Ο απίστευτος ουρανός του τελευταίου τριημέρου στην Τρίπολη!

Admin | Πέμπτη 15 Μαΐου 2014 | 2:50 μ.μ. | 1 σχόλια

Γιατί τον τελευταίο καιρό έχουμε μια διανοητική και σωματική εξάντληση; Τι είναι αυτό που συμβαίνει στον ουρανό μας και έχει αυτή τη μορφή;  Ποιες είναι αυτές οι ουρές-"καυσαέρια" που αντί να
διαλύονται απλώνονται και υπερπολλαπλασίαζουν το πλάτος τους; 
Κανείς δεν έχει απαντήσει σε αυτό!!!








Οι φώτο είναι από την ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης το τελευταίο τριήμερο



 




























Category: ,

1 σχόλιο:

  1. το μοτιβο ειναι 2 με 3 μερες σχετικα καθαρος ουρανος και μετα μια εβδομαδα κρυο συννεφια και βροχη..αυτη πιστευω οτι ειναι το πατενταρισμα του καιρου τουλαχιστον στην ελλαδα με μεγιστη θερμοκρασια 26 . απο κει και περα ολα αυτα τα δηλητηρια εχουν καταστρεψει το ανοσοποιητικο και νευρικο συστημα ολων των ανθρωπων ζωων και φυτων..το θεμα ειναι να βρουμε μια φορμουλα να ειμαστε λιγο πιο ηρεμοι να αντεξουμε! οσοι δεχεστε θεο μιληστε σε αυτον οι υπολοιποι ας κανουν οτι καλυτερο θεωρουν ωστε να εχουν τουλαχιστον ψυχικη ηρεμια γιατι απο εκει ξεκινανε ολες οι αρρωστιες. αυτος ειναι ο σκοπος τους αρρωστη φυση ανθρωποι κατεστραμμενοι..μην περιμενουμε να αλλαξει κατι οσο και αν γραφουμε στα sites, το παιχνιδι θα παει μεχρι τελους ας προσπαθησουμε να ειμαστε νικητες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...