Τον γ(ρ)άμ(μ)ησαν τον ουρανό πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά!!

Admin | Κυριακή 9 Αυγούστου 2015 | 9:53 μ.μ. | 1 σχόλια

Οι αεροψεκασμοί έκαναν φέτος πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά από τότε που παρατηρούμαι το φαινόμενο. Επί υπουργίας του "αντινεοταξίτη", όπως προσπαθεί να πας πείσει, Πάνου Καμμένου τα δρομολόγια των ψεκαστικών από τις αρχές του Αυγούστου έχουν
αρχίσει το έργο τους. Τα αποτελέσματα;;  Βροχές, καταιγίδες, έκτακτα καιρικά φαινόμενα, καθαρός ουρανός το πρωί και συννεφιά από το μεσημέρι και μετά κλπ κλπ. Τα ίδια τα γνωστά! Είναι πολύ εύκολο για τους δύσπιστους ακόμα, τώρα που κάθονται στην παραλία με τις ώρες να παρατηρούν τον ουρανό και τα αεροπλανάκια που ξεκινούν και σταματούν να σπέρνουν τις γνωστές σε όλους πλέον γραμμές. Είναι σίγουρο ότι θα παρατηρήσουν το φαινόμενο.
Όσο για σένα Πάνο Καμμένε, "ψεκασμένε" κατά το γνωστό σου προσωνύμιο, τα λόγια σου είναι πιο παχιά κι από τα κιλά σου. 

Αλλά είναι γλυκιά η εξουσία....  

Ειλικρινά θλίβομαι!!!! 


Πάτρα 8-8-2015








Category:

1 σχόλιο:

  1. απο την πρωτη αυγουστου μεχρι και σημερα 10 βρεχει καθε μερα σε διαφορες περιοχες της ελλαδας με χαλαζι και ανεμοστροβιλους στις 7 αυγουστου στο αγρινιο στις 10 το βραδυ ψεκασαν χιαστι..τα κλασσικα οπως και καθε χρονο..εκανε 20 μερες μονο φυσιολογικη ζεστη στην ελλαδα φετος το καλοκαιρι...και τωρα μονο βροχη ας φανταστουμε πως θα ειναι ο χεμωνας φετος θα ξαναδουμε ηλιο το μαιο 2016..τεχνητος καιρος μεχρι ο πλανητης να σκασει σαν καρπουζι να τελειωνουμε..οι σαυρες και ο διαολος κανουν το παν να καταστρεψουν τα παντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...