22 μ.μ. | 1 σχόλια

Ολο και περισσότερο πολλοί αναγνώστες μας προβληματίζονται με το φαινόμενο των chemtrails. Μιλούν για καθημερινό πλέον φαινόμενο στις περιοχές τους και εκδηλώνουν την έντονη ανησυχία τους. Μιλούν για λίγες μόνο ώρες καθαρού ουρανού, για ασυνήθιστα μεγάλο αριθμό πτήσεων πάνω από τις περιοχές τους, για απότομη αλλαγή καιρού μετά από λίγες ώρες, για έντονη κόπωση κατά τη διάρκεια των φαινομένων και πολλά άλλα. 
Δημοσιεύουμε μερικά από τα σχόλια αναγνωστών μας. Διαβάστε τα και δείτε το υλικό...


"Ευτυχώς που προλάβαμε λίγες ώρες ήλιου το πρωί. Μετά τις 2 άρχισαν οι "βόλτες" με τα αποτελέσματα που βλέπετε..." 
Λακωνία 29-31/1/2013









"Εχω περίπου δυο χρόνια που με απασχολεί το θέμα και γενικότερα αυτά τα θέματα που μας αποκρύπτουν την αληθεια και μας δουλεύουν ψηλό γαζί.. Είμαι από Κολινδρό Πιερίας και εδώ μιλάμε είναι πολύ συχνό το φαινόμενο..."  
Πιερία 29-1-2013










"Κάθε μέρα ο ουρανός γεμίζει με λευκές γραμμές σε διάφορα σχέδια από πολλά αεροπλάνα που έρχονται από διάφορες κατευθύνσεις. Μα καλά οι αρμόδιοι δεν τα βλέπουν; Τυφλοί είναι; "
Αχαΐα 29-30/1/2013



 





Category: , ,

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ,ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΑΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΙ,ΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΝ,ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ,ΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΡΕΥΝΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...