Αεροψεκασμοί στη Μήλο 29-4-2014

Admin | Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 | 9:07 μ.μ. | 12 σχόλια

Φωτογραφικό υλικό από αεροψεκασμούς στην όμορφη Μήλο μας στέλνει αναγνώστρια και τονίζει πως τις προηγούμενες ημέρες γύρω από το Πάσχα επαναλαμβανόταν το ίδιο σκηνικό...


















Μήλος 29-4-2014




Category: ,

12 σχόλια:

  1. ο δογματισμος σου ειναι δειγμα πνευματικου ολοκληρωτισμου.Κανεις μας δεν κατεχει την αποκλειστικοτητα της γνωσης.
    Αποπειρες ερμηνειας ενος καινοφανους φαινομενου κανουμε...
    Ποιος-ποιοι ειναι τα θυματα της προπαγανδας κανεις δεν το ξερει ακομα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.

    Ο άνθρωπος (και εννοώ κάθε άνθρωπος, όχι μόνο η κακιά Μέρκελ, το ΔΝΤ, η ακόμη πιο κακιά ΝΤΠ και οποιοσδήποτε άλλη διαβολική οντότητα επιζητά το κακό μας) έχει αφήσει ένα απέραντο αποτύπωμα σ' αυτό το πλανήτη. Πραγματικά δυσκολεύομαι πάρα πολύ, έστω ηθικά / συναισθηματικά (αν θεωρωρήσουμε αληθή τη παραδοχή ότι κάθε δημοσιευθείσα επιστημονική
    έρευνα σχετικά με το κλίμα κοντά έναν αιώνα τώρα είναι σκοπίμως ψευδής /
    κατευθυνόμενη) να αποδεχθώ πως αυτό είναι ανυπόστατο --διότι αυτό ακριβώς υπαινισσόμαστε λέγοντας ότι το φαινόμενο του θερμοκηπίου δεν είναι παρά μια μεγάλη πλάνη, ενώ όλοι μας έχουμε βιώσει κατ' ιδίαν τις συνέπειές του στις ζωές μας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, πολύ προτού αρχίσουμε να μιλάμε για χημειοψεκασμούς και λοιπά μοχθηρά σχέδια εξολόθρευσης της ανθρωπότητας. Η ακόρεστη «λαιμαργία» όλων μας οδήγησε το πλανήτη στο σημείο που βρίσκεται, όσο βολικό κι αν είναι να πιστεύουμε το αντίθετο.

    Από την άλλη πλευρά, είναι δεδομένο πως κάποιοι είναι τάξεις μεγέθους πιο «λαίμαργοι» από τους υπόλοιπους. Ως εκ τούτου οι αεροψεκασμοί, με όλα τα σενάρια και τις... «συνοδευτικές εφαρμογές»* τους θέλω να πιστεύω πως είναι μια θλιβερή πραγματικότητα...

    Επειδή αφενός κουράζω με το κυνισμό μου, αφετέρου είναι περασμένη η ώρα και πιθανόν να μη βγάζουν νόημα οι ασυναρτησίες που αραδιάζω... long story short:

    - Γίνονται αεροψεκασμοί;
    Αδιαμφισβήτητα.

    - Από ποιούς και γιατί;
    Ουδής γνωρίζει. Σίγουρα όμως παίζει γερή κονόμα!
    *Συχνά παρουσιάζεται η γεωμηχανική ως ερμηνία, όχι προς αμφισβήτηση περαιτέρω εφαρμογών, αλλά μονάχα γιατί αυτό προτείνουν τα υπάρχοντα (λιγοστά) δεδομένα.

    - Συμβάλλουν οι αεροψεκασμοί στην υπερθέρμανση του πλανήτη;
    Είναι πολύ πιθανό.

    - Θέλουν κάποιοι να μας πείσουν ότι η κλιματική αλαγή είναι χειρότερη απ' ό,τι στη πραγματικότητα;
    Είναι πολύ πιθανό.

    - ...ενώ όλοι οι υπόλοιποί μας είμαστε αθώοι και αγγελικά πλασμένοι, όπως και το CO2; Ο αντίκτυπος των -κοινών- ανθρώπινων δραστηριοτήτων δεν έχει επιφέρει αλλαγές στο κλίμα;
    Κάθε άλλο!!

