Ο Στόλος ξεκίνησε και για σήμερα... αποστολή εξετελέσθη...!!! (UPDATED)

Admin | Τετάρτη 7 Μαΐου 2014 | 10:04 μ.μ. | 11 σχόλια

Θεσσαλονίκη, περιοχή Μηχανιώνας.
Ο στόλος ξεκίνησε...
Δεν τα πρόλαβα όλα γιατί οδηγούσα.
Ήταν σε διάταξη ανά δύο, το πρώτο μπροστά κι
ακολουθούσε πιο πίσω το ζευγάρι του.
Δύο δεξιά και δύο αριστερά. Σύνολο 4 πάνω από την περιοχή.
Ο αρχικά γαλάζιος ουρανός άρχισε πάλι να παίρνει το μπαρουτοκαπνισμένο κι άρρωστο γκριζοκίτρινο.
Αργά και σταθερά.

Στο δελτίο καιρού, θα βγει πάλι η μαριονέτα που αυτοαποκαλείται μετεωρολόγος κι είναι σαν καρικατούρα “του γελωτοποιού του βασιλιά” από τα παραμύθια και θα μας πει για το τι παράξενος έγινε ο καιρός και ω!!! τι έκπληξη!!!... πάλι αύριο θα έχουμε συννεφιά κι ίσως βροχές...

Ξεφτιλισμένα ανθρωπάκια που στο λεξικό της ηθικής τους οι λέξεις αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια έχουν σβηστεί.

Αναγνώστρια


Θεσσαλονίκη - Μηχανιώνα 7-5-2014








Παραθέτουμε παρόμοιο περιστατικό με πολλαπλές πτήσεις οι οποίες δεν άφηναν ίχνη... είχαν όμως αποτέλεσμα...  Περισσότερα εδώ



Category: ,

11 σχόλια:

  1. ακριβως! ειναι ολοι τους κρετινοι εγκληματιες! αλλα ξερω πως ολα γινονται με σκοπο καλο! θα τελειωσει το βρωμικο παιχνιδι τους με παταγο! οταν το κακο θριαμβευει παθαινει μεγαλοπρεπη ηττα! θα το δουμε ολοι συντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ίδια και ακόμα χειρότερα κι χθες το απόγευμα πάνω από τον αττικό ουρανό.

    Ενώ έβγαινα από το σπίτι μου για να πάω στο Carrefour Marinopoulos εντόπισα το πρώτο ψεκαστικό "ζουζούνι" πάνω από τον καταγάλανο αττικό ουρανό που δεν πρόλαβε καν να καθαρίσει από τη βρώμα που άφησαν πίσω τους τα χημικά του ΝΑΤΟ. Η ώρα ήταν 19:30 το βράδυ.

    Τυχαίο; Καθόλου.

    Η αμερικανική ΥΕΑ εξέδωσε τον σχετικό πολεμοκάπηλο «φετφά» από την περασμένη Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ πιθανότατα πρόκειται για contrails μιας και απ' οτι βλέπω στις φωτογραφίες τα ίχνη δεν είναι τόσο μεγάλα και εξαφανίζονται μετά από λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απλά παρατηρητικός8 Μαΐου 2014 στις 10:35 π.μ.

    Το ίδιο πράγμα παρατήρησα ακριβώς στη Ζάκυνθο και μάλιστα 3 φορές! Ακριβώς η ίδια διάταξη με το ένα αεροσκάφος να προηγείται και το άλλο να ακολουθεί σε μικρή απόσταση πίσω του. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση γι αυτό και το παρακολούθησα. Είναι πολύ σπάνιο αλλά χτες επαναλαμβανόταν συνεχώς!
    Περιττό βέβαια να σας πω πως ο ουρανός στη συνέχεια απέκτησε τη γνωστή "ασπρίλα" που αποκτά μετά τους αεροψεκασμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και τα συγκεκριμένα "contrails" όμως προκαλούν σχηματισμό νεφών. Θεωρώ πως η διάκριση contrail - chemtrail, τουλάχιστον όταν μοναδικός παράγοντας είναι το μήκος και η διάρκεια, είναι εσφαλμένη.

    https://www.youtube.com/watch?v=WgL6b7VTxT4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρίξτε μια ματιά κι εδώ.... http://psekasmata.blogspot.gr/2013/03/11.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. στις φωτο σου φιλε μου δεν βλεπω ψεκασμα,,ειναι απλο πως να τα ξεχωρισεις ειναι παχιες πυκνες γραμμες αλλα το κολπο ειναι να περιμενεις 2 λεπτα και,περιπου αν διαλυθουν μεσα σε 2-3-4-5 λεπτα ειναι κανονικες,,αν οχι μεινουν να αιωρουντε για ωρα και να απλωνονται ειναι ψεκασμα θανατου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν είναι απαραίτητο αυτό... Δείτε το λινκ στο τέλος της ανάρτησης ή εδώ... http://psekasmata.blogspot.gr/2013/03/11.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν διακρίνεις προσεκτικά στην 3η φωτό, φαίνεται ότι αφήνουν ουρές.

