Ημέρα των εκλογών ο Αττικός ουρανός κυριολεκτικά βομβαρδίστηκε...

Admin | Κυριακή 18 Μαΐου 2014 | 6:55 μ.μ. | 2 σχόλια

Τυχαίο; Ή πάλι θα μας πουν συνωμοσιολόγους;
Την ημέρα των εκλογών ο αττικός ουρανός κυριολεκτικά βομβαρδίστηκε με αλουμίνιο και βάριο, από τα...
αγνώστου ταυτότητας αεροπλάνα τα οποία επισκέπτονται συχνά και ανενόχλητα τη χώρα μας. Πετώντας σε μεγάλο ύψος (πάνω από τα 9.000 πόδια) σμήνη αεροπλάνων ...κέντησαν τον αττικό ουρανό με αεροψεκασμούς.









Τυχαίο; Ή πάλι θα μας πουν συνωμοσιολόγους;
Την ημέρα των εκλογών ο αττικός ουρανός κυριολεκτικά βομβαρδίστηκε με αλουμίνιο και βάριο, από τα...αγνώστου ταυτότητας αεροπλάνα τα οποία επισκέπτονται συχνά και ανενόχλητα τη χώρα μας. Πετώντας σε μεγάλο ύψος (πάνω από τα 9.000 πόδια) σμήνη αεροπλάνων ...κέντησαν τον αττικό ουρανό με αεροψεκασμούς.
Δείτε χαρακτηριστική φωτογραφία: Το φυσικό νέος είναι αυτό που φαίνεται στο κάτω μέρος της φωτογραφίας. Όλος ο υπόλοιπος ουρανός έχει ψεκαστεί, έτσι που μετά από λίγο...αράχνιασε και γέμισε από τεχνητό νέφος!
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι αποκαλυπτικές, ειδικά αυτές που κατέγραψε ο φακός μας γύρω από τον ήλιο.
Όσοι πρόσεξαν καλά τον ουρανό, ενώ σχηματίζονταν τα τεχνητά-χημικά νέφη, γύρω από τον ήλιο σχηματίστηκε ένα μεγάλο δαχτυλίδι καφέ χρώματος! Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και το φωτογραφίσαμε αρκετές φορές.
Προσέξτε τον δακτύλιο, χρώματος καφέ  που
σχηματίζεται γύρω από τον ήλιο. Δείτε και τη
χημική ουρά που αφήνει πίσω του το αεροπλάνο που
μόλις πέρασε από τον Αττικό ουρανό!
Βρισκόμασταν σε σημείο της Αττικής όπου υπήρχε θέα από όλα τα σημεία και προσέχαμε τα σμήνη των αεροσκαφών να έρχονται σε σχηματισμούς χιαστί προκειμένου να...πλέξουν το τεχνητό νέφος. Ενώ αρχικά δεν υπήρχε κανένα σύννεφο στον ουρανό, μέσα σε λίγη, ελάχιστη ώρα άρχισαν να ενώνονται τα τεχνητά νέφη που προκαλούνταν από τις χημικές ουσίες που ...ξερνούσαν οι ουρές των αεροπλάνων.
Ηταν τόσο εμφανής η διαφορά αυτών των νεφών από τα φυσικά σύννεφα που υπήρχαν διάσπαρτα στον ουρανό, ώστε προσέξαμε το νέος που σχηματιζόταν κάτω ακριβώς από τον ήλιο.
Δείτε με προσοχή το καφέ δαχτυλίδι γύρω από τον ήλιο. Αν δεν είναι ένδειξη του χημικού νέφους αυτή, τότε τι είναι;
Τα αεροπλάνα  ...λύσσαξαν να βομβαρδίζουν με  χημικά τον αττικό ουρανό σήμερα. Δείτε τα τεχνητά νέφη, γεμάτα καρκίνο από αλουμίνιο και βάριο να σχηματίζουν ένα καφέ δαχτυλίδιο γύρω από τον ήλιο! 
Μόλις προχθές, ο αξιόλογος συνάδελφος Κώστας Παπαπαναγιώτου δημοσίευσε στην "Ελεύθερη Ώρα" συνέντευξη του έγκριτου επιστήμονα Νίκου Κατσαρού, ο οποίος επισημαίνει μεταξύ άλλων: "Πολλοί πιστεύουμε ότι με τα πειράματα αυτά επιτυγχάνεται ο έλεγχος του κλίματος. Έτσι, ενισχύεται η πεποίθηση ότι ο έλεγχος του καιρού αποτελεί ένα νέο, πανίσχυρο όπλο αυτών που το επιδιώκουν".

Όσο οι κρατούντες δεν απαντούν και κάνουν την πάπια σε ένα τόσο καίριο θέμα, καλλιεργούν την ανησυχία και γεννούν υποψίες με τα χειρότερα σενάρια.
Οργίασαν τα ...αγνώστου ταυτότητας αεροσκάφη πάνω από την Αττική,
σήμερα το πρωί!
(indobserver.blogspot.gr)

Category: ,

2 σχόλια:

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...