Ψεκάζουν ανηλεώς ΟΛΗ την Ελλάδα! Εικόνες από Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Πάτρα - Σάμο!!!

Admin | Σάββατο 23 Μαΐου 2015 | 5:41 μ.μ. | 10 σχόλια


Όλο το Μάιο γίνεται ο κακός χαμός πάνω από τον Ελληνικό ουρανό. Όπως είχα πριν πριν από τα μέσα Απριλίου (χωρίς να είμαστε προφήτες) οι αεροψεκασμοί θα έφταναν στην κορύφωσή τους το Μάιο πριν ακολουθήσει η
ελάττωσή τους κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Δείτε τι συνέβη σήμερα στον Ελλαδικό ουρανό και αποφασίστε αν θα χάψετε τις πληρωμένες μπουρδολογίες περί αφρικανικής σκόνης!





Αθήνα 23-5-2015

Αυτό συμβαίνει ΣΧΕΔΌΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στην ΑΘΗΝΑ.....

Αναγνώστης






Θεσσαλονίκη 23-5-2015


...Κι επειδή τόλμησε σήμερα ο ουρανός να τους ξεφύγει και να είναι γαλάζιος, βγήκε ένας στόλος από 5-6 αεροπλάνα κι έπιασαν εντατική δουλειά.
Βρωμίζουν κάθε καθαρό κομάτι του με γοργούς ρυθμούς.

Πως αλλιώς θα βγουν οι μετεωρολόγοι να λένε για την δήθεν ¨αφρικάνικη” σκόνη στις τηλεοράσεις?

ΥΓ. Γνωρίζει κανένας αν οι πιλότοι αυτών των αεροψεκαστικών είναι Έλληνες;

Αναγνώστρια










Πάτρα 23-5-2015

Αυτή την εικόνα παρουσιάζει τις τελευταίες μέρες ο ουρανός της Πάτρας.
Κι εδώ έκανε την εμφάνισή της η "αφρικανική σκόνη" που τα τελευταία χρόνια μας επισκέπτεται τόσο συχνά, λες και μένει στο προηγούμενο τετράγωνο!

Αναγνώστης









Σάμος 23-5-2015

Αυτό επι κυβερνήσεως Σαμαρά το λέγανε αεροψεκασμοί,τώρα εσείς που κυβερνάτε πώς το λέτε για να ξέρουμε........
ένας απίστευτα μεγάλος εκνευρισμός,πονοκέφαλοι μάτια που έτσουζαν και τα συναφή σήμερα στη Σάμο.Δεν χρειάστηκε παραπάνω καμιά ενέργεια,παρά να σηκώσουμε τα μάτια μας στον ουρανό και να αντικρίσουμε την αιτία της αποπνικτικής ατμόσφαιρας.Κάντε εκλογές ή δημοψήφισμα και τα λέμε......
Ευχαριστώ για την ανοχή σας.

Αναγνώστης









Δείτε και τις δορυφορικές φώτο εδώ

Category: , , , ,

10 σχόλια:

