ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Αμερικανός Μετεωρολόγος αποκαλύπτει την αλήθεια για τους αεροψεκασμούς! [REPOSTED]

Admin | Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014 | 3:41 μ.μ. | 5 σχόλια


Ο Kevin Martin, είναι Αμερικανός Μετεωρολόγος ο οποίος υπήρξε αρνητικός στο θέμα των chemtrails και για μεγάλο διάστημα, εξαρτώμενος αλλά και απειλούμενος επαγγελματικά αντιμετώπιζε το θέμα όπως η πλειοψηφία των επιστημόνων: Αρνούταν πεισματικά την ύπαρξη των chemtrails.Τα ακραία όμως καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ετών καθώς και η αλλαγή στην πορεία της υγείας του,τον έκαναν....

να αποκαλύψει όσα ξέρει για το θέμα και να δραστηριοποιηθεί δυναμικά,ζητώντας τη βοήθεια όλων μας για να σταματήσει αυτή η καταστρεπτική για τον πλανήτη και τον άνθρωπο-δραστηριότητα..

Αυτή είναι η αποκάλυψη του Kevin Martin:

“Ασχολούμαι με την πρόγνωση του καιρού για περισσότερο από 10 χρόνια. Έχω δει πολλά πράγματα στον ουρανό μας. Πολλοί με ρώτησαν το λόγο που με ώθησε από αρνητής του φαινομένου να γίνω σκεπτικιστής. Και επιτρέψτε μου να ρωτήσω κάτι. Αν είχατε ένα επάγγελμα που σχετίζεται με κάποια επιχείρηση για την οποία δεν επιτρέπεται να μιλήσετε – τι θα κάνατε; Τι θα μπορούσε να συμβεί;
Ακριβώς αυτό. Εσείς θα το αποφεύγατε. Έχω χάσει θέσεις εργασίας, και ακόμη κλήθηκα να εγκαταλείψω μια συνέντευξη για θέσεις μετεωρολογίας εξ αιτίας των chemtrails.
Οι Μετεωρολόγοι γνωρίζουμε πως υπάρχουν. Γνωρίζουμε πως αυξάνονται. Αλλά οι περισσότεροι μετεωρολόγοι δεν θα αποκαλύψουν οποιοδήποτε μέρος του προγράμματος. Οι περισσότεροι εργάζονται για μεγάλα μέσα ενημέρωσης και τη δουλειά τους ακολουθεί τη «γραμμή». Εγώ όχι, γι’ αυτό και πηγαίνω «ενάντια» σε πολλούς Οργανισμούς Πρόβλεψης Καιρού, ακόμη και σε ολόκληρο το οπλοστάσιο της NOAA και των οργανισμών πρόβλεψης τυφώνων, ανεμοστρόβιλων, ακόμη και για τις τοπικές καιρικές προβλέψεις. Με ενδιαφέρει λιγότερο ποιοι είναι ή τι ξέρουν. Το μόνο που ξέρω είναι, πως αυτό που ξέρουν δεν μπορούν να το πουν.
Κατά τα τελευταία 3-4 χρόνια αρρωσταίνω ολοένα και περισσότερο. Συνήθως αρρώσταινα κατά μέσο όρο μία φορά κάθε 2 χρόνια. Αυτό μέχρι το 2004, όταν άρχισα να αρρωσταίνω ετησίως. Τώρα αρρωσταίνω 3-4 φορές το χρόνο, και έχω προβλήματα στο στήθος / καρδιακά. Θέλω να πω έλα; Στην ηλικία μου και καρδιακά προβλήματα; Αυτά ήρθαν ξαφνικά και ακόμα δεν έχω ιδέα γιατί τώρα.

Πολλοί μου λένε, πως οι προβλέψεις μου είναι εξαιρετικές. Αλλά έχω παρατηρήσει, πως η ικανότητά μου να προβλέψω Τυφώνες έχει μειωθεί. Γιατί; Επειδή κατευθύνονται ή επηρεάζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αντίθετα από το παραδοσιακό κλίμα. Αυτό το ξέρω, και αυτό είναι που επηρεάζει τη μέθοδο πρόβλεψης που χρησιμοποιούσα για πολλά χρόνια.
Να σε διώχνουν από συνεντεύξεις για θέσεις μετεωρολόγων, αλλαγή μεθόδου πρόβλεψης, η υγεία μου, όλα τα σημεία οδηγούν σε ένα πράγμα: ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αυτά τα chemtrails χρησιμοποιούνται για την τροποποίηση των καιρικών συστημάτων. Ο λόγος που πολλοί αρρωσταίνουν περισσότερο το χειμώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες, οφείλεται στο γεγονός ότι ο ψεκασμός γίνεται στα μετωπικά συστήματα . Πολλές εκατοντάδες μίλια μπροστά τους. Οι χημικές ουσίες των ψεκασμών πέφτουν κάτω όταν οι καταιγίδες χτυπούν με τη μορφή βροχής ή το χιονιού. Αυτό είναι αλλιώς γνωστό ως όξινη βροχή. Αυτό σίγουρα μπορεί να προκαλέσει κινδύνους για την υγεία του πλανήτη. Στο μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μένω μέσα, όταν έχω προβλέψει chemtrails σε όλη την Νότια Καλιφόρνια, και σίγουρα έχω σταματήσει να βγαίνω όταν έχει καταιγίδες όταν ξέρω ότι θα βρέξει ή θα χιονίσει ταυτόχρονα χημικές ουσίες.

