Τα ίδια ακριβώς σε όλη την Ελλάδα.. είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει σήμερα! Τρίπολη 18-5-2014

Admin | Κυριακή 18 Μαΐου 2014 | 7:57 μ.μ. | 2 σχόλια

Η ίδια τραγική εικόνα και στην Πελοπόννησο... Απίστευτες εικόνες...













Τρίπολη 18-5-2014



























Category: ,

2 σχόλια:

  1. τα ιδια και στο ξυλοκαστρο απο το ξημερωμα περναγαν οι βρωμικοι και μας ραντιζαν μεχρι και αργα το απογευμα,,ετοιμαστειτε για πολλα χημικα νεφοι προδοτων-δοσιλογων,ακομα,,οπως βλεπουμε στα τσοντοκαναλα που καναν καλη δουλεια στον χαζεμενο εγκεφαλο του ραγια,ακομα η καθεστωτικη σαπιλα καλα κρατει σε αυτον τον αμοιρο τοπο,τα ζωα καναν καλα την βρωμοδουλεια τους και δωσαν παλι ψηφω-ψωφω,στους ανθελληνες προδοτες.τι να πω για την καταντια,το βολεμα ,την ηλιθιοτητα των γιαουριδων...φιλοι ψεκασμενοι θα τους φαμε παλι στην μαπα.η αντισταση συνεχιζεται,,,τα πολλα ζωα κοιμουντε χαμενα στα τσοντοκαναλα.ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ιδιο και στο αφρινιο σε διαστημα ενος τεταρτου απο τις 11:00 περιπου μερτησα γυρω στα 18 αεροπλανα τα οποια πετουσαν χιαστι!! ναι 18 αεροπλανα σε 15 λεπτα, οι αεροψεκασμοι συνεχιστηκαν μεχρι τις 7:00 το απογευμα αμειωτοι! και το δαχτυλιδι που αναφερουν στον ηλιο φυσικα ηταν οπρατο και εδω! ετσι θα συνεχιστουν και την επομενη εβδομαδα, λυσσαξανε με τον ηλιο! ολο ειναι αρρωστοι σαν γριπιασμενοι. το θεμα ειναι οτι δεν γινεται παγκοσμιως τιποτα!! απλα το θεμα δεν υπαρχει επισημως ουτε ανεπισημως! μαιος μηνας στην ελλαδα και η θερμοκρασια παιζει απο 12 μεχρι 22 βαθμους.ολοι ασχολουνται με τα σκουπιδια της πολιτικης και κανεις δεν κοιταει την φυση που πεθαινει και θα πεθανει τον ιδιο..οτι λουλουδια βλεπω ειναι ξεραμενα και κιτρινιαρικα και ολοι υποφερουν απο ενας ειδος ας πουμε συναχιου..τοσο κρετινοι ειμαστε? μας πυροβολουν και μας σκοτωνουν φατσα μπαλα και ολοι το παιζουμε κυριλε και οικολογοι????? τι βλαβη εχει τελικα το ανθρωπινο ειδος και ειναι τοσο αχρηστο?? τελικα μας αξιζουν οι αεροψεκασμοι..ριχτε μπολικο αεροπλανακια μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...