Αναγνώστης: Όταν μου είπαν την πρώτη φορά για αεροψεκασμούς γέλαγα μέχρι δακρύων... Όμως...

Admin | Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014 | 9:12 π.μ. | 8 σχόλια

Καλημέρα από την κρύα και όμορφη Σουηδία με τους καταγάλανους ουρανούς! Εδώ όλα δουλεύουν ρολόι σε αντίθεση με την Ελλάδα. Εδώ το πρωί ο κόσμος σηκώνεται και πάει στις δουλειές του. Το ίδιο και οι πιλότοι... 
Όχι τη μία ψεκάζουμε και μετά καθόμαστε κανα δυο μέρες μέχρι τον επόμενο ψεκασμό. Εδώ ψεκάζουν καθημερινά σε
σταθερή βάση και κάποιες φορές βαράνε και τα σαββατοκύριακα επιπλέον βάρδιες. Έτσι είναι η Ευρώπη του σήμερα....
...Πέρα από την πλάκα όμως, νομίζω πως τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά έως και τραγικά. Γιατί ακόμη κι εδώ, σε μία χώρα που οι πολίτες πήγαν στο δικαστήριο την κυβέρνηση και κέρδισαν και τη δίκη για τα chemtrails, σε μία χώρα που ένα από τα μεγάλα κόμματα αναγνωρίζει επίσημα την ύπαρξη τους, ακόμη κι εδώ ο κόσμος παραμένει στο μεγαλύτερο μέρος του απαθής. Δυστυχώς, είμαστε ελάχιστοι εμείς που ασχολούμαστε με αυτό το θέμα. 

Και οι λόγοι είναι πολλοί... 

Ένας από αυτούς είναι ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί που γίνονται σε ολόκληρο τον κόσμο για την μείωση και τον έλεγχο του πληθυσμού, σαν ιδέα και μόνο, είναι κάτι το εξωπραγματικό και τρομαχτικά αλαζονικό, πέρα από κάθε φαντασία. Σκεφτείτε το για μια στιγμή. Όταν μου το είπαν την πρώτη φορά γέλαγα μέχρι δακρύων... 
Είναι κάτι για το οποίο το ανθρώπινο μυαλό δεν είναι προετοιμασμένο. Το γεγονός ότι η ανθρώπινη φυλή μπορεί να δέχεται μια άνευ προηγουμένου επίθεση, αδιάκριτα, και ότι οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο, όχι απλά είναι ανίσχυρες αλλά συμμετέχουν σε αυτό, δε θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο παρά επινόηση ενός σαδιστή συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας και μόνο. 
Και μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει και ο πόλεμος των ΜΜΕ, που οφείλω να ομολογήσω ότι έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στην παραπληροφόρηση...

 Και υπάρχουν κι άλλα... 

Υπάρχει φτώχεια, υπάρχει εκμετάλλευση, υπάρχει πολύ ένταση και άγχος, ανεργία, επεκτατικοί πόλεμοι, ενεργειακή κρίση... Έτσι, για να καταλάβει κάποιος τι ακριβώς συμβαίνει με τους χημικούς ψεκασμούς, πρέπει πρώτα να έχει καθαρό μυαλό (πράγμα δύσκολο στις μέρες μας) και έπειτα να έχει μια σαφή κοσμοθεωρία σχετικά με το ποιοι και τι πραγματικά θέλουν από εμάς. Γιατί μην ξεχνάτε ότι πολλοί εξακολουθούν και πιστεύουν ότι η κυβέρνηση και οι παρατρεχάμενοί της λειτουργούν με γνώμονα το κοινό καλό... Δυστυχώς όμως η άρχουσα τάξη θα ήταν ιδιαίτερα ευτυχής αν με κάποιο τρόπο γινόμασταν λιγότεροι, και ενόσω λιγοστεύαμε από ιούς, καρκίνους κτλ. να μας μπούκωναν όσο το δυνατόν περισσότερα φάρμακα μέχρι να καταλήξουμε, ενώ οι υπόλοιποι που θα έμεναν να ήταν πειθαρχημένοι και υπάκουοι σαν ρομποτάκια (mind control). Απλά σε όλον αυτό τον εφιάλτη, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα: AKOMH ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ! 

Γι αυτό ακριβώς το λόγο προσπαθούν να κυριαρχήσουν σε όλους τους τομείς, γι αυτό το λόγο πληρώνουν δισεκατομύρια στην παραπληροφόρηση, γι αυτό οι υπηρεσίες πληροφοριών αγωνίζονται εδώ και δεκαετίες να κρατήσουν κρυφές τις τακτικές τους. Και εφόσον οι άρχοντες του σύμπαντος πιστεύουν ότι είμαστε ακόμη μη ελεγχόμενοι και με ανεξάρτητη σκέψη, είναι η ευκαιρία μας για να αλλάξουμε το μέλλον που μας ετοιμάζουν. Πείτε στον κόσμο την αλήθεια! Διαδώστε τη! Πολλοί θα μας ακούσουν, λίγοι θα μας πιστέψουν. Αυτό είναι αρκετό όμως για να γίνει η αρχή.
































