Οι ακτιβιστές ενάντια στους μυστικούς αεροψεκασμούς κάνουν την πρώτη τους εκδήλωση της περιόδου 2015-2016.

Admin | Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015 | 2:01 μ.μ. | 1 σχόλια

H Ομάδα Enouranois, σε συνεργασία με φίλους ακτιβιστές, συνεχίζει τις δράσεις της παρουσιάζοντας την έρευνα του αμερικάνου καθηγητή J. Marvin Herndon, ο οποίος έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το κύριο υλικό που περιέχεται στους μυστικούς αεροψεκασμούς είναι τέφρα παράγωγο της καύσης άνθρακα από εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος.

Δεν είμαστε όλοι της ίδιας άποψης ως προς την πειστικότητα των πορισμάτων του καθηγητή Herndon. Οι περισσότεροι συμφωνούν όμως ότι χρειάζεται να συζητηθούν. Αν επιβεβαιωθούν οι κατηγορίες αυτές, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι πίσω από τους ψεκασμούς μπορεί να υπάρχουν επιπλέον, μέχρι πρότεινος απαρατήρητα, κίνητρα, με άλλα λόγια ότι πρόκειται – όπως στην περίπτωση του απεμπλουτισμένου ουρανίου – για επικερδή τρόπο διαχείρισης αυτών των τοξικών αποβλήτων. Ψεκάζονται στην ατμόσφαιρα που όλοι αναπνέουμε.

Είναι εύλογα λοιπόν τα ακόλουθα ερωτήματα:

Χρησιμοποιείται άραγε για αυτό το σκοπό και η τέφρα καύσης των ελληνικών εργοστασίων παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος;

Έχει οικονομική συμμετοχή το ελληνικό κράτος στην όλη υπόθεση των αεροψεκασμών;
Την έρευνα του κυρίου Herndon θα παρουσιάσει στις 4 Οκτωβρίου ο καθηγητής Νίκος Κατσαρός. θα προβληθεί βίντεο με μήνυμα από τον ίδιο τον Αμερικάνο καθηγητή.

Θα γίνει επίσης ανασκόπηση της δραστηριότητας των ακτιβιστών από το πρώτο εξάμηνο του 2015

.
Πολυχώρος ΑΙΤΙΟΝ
Τζιραίων 8-10
Σταθμός μετρό Ακρόπολη, Μακρυγιάννη.
Κυριακή 4 Οκτωβρίου, ώρα 18.00

Enouranois

Category: , ,

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΒΡΗ ΨΕΚΑΖΕΤΑΙ ΑΝΗΛΕΩΣ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΡΓΙΚΕΣ ΙΩΣΕΙΣ(ΒΗΧΑΣ,ΦΤΑΡΝΙΣΜΣΑΤΑ,ΔΥΣΠΝΟΙΑ) ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΣΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ Η ΚΡΗΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΜΟΥ ,ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ(ΘΑΝΑΤΟΥΣ).ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ.ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΑ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ;ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ;
    ΔΙΑΘΕΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...