HAARP και Chemtrails – Ναι. και τα δύο χρειάζονται. Πειράματα με τη χρήση των μετάλλων που υπάρχουν στη σούπα των chemtrail χρησιμοποιούνται για να στοχεύουν σε περιοχές τις οποίες χτυπούν με επαναλαμβανόμενα σήματα από το HAARP. Η θέρμανση των ανώτερων στρωμάτων της ατμόσφαιρας μπορεί να προκαλέσει αλλαγή στη μετάδοση της θερμότητας, που είναι ευρύτερα γνωστή ως αλλαγή ροής του ανέμου. Αυτό μπορεί να διαταράξει την ταχύρρευμα (jet stream) του πλανήτη και μπορεί να έχουν ως στόχο να κατευθύνουν τα συστήματα με ανώμαλους τρόπους.

Τα Chemtrails είναι μόνο συμπύκνωση (contrails) λέτε;
Αυτό το νομίζετε μόνο και μόνο επειδή «οι ουρές» έχουν τον ίδιο αριθμό με τον αριθμό των κινητήρων που, αυτοί προκαλούν ένα contrail; Λοιπόν ας το ξανασκεφτούν …
Ξέρω ότι αυτό είναι ένα απλό γεγονός και μπορείτε να το πάρετε όπως είναι …Τα συστήματα Chemtrail επισυνάπτονται ακριβώς κοντά ή κάτω από το επίπεδο των κινητήρων. Γίνονται ένα καλό μείγμα με τις κανονικές συμπυκνώσεις (contrail) και διαρκούν πολύ περισσότερο. Αν νομίζετε πως μόνο λόγω του αριθμού των αεροπλάνων αυτά είναι μόνο κανονικές συμπυκνώσεις ας το ξανασκεφτείτε. Οι κυβερνητικές εξουσίες είναι εξυπνότερες από όσο πιστεύουν οι άνθρωποι και διατηρούν τα συστήματα «γραμμής» ώστε να είναι σύμφωνα με τον αριθμό των κινητήρων του τύπου αεροπλάνου που χρησιμοποιούν. Είναι πάντα σταθερό.

Πώς μπορώ να ξέρω πότε θα χτυπήσουν; Λοιπόν δεν μπορώ να αποκαλύψω την προσωπική επαφή μου, που μου λέει περίπου το 33% των επερχόμενων εργασιών ψεκασμού. Ωστόσο, μπορώ να πω ότι αυτή με τα «φώτα λειτουργίας» πάνω τους, αποτελεί μέρος από τις εξωτερικές πληροφορίες που λαμβάνω. Για την ασφάλειά τους Ποτέ δεν θα αποκαλύψω ποιος είναι αυτός ή αυτή.

Έτσι, όπως γνωρίζετε, εμείς ως μετεωρολόγοι γνωρίζουμε τον εναέριο χώρο μας. Γνωρίζουμε τι ακριβώς περνά μέσα σε αυτόν και πότε. Πρέπει να το γνωρίζουμε. Αυτό είναι που παρακολουθείτε. Πριν από χρόνια ρωτήθηκα για τις ουρές(τα chemtrails) … “Τι ουρές;” και έπρεπε να τα απομυθοποιώ (να τα αρνούμαι) και τα στέλνω στην πορεία τους. Αυτό έπρεπε να κάνω. Τίποτε περισσότερο. Υπάρχουν τα chemtrails και πρέπει να γνωρίζετε σχετικά…

Πώς μπορούμε να το σταματήσουμε αυτό;

Γιατί δεν βοηθάτε την εκστρατεία έξω; Εμείς συλλέγουμε τα αποδεικτικά στοιχεία μας και αυτό θα διαρκέσει για όσο είναι δυνατόν πριν από τον τερματισμό λειτουργίας.
Οι προβλέψεις είναι 90% ακριβές. Με ρωτήσατε πώς μπορούν να ακριβή. 90% είναι το καλύτερο που μπορώ να δώσω, επειδή τίποτα δεν είναι 100%. Θα μπορούσαν να ακυρώσουν μια επιχείρηση σε ένα λεπτό.
Ελπίζω πως η τοποθέτηση σας βοήθησε να καταλάβετε το ιστορικό αυτού που κάνω, γιατί άλλαξα, και τι ξέρω …”

Ο K.Martin , εκτός από την ιστοσελίδα που διατηρεί και στην οποία αναρτεί τις προβλέψεις του για τον καιρό, έχει δημιουργήσει ένα σύστημα- χάρτη το οποίο ονόμασε: chemtrails alert και με το οποίο προειδοποιεί για τους επερχόμενους αεροψεκασμούς παγκοσμίως.