Ευχαριστούμε θερμά το φίλο μας αναγνώστη από τη Σουηδία για το άρθρο και τις φωτογραφίες

Category: ,

8 σχόλια:

  1. 05/11/2014...πλεον βλεποντας τα τσοντοκαναλα της παρακμης βλεπεις σε διαφημισεις και σε ντοκιμαντερ οταν δειχνουν πλανα ουρανου το ψεκασμα ειναι πρωτη μουρη, οι χημικες ουρες,,,διαφημιση βονταφον,κοσμοτε κλασσικα μεσα,,σε εκπομπες ακομα και τωρα στην βρωμονεριτ.στον μαραθωνιο που δειχνουν.μια τεραστια ουρα πανω απτις κεφαλες αυτων που τρεχουν,στο μουντιαλ οταν δειχναν πλανα παραλιες βραζιλιας και ετσι τα περισσοτερα τιγκα στο ψεκασμα,,,παντου πλεον τα βλεπεις,αρκει να θες να τα δεις.και το πιο απλο για τους χαμενους ξερολλες πριν 10-15-20 χρονια γιατι ολα τα ντοκιμανερ και εκπομπες δεν δειχναν ποτε κατι τετοιο και ειδικα ελλαδα,,τοτε δεν πεταγαν αεροσκασφοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν πέσει στα χέερια σου παλιό κόμικ, όπως Μίκυ Μάους πχ, ψάξε τις σελίδες του και θα δεις πως ακόμα από τότε, ζωγράφιζαν τον ουρανό με αερογραμμές... όλα είναι μηνύματα για το υποσυνείδητο.
    Ο δικός μας πόλεμος προς αυτούς είναι η συνεχής ενημέρωση στους ανύποτπους ή ακόμα και δύσπιτους.
    Μία υποψία να τους βάλουμε στο μυαλό τους είναι αρκετό. Μετά η λογική θα κάνει την υπόλοιπη δουλειά στο μυαλό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω πως είναι στην Σουηδία (που προφανώς μια από τα ίδια θα είναι κι εκεί), εδώ στην Ελλάδα, παρ όλο το δράμα και τις δυσκολίες μας έχουμε καθημερινή ψυχαγωγία τα δελτία καιρού.
    Εκεί να θαυμάσεις ανθρώπους μαριονέτες! Να δεις την κατάντια του ανθρώπου σε μία από τις έσχατες μορφές της, όταν λατρεύει και υποκλείνετε στο χρήμα και μόνο αυτό!
    Η ξεφτίλα στον τελευταίο σκαλοπάτι της, ή έχει κι άλλο ακόμα γι αυτούς?
    Πιονάκια χρηματοκινούμενα (δεν λέω καραγκιόζηδες, γιατί αυτός είχε και λεβεντιά και μπέσα)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι «αραιές νεφώσεις» της Δευτέρας, 10/11, στη κεντρική Πελοπόννησο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ωρα 21.52μμ ξυλοκαστρο αυτην την ωρα οι βρωμικοι ψεκαζουν στον ουρανο μας ειχαν κατι μερες να φανουν αλλα τωρα σκασαν απο το πουθενα, και ξαφνικα καποια τυχαια αεροσκαφοι βγαζουν πολυ καπνα απο τις εξατμησεις τους και αφηνουν μεεεγαλες ουρες στον ουρανο μας ενω τοσες μερες κανενα δεν πεταγε και κανενα κακο αεροπλανο δεν εβγαζε καπνα.
    τα λαμογια 40 χρονια τωρα το στραβο το παρουσιαζαν ισιο,την κλεψεια και την ατιμια αρετες την ανωμαλια σωστο, την αδικια και το γλυψιμο επιβιωσει και τροπο ζωης...οποτε περιμενετε το αληταριο που ειναι παντου διορισμενο να πει εστω μια αληθεια η να πραξει σωστα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οπως σας ειπα και τη προηγουμενη εβδομαδα παιζουν υπερβολικα εντονοι ψεκασμοι λογω πολυτεχνειου , στον Αραξο τη προηγουμενη εβδομαδα γεμισε ο τοπος με νταλικες με χημικα , ολοι στη περιοχη το ειδανε , πλεον δε το κρυβουν καθολου , τα αεροπλανα απογειονονται απο τον αραξο πανε δυτικα προς ιταλια και γυριζουν ψεκαζοντας , ελατε μια δυο μερες αραξο να χαζεψετε με αυτα που θα δειτε , ειπαμε πλεον δε κρυβονται τα κανουν ολα φανερα χεσμενους μας εχουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 14/11/14 παντως και σημερα τα κουναβια των αιθερων μας ψεκαζαν την κεφαλα στο ξυλοκαστρο ολα αυτα,,,αλλου δεν βλεπω να ψεκαζουν μονο εδω κατω ψεκαζουν φαινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Αραιές νεφώσεις» στη κεντρική Πελοπόννησο, 17/11/2014.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...