    Απλά τα πλάνα είναι πολύ μακρινά και ίσως φάνηκαν σαν να τραβήχτηκαν αστραπιαία!
    Όποιος μένει Θεσσαλονίκη, θα είδε σήμερα τους ψεκασμούς και πάλι, αυτή τη φορά στο πάχος που ξέρουμε γιατί πετούσαν πιο χαμηλά και έγινε ο ουρανός ένα ενιαίο λευκό θολό πέπλο. Το γαλάζιο εξαφανίστηκε πλέον.

    Μπορεί να αλλάζουν και την ποσότητα ανάλογα το πόσο γρήγορα θέλουν να επηρεάσουν τον καιρό. Το ξέρουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δύο πράγματα είναι εντούτοις γνωστά:

    α) ότι ψεκασμοί λαμβάνουν χώρα σχεδόν καθημερινά (όποιος μένει επαρχία ή/και έχει άπλετη θέα σίγουρα θα έχει παρατηρήσει ότι max. ένα 12ωρο θα κυλήσει χωρίς «ύπουλη» πτήση, σπανιότατα περισσότερο) και

    β) ότι δρομολογούνται σε φάσεις, δηλαδή αρκετές ημέρες «συντήρηση» με non-persistent trails ή διακριτικά πάνω από φυσικά νέφη κι ύστερα 2-3 συνήθως σφοδρά και απροκάλυπτα.

    Στη πρώτη φάση (του «ύπουλου» ψεκάσματος, ήτοι «είμαι ένα αθώο contrail - μη με φοβάστε» είναι πιθανό να συμμετέχουν εμπορικά αεροσκάφη. Η δε δεύτερη, συχνά παρατηρείται να προηγείται χρονικά κατά 1 με 2 μέρες της έλευσης καταιγιδοφόρων νεφών (με ποιό σκοπό παραμένει άγνωστο). Δε σημαίνει όμως ότι αυτό συμβαίνει κατ' ανάγκη Πέμπτη - Παρασκευή - Σάββατο, όπως το έχουμε συνηθίσει ειδικά το τελευταίο διάστημα, ή ότι πάντοτε ακολουθούν βροχές. Μία απλή εξήγηση θα μπορούσε να είναι ότι οι φάσεις εναλλάσσονται randomly, ώστε να μπερδεύεται ο κόσμος και να «συμπιέζεται» το κόστος του όλου προγράμματος.

    Είχε γίνει πριν αρκετά χρόνια στις Η.Π.Α. μια προσπάθεια εύρεσης - κατανόησης των παραμέτρων που επηρεάζουν την αλληλουχία / διάρκεια που εκτυλίσσονται οι παραπάνω φάσεις. Δυστυχώς η κατάληξη της έρευνας ήταν άκαρπη --μπόρεσε ωστόσο να αποδείξει μέσω προσομοιώσεων ότι τις ημέρες παρατήρησης των «κλασικών» πελώριων chemtrails (φάση 2), οι ατμοσφαιρικές συνθήκες (υγρασία και θερμοκρασία στο ύψος πτήσης) ήταν ακατάλληλες να υποστηρίξουν την ανάπτυξη τέτοιων μεγάλων -σε μήκος και διάρκεια- trails. Η σχετική έκθεση υπάρχει αναρτημένη εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ απολύτως με ότι γράφεις παραπάνω.
    Τα βλέπω και τα ζω σχεδόν καθημερινά.

    Το θετικό μέσα σε όλη αυτή την τραγικότητα του γεγονότος είναι ότι πλέον όλο και περισσότεροι άρχισαν να παρατηρούν αυτά τα φαινόμενα και να μην πιστεύουν πια τις ανοήτες δικαιολογίες που μας πλασάρουν οι "ειδήμονες".

    Παράδειγμα, τις προάλλες που βρισκόμουν στο πάρκινγκ μεγάλου σουπερ-μάρκετ, βγαίνω από το αυτοκίνητό μου κι ακούω μία νεαρή γυναίκα να λέει στον άνδρα της: "Κοίτα στον ουρανό τι γίνεται, μας ψεκάζουν πάλι".
    Και φυσικά πιάσαμε συζήτηση επ αυτού και παραδέχτηκαν πως στην αρχή τα θεωρούσαν όλα αυτά μεμονωμένες γραφικές απόψεις, αλλά πλέον κατάλαβαν πως κάτι ύποπτο και σοβαρό συμβαίνει. Και σίγουρα όχι αθώο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...