One more time... Αεροψεκασμοί.. και ακολουθεί επιδείνωση του καιρού! Αττική 9-4-2014

Admin | Τετάρτη 9 Απριλίου 2014 | 11:22 μ.μ. | 7 σχόλια

Ετοιμάζεται πάλι η κακοκαιρία...
Τώρα η ΕΜΥ έχει αρχίσει να προβλέπει και την τεχνική τροποποίηση καιρού!

Τι σου κάνει όμως η επιστήμη!!!

Αναγνώστρια









Αττική - Σούνιο 9-4-2014 7:00 μμ 































λίγα λεπτά αργότερα...






























μια μέρα αργότερα...

Η "πρόγνωση"

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν την Πέμπτη στις περισσότερες περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας, οι οποίες πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις  και ισχυρούς άνεμους. Χιόνια στα βόρεια ορεινά. Βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ. Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας από βορρά προς νότο.
Κάτι άλλο;;;

Category: ,

7 σχόλια:

  1. Είναι χαρακτηριστικό ότι το meteo τα τελευταία 24ωρα έχει τροποποιήσει αλλεπάλληλες φορές (μέχρι και 2 φορές την ίδια ημέρα) τις βραχυπρόθεσμες "προβλέψεις" του, ακόμη και σε ορίζοντα 12ώρου!! Μόνο όταν κάνει λόγο για "αραιές νεφώσεις" φαίνεται να πέφτει σχεδόν πάντα μέσα, ως εκ του θαύματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @psekasmata Θα ήταν καλύτερο να μην ξανααναφέρεσαι στην ΕΜΥ στα posts γιατί απλά η εν λόγω υπηρεσία δεν υπάρχει πλέον. Οι αρμοδιότητές της πέρασαν υπό αμερικανική εποπτεία και πιο συγκεκριμένα υπό την ομπρέλα του ΝΑΤΟ και της NSA. Ο "μπαμπάς" Bush φρόντισε από το 1991 να καταργήσει αυτή την επιστήμη προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως όπλο μαζικής καταστροφής για τη καθυπόταξη των μαζών.

    Το τηλεοπτικό τρίδυμο Σούζη-Κολυδάς-Αρνιακός είναι όλοι τους μετεωρολόγοι-"μαϊμού", λακέδες της Νέας Τάξης Πραγμάτων που τους χρυσοπλήρωσε ο Rothschild για ένα μάτσο πλαστά πετροδόλαρα.

    Ο προϊστάμενός τους Αντώνης Λάλος είναι και αυτός τσιφλίκι των Δρακονιανών διότι εκτελεί τις εντολές της δρακονιανής αδελφότητας από τη κεντρική βάση του HAARP στην Αλάσκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΒΡΕΧΕΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ! ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΥΠΟΤΕΛΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΜΕ ΑΣΤΕΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ" ΚΑΙ "ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ"!!!!!!


    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ!


    ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΣΗΡΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΤΟ HAARP. ΟΣΟ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΕΡΠΕΤΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΓΚΙΖΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ Ν' ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΟΣΦΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ….


    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jsl7LOkJ9og

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαν υπηρεσία η ΕΜΥ δεν υφίσταται πλέον
    όπως πολλοί άλλοι "Εθνικοί" φορείς και οργανισμοί... (υπουργεία,
    τράπεζες κλπ). Λέγοντας ΕΜΥ εννούμε τους "Εθνικούς" Μετεωρολογικούς
    Υπηρέτες που άξια βγάζουν το μισθό τους
    όπως πολλοί άλλοι υπηρέτες-Εφιάλτες στην παλαιότερη αλλά και στην νεότερη
    ιστορία των Ελλήνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ εύστοχη τοποθέτηση, πολύ περισσότερο όταν έχουμε να κάνουμε με πειθήνια υπαλληλάκια της NSA και της DARPA που ενεργούν τυφλά στις εντολές των δρακονιανών αφεντικών τους.

    Σενάρια που παραπέμπουν σε σκηνές βγαλμένες από τα βελγικά κόμικς (SOS Μετεωρίτες).

    "Ο καθηγητής Mortimer και ο λοχαγός Blake σπεύδουν στο Παρίσι για να
    βρούν κάποια εξήγηση. Μήπως είναι έργο ανθρώπινο αυτές οι αλλαγές στο
    καιρό και τι σχέση έχουν με κάποιες μυστηριώδεις μπάλλες που κάνουν
    ξαφνικά την εμφάνισή τους στον ουρανό; Ποιός τελικά κρύβεται πίσω απ'
    όλα αυτά;"


    Ακόμα και ο ίδιος ο μακαρίτης Edgar-Pierre Jacobs δεν μπορούσε να φανταστεί το φρικιαστικό έγκλημα των σαυρητών που θα λάμβανε χώρα 6 χρόνια μετά τον θάνατό του το 1987!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πριν από τρία τέταρτα της ώρας έπεσε πυκνό χαλάζι πάνω από τα Βριλήσσια.



    Η χαλαζόπτωση η οποία ξεκίνησε γύρω στις 18.00 το απόγευμα άρχισε τη στιγμή που έβγαινα από το σπίτι μου για να πάω να ψωνίσω ντομάτες στο κοντινό Carrefour Marinopoulos στη διασταύρωση Μητροπούλου και Αναπαύσεως. Ευτυχώς κράτησε μόνο ένα τέταρτο της ώρας αλλά στάθηκε ικανή να με εγκλωβίσει μέσα στο κατάστημα. Είχε προηγηθεί μια δυνατή μπόρα με έντονα αστραπόβροντα που προκάλεσε μικροδιακοπές στην ηλεκτροδότηση ενός ολόκληρου τετραγώνου.



    Τελικά μετά άπο ένα τέταρτο ταλαιπωρίας γύρισα σπίτι σώος και αβλαβής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Κολιδάς είναι ολοδικός τους προβλέπει τον καιρό με ακρίβεια για 3 ημέρες πολλές φορές λέει άλλα σε σχέση με μετεωρολογικά δελτία αλλά πάλι αυτός πέφτει μέσα, μια φορά μάλιστα του έκανε ο Οικονομέας κάποιον υπαινιγμό για αεροψεκασμούς αλλά ο Κολιδάς ενοχλήθηκε και γύρισε την κουβέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...