Κάλεσμα σε διαμαρτυρία κατά του αντιπερισπασμού που είναι η συζήτηση για την Κλιματική Αλλαγή

Admin | Σάββατο 23 Μαΐου 2015 | 1:54 μ.μ. | 0 σχόλια

Τι στιγμή που είμαστε μάρτυρες απανωτών χημικών αεροψεκασμών που διενεργούνται σχεδόν καθημερινά στη χώρα μας, όπως και στον υπόλοιπο πλανήτη, με αποτέλεσμα τη χειραγώγηση του καιρού και τη βάναυση παρέμβαση στο κλίμα και το περιβάλλον, ένα Παγκόσμιο Συνέδριο για την “Υπερθέρμανση του Πλανήτη” λαμβάνει χώρα στην πατρίδα μας. Ξένα και ντόπια συμφέροντα θα συγκεντρωθούν στην Αθήνα για να αν...ταλλάξουν απόψεις και να “λάβουν μέτρα” ώστε σπουδαίοι τομείς - όπως ενέργεια και μεταφορά- να “προσαρμοστούν” στα δεδομένα μιας "κλιματικής αλλαγής" που οι ρίζες της ποτέ δεν εξετάζονται επιστημονικά. Κρατικοί φορείς και Ινστιτούτα, καθώς και ΜΚΟ, που όλα μαζί διαπλέκονται με τον επιχειρηματικό κόσμο, θα αποφασίσουν για μας χωρίς εμάς, με καθαρό γνώμονα το ιδιωτικό συμφέρον.

Φυσικά, παρότι αναφέρονται στο κλίμα, λάμπουν δια της απουσίας τους τόσο οι αναφορές στα υπαρκτά φαινόμενα τροποποίησης καιρού, όσο και στους βάρβαρους χημικούς αεροψεκασμούς που βιάζουν το κλίμα σε βάρος της υγείας μας. Η Κλιματική Αλλαγή, τελικά αποδεικνύεται καλή ‘μπίζνα’ για λίγους κι εκλεκτούς, γενοκτονία για όλους τους υπόλοιπους.

Καλούμε τους Έλληνες πολίτες σε διαμαρτυρία κατά αυτών των πρακτικών των τελευταίων χρόνων που ολοένα αυξάνονται, αυξάνοντας μαζί και την αναστάτωση στο κλίμα με συνεχείς καταστροφικές συνέπειες - ακραία φαινόμενα, καταστροφές στις καλλιέργειες κ.λ.π. 
Καλούμε τους Έλληνες πολίτες σε διαμαρτυρία κατά αυτών που στο βωμό του χρήματος και της εξουσίας, με τους χημικούς αεροψεκασμούς βάζουν σε άμεση κίνδυνο την υγεία όλων μας, αλλά κύρια των παιδιών μας, χειραγωγώντας το κλίμα. 
Καλούμε τους Έλληνες πολίτες σε διαμαρτυρία κατά της επιβολής της Ατζέντας 21 που υπογράφηκε το 1992, όχι μόνο χωρίς τη συγκατάθεση μας, αλλά ούτε καν την ενημέρωση μας. Μια Ατζέντα που καθημερινά μας επιβάλλεται στο όνομα της δήθεν “βιώσιμης ανάπτυξης”, μόνο που το “βιώσιμη” αναφέρεται μόνο στις επιχειρήσεις και καθόλου στο περιβάλλον.

Η υπομονή έχει τελειώσει προ πολλού και μπροστά σε τέτοια υποκριτικά παγκόσμια μαζώματα, η μόνη απάντηση είναι η δική μας μαζική παρουσία, που θα βροντοφωνάξει ότι δεν ανεχόμαστε άλλο ούτε να μας ψεκάζουν, ούτε να μας κοροϊδεύουν, ούτε να μας καταστρέφουν τη ζωή!



Σας περιμένουμε όλους στις 24 Μαΐου και ώρα 18.00 , έξω από το ξενοδοχείο Royal Olympic - Aθανασίου Διάκου 28-34. 
Να είμαστε όλοι εκεί!

Παρακαλώ πολύ διαδώστε το όπου μπορείτε!!! Αξίζει η παρουσία όλων μας!!!

Category:

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...