Τα νοσηρά μυαλά που κάνουν κουμάντο στον πλανήτη συνεχίζουν το βιολί τους...

Admin | Τετάρτη 14 Μαΐου 2014 | 8:20 μ.μ. | 1 σχόλια

Τα νοσηρά μυαλά που κάνουν κουμάντο στον πλανήτη συνεχίζουν το βιολί τους.
Μόλις που άνοιξα τα παράθυρα του σπιτιού μου ξεπρόβαλε ένα ΝΑΤΟϊκό chemdrone πάνω από την Πεντέλη και τα Βριλήσσια, ιδού και οι πρώτες φωτογραφίες που ελήφθησαν από ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Σύντομα θα υπάρξει και συνέχεια με νέο οπτικό υλικό μιας και το πάρτι με τα chemtrails θα συνεχιστεί για πρώτη φορά φέτος και το καλοκαίρι σε αντίθεση με άλλες χρονιές που οι ΝΑΤΟϊκές επιχειρήσεις τρομοκράτησης του πληθυσμού σταματούσαν στα τέλη του Μάη για να ξαναρχίσουν στις αρχές του Σεπτέμβρη.

Οι γεωπολιτικοί συσχετισμοί άλλαξαν προς το χειρότερο, γεγονός που καθιστά επιτακτική (σύμφωνα με το ΝΑΤΟ) τη επιμήκυνση του καιρικού και τεκτονικού πολέμου και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Όλα δείχνουν πως από δω και στο εξής τα chemtrails θα συνυπάρξουν "αρμονικά" με τα τεχνητά μελτέμια και τους εμπρησμούς, συνθέτοντας από μόνα τους ένα εκρηκτικό cocktail χημικών νεφών, καπνού και στάχτης.

Αναγνώστης






Category: ,

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ!
    http://greeksceptic.com/2014/05/14/%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%8D%CE%BE%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%88%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...