Από νωρίς το πρωί οι αεροψεκασμοί στην Πάτρα... εν αναμονή καταιγίδας! 35-2014

Admin | Σάββατο 3 Μαΐου 2014 | 5:25 μ.μ. | 9 σχόλια

Όποιος κοιτούσε τον ουρανό της Πάτρας από νωρίς το πρωί θα διαπίστωνε τις αλλεπάλληλες επαναλαμβανόμενες πτήσεις να αφήνουν τα χημικά χνάρια τους.. Η διαδικασία κράτησε μερικές ώρες αλλά το αποτέλεσμα όπως μπορείτε να δείτε και οι ίδιοι είναι άκρως επιτυχημένο...

Το δελτίο λέει πως...  "ισχυρές καταιγίδες και έντονες βροχοπτώσεις αναμένονται τις μεσημεριανές και βραδινές ώρες του Σαββάτου, στην δυτική και βόρεια Ελλάδα.
Πιο συγκεκριμένα, ισχυρές καταιγίδες και έντονες βροχές, θα επικρατούν στο Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο, την Μακεδονία, την Θεσσαλία και την δυτική Στερεά Ελλάδα.

Τις απογευματινές ώρες, τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα στις παραπάνω περιοχές αλλά και στην βόρεια και δυτική Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από κεραυνούς και χαλάζι."

Δε χρειάζεται βέβαια να δεις το δελτίο καιρού. Πλέον ξέρουμε τι να περιμένουμε. Επαναλαμβάνεται με ακρίβεια για πολλοστή φορά...


Πάτρα 3-5-2014

(Παρατηρήστε τις γραμμές ανάμεσα και μέσα στα σύννεφα) 






Category: ,

9 σχόλια:

  1. Δεν χρειάζεται ν' ακούς τα στημένα από την NSA πολεμικά μανιφέστα υπέρ του HAARP, ο καιρικός και τεκτονικός πόλεμος που εξαπέλυσαν οι σαυρήτες με πρόσχημα την επίσης στημένη κρίση είναι πλέον μόνιμο καθεστώς.



    Μένουν τυπικά να μπουν οι υπογραφές από το τσιράκι του σαυρήτη David Harris για να επισημοποιηθεί το πολεμικό μανιφέστο του ΝΑΤΟ και του ΔΝΤ εναντίον της κοιτίδας του πολιτισμού, το διαβόητο Μεσοπρόθεσμο Δρακονιανό Μνημόνιο που θα τεθεί σε ισχύ το 2015.



    Ξεχάστε λοιπόν τις 4 εποχές: welcome to the greedy «Reptilian Doomsday» Agenda!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η τεχνητή μαυρίλα έχει πλακώσει πάνω από τον αττικό ουρανό από τις 3:00 τα ξημερώματα.

    Παρατήρησα τον συννεφιασμένο ουρανό από το παράθυρο της κουζίνας μου ενώ ετοίμαζα το breakfast στις 6:00.

    Υπήρχαν μεμονωμένα διαστήματα ηλιοφάνειας στις 12:00 το μεσημέρι τα οποία τα chemdrones με τη βοήθεια των ΝΑΤΟϊκών πομπών φρόντισαν να καλύψουν με χημικά νέφη από φορμαλδεύδη και γλυφοζάτη με αποτέλεσμα η τεχνητή μαυρίλα να ξαναπλακώσει γύρω στις 17:00 το απόγευμα.



    Όπως όλα δείχνουν το πάμε για τεχνητή υπερκακοκαιρία διαρκείας και τις επόμενες εβδομάδες.



    Θα υπάρξει προσωρινή διακοπή των ψεκασμών στα τέλη του μήνα για να παραδωθεί η σκυτάλη των πολεμικών επιχειρήσεων στα μπουμπούκια του Σόρος και τους γκριζόλυκους φασίστες του κεμαλοναζί Μπακτσελί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΩ ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΥΠΕΡ-ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ ΤΑ Σ/Κ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ(ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟ -ΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΥΠΟΗΧΩΝ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψεματα σου ειπε ο φιλος σου , στην Ευρωπη εχουν την ποιο βροχερη ανοιξη της δεκαετιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. που την ειδες την κακοκαιρια ρε φιλε ? ετσι βρεχει τα απογευματα την ανοιξη στα βουνα εδω και χιλιαδες χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο Αντώνη νομίζεις οτι με την αποβλάκωση του κόσμου θα πάρεις καμιά ψήφο στις ευρωεκλογές, μόνο αυτό το όπλο βλέπεις σου έχει μείνει αλλά αν και είμαστε ψεκασμένοι και πάλι θα την πάρεις την απάντηση πολύ σκληρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσύ θεωρείς ανοιξιάτικο αυτόν τον καιρό;

    Καθ' όλη τη διάρκεια της άνοιξης οι Δρακονιανοί μας ψέκασαν ασταμάτητα μέρα-νύχτα με αποτέλεσμα ο καιρός να θυμίζει.. χειμώνα!

    Άνοιξη σημαίνει λιακάδα με κανονικές θερμοκρασίες.

    Η υπαγωγή της Ελλάδος υπό "διεθνή" εποπτεία επιτρέπει στους σαυρήτες να τροποποιούν αυθαίρετα και παράνομα το κλίμα ανάλογα με τα βρώμικα οικονομικογεωπολιτικά τους παιχνίδια στην ευρύτερη περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. στα βουνα ναι,διπλα στην θαλασσα 6 μηνες βροχη????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα quotάρω ένα παλιότερο σχόλιο αναγνώστη, σχετικά με τη σχέση αεροψεκασμών - βροχοπτώσεων:


    Πάντως ρε παιδιά οι αεροψεκασμοί χρησιμοποιούνται κυρίως γιά να αποτρέψουν την βροχή και όχι γιά να τήν προκαλέσουν.
    (...)

    Video από το συγκεκριμένο αναγνώστη.
    ------

    Προσωπικά η διαπίστωση αυτή με βρίσκει σύμφωνο και φαίνεται να συγκλίνει με τα υδρολογικά δεδομένα της Αρκαδίας τουλάχιστον.

    Θα έλεγα ότι ο ρυθμός βροχόπτωσης (mm/hr) είναι αυτός που βλέπω να αυξάνεται, δηλαδή κατακλυσμιαίες βροχές σε ελάχιστο χρόνο. Αντίθετα, αθροιστικά οι βροχοπτώσεις ανά υδρολογικό έτος, σαφέστατα θα έλεγα πως φθείνουν, χρόνια τώρα.

    Άλλωστε, η παρατεταμένη ξηρασία θεωρώ πως μπορεί να είναι εξαιρετικά πιο επικερδής, σε σχέση με τις πλημμύρες, οι οποίες συνήθως είναι παροδικές (και δε θα μπορούσαν να μην είναι, αφού η υγρασία στην ατμόσφαιρα είναι πεπερασμένη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...