Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα ενημέρωσης για τους αεροψεκασμούς και τη γεωμηχανική στο Κιάτο [UPD - BINTEO]

Admin | Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014 | 9:30 π.μ. | 10 σχόλια

Ενημερώθηκε με το βίντεο της ημερίδας που περιέχει όλες τις εισηγήσεις

Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου στην ημερίδα ενημέρωσης για τα Chemtrails – γεωμηχανική – Haarp - τροποποίηση καιρού - επιπτώσεις στο περιβάλλον και στην υγεία.
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Δήμου Σικυωνίων  στο Κιάτο έπειτα από
πρωτοβουλία της Ομάδας Κιάτου κατά των Αεροψεκασμών.


Εισηγητές ήταν οι:

Ν. Κατσαρός:
Επιστημονικός συνεργάτης στο Δημόκριτο,
Πρώην Πρόεδρος Ένωσης Ελλήνων Χημικών
«Παρουσίαση του φαινομένου τωνchemtrails»

Κ. Στεφ. Τσίπηρας:
Μηχ. Βιοκλιματικής Αρχιτεκτονικής, Δρ. Χωροταξίας,
Πρόεδρος Συλλόγου Ολιστικής Αρχιτεκτονικής,
Διευθυντής Σύνταξης Περιοδικού «ΟΙΚΟΔΟΜΕΙΝ»
«Δήθεν, Θεωρίες Συνωμοσίας ή, πραγματική συνωμοσία, σε βάρος της ανθρωπότητας;;»

Wayne Hall:
Ακτιβιστής, συντονιστής του ιστότοπου enouranois.eu.
«Γεωμηχανική – chemtrails»

Ανδρ. Γιαννουλόπουλος:
Καρδιολόγος – Πνευμονολόγος, Εκπρόσωπος του Πανεπιστημονικού Μετώπου της χώρας και του Απόδημου Ελληνισμού και της ΕΠ.ΑΝ.
«Οι επιπτώσεις των chemtrails στην ανθρώπινη υγεία και οι επιπλέον τοξικοί παράγοντες στο περιβάλλον και στη διατροφή μας»

Έπειτα από τις τοποθετήσεις των εισηγητών πραγματοποιήθηκε διαδραστική συζήτηση, με τον κόσμο αρκετά προβληματισμένο να αναζητά απαντήσεις στο φαινόμενο που όλο και περισσότεροι παρατηρούν να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια τους.

Πλέον πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει ενημερωθεί, αναζητά πληροφορίες στο διαδίκτυο και ενημερώνει τους συμπολίτες του. 

Μοιράστηκαν φυλλάδια ενημέρωσης καθώς και οπτικοί δίσκοι με βίντεο ενημέρωσης για όσους δεν έχουν την ευχέρεια να ενημερωθούν από το διαδίκτυο.
Εμείς να επικροτήσουμε την πολύ σημαντική αυτή πρωτοβουλία και να ευχηθούμε κι άλλες πόλεις να οργανώσουν παρόμοιες ημερίδες.

Τη συζήτηση συντόνισε η Ομάδα Δράσης Αττικής κατά των χημικών αεροψεκασμών.

Δείτε όλες τις πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις - τοποθετήσεις στο παρακάτω βίντεο...


































Category: , ,

10 σχόλια:

  1. μπραβο στην πρωτοβουλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο στο κιατο για την πρωτοβουλια,δυστυχως δεν μπορεσα ναρθω να σας δω,και να σας ακουσω,,,ισως ρε παιδια αν βαζατε και καμια αφισσα και στο ξυλοκαστρο ισως να ξυπναγε και κανενας παραπανω μπας και ερχοταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ αναγνώστη νομίζω πως είναι πλέον καιρός να μην τα περιμένουμε όλα από τους άλλους. Είναι καιρός να δραστηριοποιηθεί ο κόσμος και σαν μονάδες και να λειτουργεί από μόνος του. Αυτή η αναλγησία μας έφερε εδώ που είμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια για την εκδήλωση. Υπάρχει πουθενά κάποιο βίντεο από την ενημέρωση για να ενημερωθούμε όσοι είμαστε από επαρχία;
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τη συγκεκριμένη ημερίδα δεν υπάρχει κάποιο βίντεο. Μπορείτε όμως να ενημερωθείτε εξίσου καλά από τους παρακάτω συνδέσμους:

