Πάρτυ στον ουρανό της Αθήνας! 28-5-2014

Admin | Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 | 6:17 μ.μ. | 5 σχόλια

Αυτή είναι η εικόνα σήμερα στον ουρανό της Αθήνας και όχι μόνο!

Καμαρώστε...




Αθήνα 28-5-2014













(από σχόλιο αναγνώστη μας)

Category: ,

5 σχόλια:

  1. Κρίμα, εκεί που πήγαινα να πιστέψω πως το φετινό ψεκαστικό έτος έληξε, σήμερα από τα ξημερώματα πάλι οι γνωστές «αραιές νεφώσεις» σ' όλη την Ελλάδα, ενώ αύριο -κλασικά- αναμένουμε (κατά το «μαντείο» - Ε.Μ.Υ. & Co.) πτώση της θερμοκρασίας έως 10 βαθμούς σ' ορισμένες περιοχές και φυσικά βροχοπτώσεις.

    Στη κεντρική Πελοπόννησο, by the way, ούτε μισή μέρα δεν είχαμε καθαρό ουρανό φέτος (λέγοντας «καθαρό» δεν αναφέρομαι απλώς στον ουρανό χωρίς chemtrails ή νέφωση, αλλά ειδικότερα στον ουρανό που έχει διαύγεια, παρέχοντας ορατότητα δεκάδων km, όχι με το ζόρι 10, καθώς επίσης φυσιολογικό χρώμα, σε αντίθεση με το ασπρουλο-γκριζο-γαλάζιο που μας πουλάνε για normal στις μέρες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως όλα δείχνουν οι πολεμικές επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ εναντίον της Ελλάδας θα συνεχιστούν και τους καλοκαιρινούς μήνες σε αντίθεση με προηγούμενες χρονιές που οι ψεκασμοί κρατούσαν μόνο 9 μήνες.



    Πρακτικά αυτό σημαίνει πως θα έχουμε non stop επιθέσεις από chemtrails με τεχνητές υπερκακοκαιρίες και σεισμούς όλο το χρόνο - σε συνδυασμό με τους δασικούς εμπρησμούς των αλλοδαπών μπουμπουκιών του Soros και τα τεχνητά μελτέμια - αρχής γενομένης από φέτος.


    Σύμφωνα με την τρόικα υπάρχει παράγραφος στο Μνημόνιο που απαγορεύει ρητά τα καλοκαιρινά μπάνια στη θάλασσα.



    Ίσως αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο το ΤΑΙΠΕΔ ξεπουλάει άρων-άρων τις παραλίες σε μια δράκα άπληστων κερδοσκόπων και οι ΗΠΑ θέλουν στα μουλωχτά να μολύνουν τις θάλασσές μας με τα χημικά της CIA.


    Αφού κατάφεραν να μας στερήσουν το πέταγμα του χαρταετού και το σούβλισμα του πασχαλινού οβελία τους ανοίγει ξαφνικά η όρεξη για την κατάργηση των καλοκαιρινών διακοπών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν επιδιώκουν απλώς τη μείωση του πληθυσμού. Επιδιώκουν τον αφανισμό κάθε μορφής ζωής και τη κοσμική συντέλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ακριβως ετσι φιλε μου οπως τα λες ειναι.ετσι και σημερα στο ξυλοκαστρο 28/05/14 απο το ξημερωμα ψεκαζαν συνεχεια μεχρι και αργα το απογευμα,,αλλα να ξερουν τα βρωμερα υποκειμενα οτι εστω και ενας ξερει και τους βλεπει και βλεπει τις βρωμιες που κανουν πανω στον ουρανο της πολης του και γεννετειρας του,,θαρθει ο καιρος τους, πιστευω αλλα οχι με αυτους τους προδοτες που εχουμε τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΝΕΦΩΝ..ΑΘΗΝΑ 31/5/2014

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...