Το site με τα chemtrails alerts είναι εκτός λειτουργίας.  Τυχαίο ;;;

Category: ,

5 σχόλια:

 1. Εξαιτίας αυτού του πενταπλού τρομοκρατικού χτυπήματος προκλήθηκε η τεχνητή άλω που έκανε την εμφάνισή της πάνω από τη χώρα μας το περασμένο σαββατοκύριακο.

  Τυχαίο ή απλή σύμπτωση;

  Κάπως έτσι ξεκίνησε η τεχνητή υπερκακοκαιρία που χτύπησε στο ψαχνό τα Βαλκάνια ως αντίποινα στην άρνηση της σερβικής κυβέρνησης ν' αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου την οποία θεωρεί μέρος ενός διαβολικού σχεδίου για τη δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας και του γεωγραφικού εκτρώματος που ακούει στο βαρύγδουπο όνομα BULGRAVIA.  Όσο πλησιάζει η μέρα των ευρωεκλογών τόσο θα ενταθεί η επίδειξη πυγμής εκ μέρους του ΝΑΤΟ το οποίο δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει το νεωθομανικό κεμαλοναζιστικό καθεστώς της Άγκυρας ως πολιορκητικό κριό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μάριος Φωτίου23 Μαΐου 2014 - 10:26 π.μ.

  Ούτε καν προκειτε να μπω στη διαδικασία να σχολιάσω τις υπόνειες σου περί "γνωστής" προσπάθειας. Θέλω να δω αν μπορείς να σταθείς σε μία ίσια συζήτηση για το θέμα.

  O Kevin Martin είναι αυτοαποκαλούμενος μετεωρολογος(κομπογιανίτης δηλαδή) ο οποίος δήλωσε ότι πάσχει από αυτισμό και αυτό τον έχει κάνει ταλαντούχο μετερεωλόγο [http://www.godlikeproductions....] και δεν είχε ποτέ εκπαίδευση στη μετεωρολογία. Μάλιστα το Ιούλιο του 2013 στο website το οποίο αναφέρεσαι δηλώνει ότι μετά το κλείσιμο του HAARP έκλεισε συμβόλαιο για να το χρησιμοποιεί εκείνος [http://archive.today/RY0AX]... ότι ναναι δηλαδή. (φέρνει λίγο του Τζώνυ Ντέπ δε νομίζεις?)

  Τώρα αν πιστεύεις ότι τα λεγόμενα ενός φαινομενικά (και όπως δηλώνει ο ίδιος) ψυχικά ασθενούς μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν τεκμήρια αυτό είναι διαφορετικό. Εξάλλου η επίκληση σε δήθεν αυθεντείες δεν αποδυκνύει τίποτα, ενώ ακόμα και να ήταν αυθεντεία πάλι έχει συμβεί πολύ συχνά να κάνουν λάθη οι ειδικοι. Γι' αυτό στην επιστήμη δεν λαμβάνεται υπόψιν κάποια μελέτη αν δεν επιβεβαιωθεί και απο ανεξάρτητους ερευνητές.

  Έχεις να παρουσιάσεις ανεξάρτητες μελέτες που περιγράφουν το μηχανισμό μέσω του οποίου το HAARP θα μπορούσε να προκαλέσει αλλαγές στο καιρό και δη στην Ελλάδα? Αν υποθέσουμε ότι όντως συμβαίνει αυτό που λες πως καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι τα συγκεκριμένα σύννεφα είναι αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας και όχι των φυσικών μηχανισμών που δημιουργούν τα σύννεφα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. μεγαλε τα κουβαδακια σου και σ΄'αλλη παραλια,γκεγκε?νεοταξικα σκυλια δεν χωρανε εδω μεσα και κοπριτες του συστηματος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. 24/05/14 το πρωι ψεκαζαν στο ξυλοκαστρο οι βρωμικοι και μετα περναγαν οσο μεσημεριαζε,μεσα απο τα συννεφα και ψεκαζαν τα λαμογια,,το νουσας φιλοι ψεκασμενοι αυριο που θα ριξετε την ψηφω σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Χαμένος κόπος φίλε μου .

  Τους έχουν γράψει πολλά σχόλια έμπειροι αεροπόροι και

  άτομα τα οποία έχουν άμεση σχέση με το πτητικό έργο και αντί να
  ακούσουν μάθουν κάτι από αυτούς τους ειρωνεύονται. Πιστεύουν μόνο τον χημικό
  για τον οποίο ο Σιμόπουλος είχε πει πέρσι ότι λέει κουταμάρες όταν είχε αναστατώσει
  όλα τα κανάλια και διαδίδοντας

  ότι κινδυνεύει η Ελλάδα από Ηλιακές
  καταιγίδες.

  Έτσι για την ιστορία
  θα ήθελα να ρωτήσω τα Psekasmata εάν μπορούν να μας ενημερώσουν για την ομιλία του Κύπριου βουλευτή ο οποίος
  θα μιλούσε στην Αίγινα για τους "αεροψεκασμούς" πριν από μερικές ημέρες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...