    Η Greenpeace αρνείται το δημόσιο διάλογο για τη γεωμηχανική![ΒΙΝΤΕΟ]<\b>

    http://psekasmata.blogspot.gr/2013/09/greenpease.html

    Ακούστε τη συνέντευξη του Νίκου Κατσαρού στον Αθήνα 9.84 για τους χημικούς αεροψεκασμούς!
    http://psekasmata.blogspot.gr/2013/01/o-0015-984.html

    Νέα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ συνέντευξη του Νίκου Κατσαρού για τους αεροψεκασμούς, HAARP, μετεωρολογικά όπλα, Monsanto!
    http://psekasmata.blogspot.gr/2013/05/haarp-monsanto.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για ποιο λόγο; Είναι κρίμα, θα ήταν πολύ καλό να υπάρχει η δυνατότητα να την παρακολουθήσουν όσοι δεν μπορούσαν να παραβρεθούν. Προτείνω στις επόμενες ημερίδες να τις βιντεοσκοπείτε, για όλους εμάς που είμαστε μακριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάρα πολύ σωστά, όμως παράλληλα με την ευρεία ενημέρωση είθισται ο καθένας μας να κατανοήσει πόσο κρίσιμη είναι η ανάληψη πρωτοβουλιών για τη διοργάνωση αντίστοιχων συναντήσεων -και γιατί όχι μεγαλύτερων δράσεων- στο δικό του τόπο κατοικίας. Η λύση σε κάθε πρόβλημα έρχεται συνήθως μέσα από ενδιαφέρον / εγχειρήματα / δράστηριοποίηση σε επίπεδο τοπικών κοινωνιών --αν εξακολουθήσουμε να καθόμαστε ο καθένας προσμένοντας την αλλαγή -τη «μεγάλη επανάσταση των άλλων», όπως αναφέρουν και τα ψεκάσματα, ή πόσο μάλλον την ευαισθητοποίηση / αντίδραση των αρχόντων, από το τελευταίο δημοτικό σύμβουλο ως τον υπουργό- το μόνο βέβαιο είναι πως θα παρέλθουν αστραπιαία άλλα 10 χρόνια με εμάς να κλαίμε τη μοίρα μας όπως σήμερα, όντας όμως τότε 10 φορές πιο αποβλακωμένοι, διστακτικοί και ανύμποροι να πράξουμε το παραμικρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απορώ γιατί συνεχίζεται αυτός ο ιδιότυπος χειμώνας μέσα στο κατακαλόκαιρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπάρχουν σκέψεις για "ντού" στις ΝΑΤΟϊκές εγκαταστάσεις στις κορυφές των βουνών και έφοδο στις αεροπορικές βάσεις όπου σταθμεύουν τα chemdrones με ταυτόχρονη σύλληψη των πιλότων και κατάσχεση του πολεμικού εξοπλισμού.

    Το επόμενο - και τελικό - στάδιο αυτής της επιχείρησης δεν είναι άλλο
    από το ξήλωμα του HAARP και την καθήλωση των chemdrones στο έδαφος.

    Αυτό το εγχείρημα εγκυμονεί κινδύνους και μόνο μια επίλεκτη ομάδα από εθελοντές καταδρομείς θα ήταν σε θέση να το πραγματοποιήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έπειτα από επικοινωνία που είχαμε με τα γραφεία της Greenpeace, μας διαβεβαίωσαν ότι η λίστα αυτή ουδέποτε εκδόθηκε από την οργάνωση. Έχουν

    σταματήσει να εκδίδουν λίστες τα τελευταία 3-4 χρόνια οπότε οποιαδήποτε λίστα που δημοσιεύεται δεν προέρχεται από την οργάνωση.

    Ως εκ τούτου η λίστα αποσύρεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...