Αεροψεκασμοί στην Πρέβεζα μέσα στο κατακαλόκαιρο...

Admin | Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014 | 3:53 μ.μ. | 15 σχόλια

Είναι γεγονός ότι μέσα στο καλοκαίρι δεν παρατηρούνται τόσο έντονα η παρουσία των χημικών ουρών. Η μεγάλη τους έξαρση είναι από τα τέλη Αυγούστου έως
τα τέλη Μαΐου. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε γίνονται... Θα θέλαμε να σας προτρέψουμε να κάνετε το εξής: Τώρα που είναι καλοκαίρι και είναι αυξημένες οι πτήσεις λόγω τουρισμού, να παρατηρήσετε τη συχνότητα εμφάνισης αεροσκαφών στον ουρανό. Επειδή όλοι μας είμαστε περισσότερες ώρες έξω ή σε κάποια παραλία είναι πολύ εύκολα να το παρατηρήσουμε. Στη συνέχεια αφού θα έχετε στο νου σας μια συχνότητα εμφάνισης αεροσκαφών, σας προτρέπουμε να τη συγκρίνετε με τις μέρες που γίνονται αεροψεκασμοί. Θα εκπλαγείτε μόνο και μόνο από τη διαφορά που θα διαπιστώσετε. Οι πτήσεις τότε είναι υπερπολλαπλάσιες!!
Δείτε κάποιες χημικές και την "αραιή νέφωση" που προκάλεσαν τις τελευταίες μέρες στην περιοχή της Πρέβεζας.

Πρέβεζα 10-7-2014 















Category: ,

15 σχόλια:

  1. ΚΑΘΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ίδια εικόνα το τελευταίο 3ωρο και στην Αρκαδία. Εμφανίστηκαν ως συνήθως απ' το πουθενά οι γνωστοί - άγνωστοι ιτπάμενοι επισκέπτες μας, έριξαν ένα περιποιημένο express ψεκασματάκι πάνω από τη Τρίπολη και ΝΔ του Μαινάλου κι εξαφανίστηκαν ξανά. Αναμένονται καταιγίδες το επόμενο 5νθήμερο βλέπετε! Κατά τα λοιπά, «βλέπω» ήδη μπροστά μου τα τουριστικά prospectus δήμων και ξενοδοχείων που θα εκδοθούν τη χειμερινή σεζόν, με άκρως «καλλιτεχνικούς» ουρανούς να διακοσμούν το background τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βριλήσσια, Αττική, 13:30. Σε εξέλιξη βρίσκεται η τεχνητή υπερκακοκαιρία που πλήττει το λεκανοπέδια έδω και μισή ώρα.



    Επικοινώνησα με τους γονείς μου στις 12:45 και μου είπαν πως στη Μαλακάσα ρίχνει καρέκλες με το τουλούμι.



    Το πρωί ο ουρανός ήταν καταγάλανος μέχρι τις 8:30, όταν το ΝΑΤΟ έθεσε σε λειτουργία τους πομπούς μετάδοσης κυμάτων υπερχαμηλής συχνότητας ELF.



    Χρειάστηκαν περισσότερες από 6 ώρες για να πλακώσει η τεχνητή μαυρίλα από τη ΝΑΤΟϊκή επιδρομή.



    Παρόμοιες καιρικές συνθήκες επικρατούν και στην υπόλοιπη Ελλάδα από νωρίς το πρωί, με τις βόρειες και κεντρικές περιοχές να πλήττονται περισσότερο από τη "καλοκαιρινή" καιρική βόμβα.



    Στη Θεσσαλονίκη κινδύνευσαν άνθρωποι και καταστράφηκαν περιουσίες εξαιτίας της νεροποντής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θεσσαλονίκη, σήμερα μερικές ώρες μετά την σφοδρή κακοκαιρία:
    Με το που πήγε να καθαρίσει ο ουρανός και βγήκε ο ήλιος, φάνηκαν καθαρά οι πολλές γραμμές των αεροψεκασμών. Δεν πρόλαβα να τις φωτογραφήσω κι έχουν γίνει ένα ενιαίο πλέγμα περίεργων σύνθετων σχημάτων από σύννεφα.
    Έπεται συνέχεια προφανώς σε προσεχή ακραία φαινόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι "μετεωρολόγοι" (διάβαζε NSA, παρακαλώ!) απείλησαν με συνέχιση των καιρικών επιθέσεων και το επόμενο διήμερο.



    Από την Παρασκευή ο καιρός βελτιώνεται και το Σαββατοκύριακο ο υδράργυρος ξαναπαίρνει τεχνητά την ανιούσα παραδίνοντας εκ νέου τη σκυτάλη στις χερσαίες επιχειρήσεις (εμπρησμοί δασών από τα "μπουμπούκια" του Soros και τους τζιχαντιστές).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κλασικη περιπτωση καλοκαιρινης καταιγιδας ηπειρωτικου κλιματος , που ειναι το παραξενο ? μπορεις κυριε κωνσταντινιδη να μας πεις πως ειναι δυνατον να ερθει κακοκαιρια απο την σηβηρια στην Ελλαδα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. sat24.com κυριε κωνσταντινιδη , ξεστραβωθειτε δειτε πως σχηματιζονται τα νεφη και την κινηση τους ... μας πρηξατε με τους δρακονιανους , στη πατρα εβρεχε το πρωι , λογικο ηταν μεχρι το μεσημερι να φτασει αθηνα , η κινηση της καταιγιδας καταγραφηκε οπως και η δημιουργια της , που ακριβως βλεπετε οτι ειναι τεχνιτη ? ρωταω για να καταλαβω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μακάρι να ήταν έτσι, αλλά ο κ. Αρναούτογλου έχει άλλη άποψη..
    Και Σάββατο και Κυριακή πάλι μια από τα ίδια θα είναι ο καιρός, λέει...
    ( http://www.youtube.com/watch?v=FbtvtkKCmkQ#t=82 )
    Σήμερα έμαθα και έναν καινούριο όρο για τα σύννεφα που ομολογουμένως δυσκολευόμουν να περιγράψω, αλλά ο εν λόγω κύριος τα βάπτισε "κουνουπίδια" λόγω του σχήματός τους!!!
    Κατακλυζόμαστε λοιπόν από κουνουπιδοσύννεφα!