  1. Όταν μπήκε και ο Καμένος στην κυβέρνηση, χάρηκα πολύ μόνο και μόνο γιατί σκέφτηκα πως επιτέλους ένας πολέμιος των αεροψεκασμών, θα μας προστατεύσει μια που πλέον έχει εξουσία.
    Αντιθέτως είδα τόση σιωπή, που πάγωσα...
    Τι να υποθέσω? Πως επειδή τον χαρακτηρίζουν "ψεκασμένο" οι ποταμίσιοι και οι ετέροι τους ως υπαλληλάκια των ιθυνόντων, τον σώπασαν?
    Είναι μέρος η σιωπή του κρυφής συμφωνίας από την Τρόϊκα?
    Δεν ξέρω τι να υποθέσω, αλλά δικαιολογία δεν έχω.
    Θέλω πολύ να του πω πως όχι μόνο εμένα, αλλά και πολλούς άλλους που γνωρίζω, μας απογοήτευσε οικτρά πάνω σε αυτό το θέμα.
    Ελπίζω να βγάζω βιαστικά συμπεράσματα και να με διαψεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και απο ξυλοκαστρο κορινθιας μια απο τα ιδια και σημερα χαμος απο το ξημερωμα στο ψεκασμα..το μονο που θα πω και το λεω εδω και πολυ καιρο
    ολα τα γουρουνια εχουν τα ιδια μουτρα κοιτανε μονο την παρτη τους και δαυτοι σαν τους προηγουμενους απο γαπ σε σαμαρα και τσιπροκαμμενο,δεν εχει αλλαξει τιποτα απολυτος,,οταν ο ραγιας θα ξυπνησει απο την ηλιθιοτητα του θα ειναι πολυ αργα για ολους μας,, ανθρωποι,χλωριδα και πανιδα της πατριδας μας θα ειναι νεκρη και αρρωστιαρα,ολοι λενε εδω για αλλεργιες απωλεια γευσεις σε πολλους πονοκεφαλους κτλκτλ..και νομιζουν οτι φταιει το κλιμα που αλλαζει χαχαχαχαχαχαχαχα,,,και τους ψεκασμους 5 χρονια και βαλε ουτε που το δεχονται εστω και σαν υποθεση οτι ξαφνικα υγιεστατοι οργανισμοι εχουν διαφορα και περιεργα συμπτωματα τα τελευταια χρονια..αν δεν ξυπνησουν.ΕΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ.
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο Καπανδρίτι σήμερα απλώθηκε μια ομίχλη που κάλυψε ένα τεράστιο κομμάτι γης, χαμηλά.
    Μου έκανε εντύπωση, μου θύμισε το σκηνικό που είχε επαναληφθεί προ καιρού στα Νότια Προάστεια της Αττικής, όταν από τη θάλασσα με ταχύτητα απλώθηκε στην Αττική μια ίδια ομίχλη.
    Διαφορετικές τεχνικές.
    Είμαστε οικογενειακώς με ένα βαρύ κεφάλι, που χτυπάει στα δεξιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ήθελα να τονίσω κάτι αλλά δεν ξέρω το πόσο θα γίνει κατανοητό. Καθώς έκανα το μπάνιο μου μέσα στη θάλασσα, παρατηρούσα τους ψεκασμούς πάνω από τον ουρανό στον Αμβρακικό κόλπο. Περιττό να πω ότι καμμια 20αρια αεροπλάνα γέμιζαν τον ουρανό ενώ κάποια άλλα όπως της Ετζιαν δεν άφηναν τίποτα. Και ΤΩΡΑ είναι αυτό που θέλω να σας πω και είναι δύσκολο να το περιγράψω. Τα αεροπλάνα που ψέκαζαν η πορεία τους ,διαφαινονταν στον ουρανό με μια θολή σκούρα γραμμή μέχρι το βάθος του ορίζοντα. Δηλαδή η πορεία πτήσης φαίνονταν στον ουρανό ρε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και από Χαλκιδική μπορώ να σας βεβαιώσω ότι, ειδικά από μέσα Μαΐου 2015 και όλο το τελευταίο δεκαήμερο, δεν έχουν σταματήσει οι αεροψεκασμοί ούτε μέρα. Και φυσικά προβλήματα στο αναπνευστικό και στα μάτια, πονοκέφαλοι, κατατονία, έως και κακή και πολύ εχθρική διάθεση παρατηρείται στον κόσμο αυτές τις μέρες. Γαλάζιο ουρανό δεν καταφέραμε να δούμε ούτε για μία ώρα. Πέφτει πολλή δουλειά μιλάμε ! Τα αεροπλάνα αυτά - για όποιον έχει την απορία - είναι τηλεκατευθυνόμενα, δεν απογειώνονται - λογικά - από Ελλάδα και φυσικά δεν είναι ελληνική επιχείρηση. "Ο κόσμος τό ΄χει τούμπανο κια αυτοί κρυφό καμάρι". Εμείς είμαστε απλώς οι καλύτεροι πειραματάνθρωποι. Fotos δεν έχω να παραθέσω γιατί έχω βαρεθεί να βγάζω όλα αυτά τα χρόνια το ίδιο θέμα που φυσικά δεν είναι καινούριο. Απλά εντείνεται χρόνο με το χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κι αναρωτιέμαι,,,πότε ήταν που θυμάμαι καθαρό ουρανό; Το 2009? το 2008? πιο πριν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για το αν είναι ή μη επανδρωμένα αυτά τα αεροσκάφη, μάλλον άλλες φορές ναι κι άλλες όχι. Γιατί όταν κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς και διάφορα κυκλοειδή σχήματα, δύσκολο να μην τα χειρίζεται κάποιος. Εκτός αν παίζουν με τα τηλεχειριστήριά τους κι αν συμβεί κανένα ατύχημα, σκασίλα τους, επάνω στα σπίτια μας θα πέσουν τα χημικά τους....

    Η μία από αυτές τις βάσεις πάντως εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, γι αυτό κι εμάς μας "τιμούν" κάθε μέρα.

    Αυτό είναι το λινκ της εταιρίας που δίνει πληροφορίες (με την προβιά αρνιού πάντα, ότι τροποποιεί τον καιρό προς όφελος των αγροτών και παρόμοιες φανφάρες) :

    http://www.3dsa.gr/

    Κι εδώ ένα σχετικά σύντομο άρθρο για τις δράσεις τους:

    http://www.pame.gr/news/greece/etareia-aeropsekasmoni.html


    Γι αυτό αναρωτιέμαι ξανά και ξανά: Ελληνικές ψυχές οδηγούν αυτά τα αεροπλάνα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτή η εταιρεία αποδεικνύει περίτρανα ότι η τροποποίηση του καιρού δεν είναι μια θεωρία συνομωσίας αλλά μια πραγματικότητα.
    Περισσότερα για το θέμα καθώς και έγγραφα-ντοκουμέντα θα βρείτε στο ακόλουθο λινκ:
    http://psekasmata.blogspot.gr/2014/06/blog-post_20.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσείς επίκαιροι όπως πάντα, τα λέτε, τα ξαναλέτε...
    Κι εμείς τα διαβάζουμε κι αλλάζουμε πλευρό το βράδυ πιστεύοντας πως έτσι μαγικά θα έρθει η λύση.
    Σαν σύνολο δεν βλέπω να κάνουμε κάτι, η αντίδρασή μας είναι το μόνο αλλά και το πιο ισχυρό όπλο στα σχέδιά τους.
    Και πίεση στους πολιτικούς. Έστω σαν μαζική επιστολή διαμαρτυρίας. Δεν ξέρω...
    Να το εμπεδώσουν πως είναι προτεραιότητα η υγεία μας και οι ζωές μας κι όχι το αν θα μείνουμε στο ευρώ ή θα πάμε στην δραχμή.
    Πρέπει να το καταλάβουμε επιτέλους πως οι πολιτικοί είναι τα εκτελεστικά όργανα στις εντολές του λαού. Ε, ας τους δώσουμε να καταλάβουν ποια εντολή έχουμε πάνω σε αυτό το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...