    Έτσι μας πάνε, από την μια καταστροφή των καλλιεργειών από χαλάζια και πλημμύρες κι από την άλλη καταστροφή της γης και της πανίδας με πυρκαγιές.

    Και φυσικά όλοι τους κρατάνε omerta για το τι προκαλεί όλα αυτά τα ακραία φαινόμενα σε μία χώρα, που ο ήλιος της ήταν το αντικείμενο πόθου και ζήλειας όλων των άλλων χωρών.

    Με τι λαχτάρα περιμένω τη μέρα που θα γυρίσει ο τροχός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προφανώς δεν συμμερίζεστε τις ανησυχίες των υπόλοιπων, φίλε μου.

    Θα σας παρακαλούσα να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να δείτε την αλήθεια κατάματα.

    Παρακολουθώ από κοντά τον σχηματισμό των νεφών, την κίνησή τους... και την τεχνητή πρόκλησή τους από τους ΝΑΤΟϊκούς πομπούς που είναι εγκατεστημένοι στα γύρω βουνά.

    Άλλωστε κάθε φορά που βγαίνω έξω στρέφω πάντα την προσοχή μου στις τοπικές εγκαταστάσεις του HAARP στις κορυφές της Πεντέλης, του Υμηττού και της Πάρνηθας.

    Μπορεί ο καθένας μας να διαπιστώσει δια γυμνού οφθαλμού από πού "ξεφυτρώνουν" αυτά τα περίεργα νέφη.

    Την καταιγίδα την "μετέφεραν" στην Αθήνα μέσω ηλεκτρομαγνητικών μικροκυμάτων. Το HAARP με τις κεραίες του είναι επιφορτισμένο ακριβώς γι' αυτή τη δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν είναι μόνον αυτό, υπάρχουν και χειρότερα.


    ΗΠΑ, ΕΕ και Ισραήλ θέλουν τώρα να μολύνουν τις καταγάλανες θάλασσές μας με τα χημικά της CIA παρέχοντας έτσι περαιτέρω διευκολύνσεις στους "ιδιώτες" κερδοσκόπους/καταπατητές για να περιφράξουν τον αιγιαλό με ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα και νάρκες. Εξάλλου υπάρχει αγαστή σύμπνοια της κυβέρνησης με την τρόικα στο θέμα αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπάρχουν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα γι' αυτό τον σκοπό, ηλίθιο πλάσμα!

    http://www.google.com/patents/US5624592

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μονο που οι συγκεκριμενες καταιγιδες και τα συνεφα τους εχουν διαρκεια ζωης μολις μερικες ωρες αρα αυτο που λες ειναι αδυνατον δε προλαβαινει να ερθει Ελλαδα , κοιτωντας απο χτες το sat24.com βλεπουμε οτι οι καταιγιδες που εχουμε στην Ελλαδα τις τελευταιες μερες φτιαχνονταν προχτες στο ιονιο και απο χτες στα Βαλκανια αρα καμια σχεση με σηβηρια , μηπως κανεις λαθος ? Και δεν αντιλεγω οντως με παλμους λογικα φτιαχνεις καταιγιδες πανω απο θαλασσα ομως οχι πανω στερια , χρειαζεται υγρασια απο κατω για να δημιουργηθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η καταιγιδα μετωπο φτιαχτηκε στο Ιονιο τα ξημερωματα και αφου σαρωσε ολη τη δυτικη Ελλαδα εφτασε και στα ανατολικα οπως συμβαινει σχεδον παντα , γιατι να χαλουσαν τσαμπα ενεργεια για το χαρπ αφου αυτη θα ηταν ετσι κι αλλιως η κινηση της ?



    Αληθεια ξερεις πως δημιουργουνται τα νεφη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα τεχνητά νέφη δημιουργούνται από την ιονισμένη ατμόσφαιρα που αφήνουν πίσω τους οι χημικές ουρές των ΝΑΤΟϊκών ψεκαστικών.

    Οι Αμερικάνοι δεν τρώνε κουτόχορτο για να χρησιμοποιήσουν το υπερόπλο τους σε επιλεγμένους στόχους.

    Με τη τεχνητή υπερκακοκαιρία και τους σεισμούς θέλουν ν' αποτρέψουν την Ελλάδα να προσχωρήσει στο αντίπαλο στρατόπεδο (Ρωσία/Κίνα) και να ξεφύγει από τη σφαίρα επιρροής τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τοτε ευχαριστουμε θερμα τους Αμερικανους γιατι εχουμε τα φραγματα μας γεματα και νερο για 8 χρονια , παντα τεχνητες υπερκακοκαιριες σα τη χτεσινη να εχουμε και δε θα διψασουμε ποτε , θυμαστε τον εφιαλτη των αρχων του 90 με την απιστευτη ξηρασια που ειχαμε , ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ HAARP ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...