    Τα παραπάνω είναι de facto για 'μένα προσωπικά. Από 'κει και πέρα κάθε άποψη σεβαστή και συζητήσιμη, αρκεί ο εκφραστής της να μη ζητά ντε και καλά να την ενστερνιστώ.

    Σε τελική ανάλυση...

    "Truth doesn't come in black or white but always in shades of grey."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΝΑΤΟ θα συνεχίσει την επίδειξη πυγμής σε βάρος της Ελλάδας για να μη θιγούν τα συμφέροντα που θησαυρίζουν από τη μνημονιακή λεηλασία. Αυτό το σκηνικό θα διαιωνιστεί μέχρις ότου η χώρα μετατραπεί σε δεύτερη Ατλαντίδα ή γίνει κομματάκια από το υπερόπλο Xindi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν θα το καταλάβεις θα είναι κάπως αργά. Θα είναι η στιγμή που θα ζητήσουν από τους λαούς να συναινέσουν στα προγράμματα Γεωμηχανικής για να σώσουν τον πλανήτη. Όλα τα 'προγράμματα' Γεωμηχανικής του IPCC χρηματοδοτούνται από το ίδρυμα Ρόκφελερ. Αυτός να δεις τι δείγμα ολοκληρωτισμού είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γαλιλαίος: "Και όμως γυρίζει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύρια κατηγορία για την καταδίκη του Γαλιλαίου το 1633 ήταν η αθέτηση
    του Διατάγματος του Καταλόγου Απαγορευμένων που δημοσιεύτηκε στις 6
    Μαρτίου του 1616. Σύμφωνα με αυτό, δόθηκε εντολή στον Γαλιλαίο να μην
    υποστηρίξει, ούτε να υπερασπιστεί, ούτε να διδάξει με οποιονδήποτε τρόπο
    την άποψη της ακινησίας του Ήλιου και της κίνησης της Γης. Έχοντας
    τότε, χωρίς δεύτερη σκέψη, υποσχεθεί να υπακούσει, αφέθηκε ελεύθερος και
    απέφυγε τον κίνδυνο να λογοκριθεί ή να απαγορευτεί κάποιο από τα βιβλία
    του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Μείωση και έλεγχος"; Μάλλον δεν αντιλήφθηκες τις πραγματικές προθέσεις της δρακονιανής αδελφότητας που δεν είναι άλλες από τον ολοκληρωτικό αφανισμό κάθε μορφής ζωής και την κοσμική συντέλεια.


    Αυτές ακριβώς τις προθέσεις ομολόγησαν ωμά και κυνικά οι δύο υπαρχηγοί του λόρδου Rothschild Henry Kissinger και Zbigniew Brzeziński, με τον πρώτο να παραδέχεται για πρώτη φορά δημοσίως την ύπαρξη του υπερόπλου Xindi της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς Star Trek και τον δεύτερο να καταγγέλλει ανοιχτά την μαζική αφύπνιση των μαζών αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί πως «θα ήταν προτιμότερο και απείρως ευκολότερο να εξαφανίσεις κάθε μορφή ζωής από το να ελέγξεις τον πληθυσμό!»


    Οι μάσκες έπεσαν αποκαλύπτοντας τους πραγματικούς σκοπούς αυτής της μακάβριας συνομωσίας. Οι Ανουννάκοι θέλουν να μετατρέψουν το σύμπαν σε κόλαση φωτιάς για να μην μείνει τίποτα όρθιο.



    Τα δρακονιανά ερπετοειδή φέρονται μάλιστα αποφασισμένα να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί παίρνοντας τη μορφή ενός τεράστιου μετεωρίτη για την επίτευξη του στόχου τους. Κοινός τους σκοπός δεν είναι μια παγκόσμια κυβέρνηση και μια νέα τάξη πραγμάτων αλλά η κοσμική συντέλεια και η επιστροφή του χρόνου πολλές χιλιετίες πριν από τη δημιουργία του σύμπαντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για όλα αυτά που μας αναφέρετε έχουν γίνει πάρα πολλές αναρτήσεις στο ιστολόγιό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το γνωρίζω κάνετε καλή δουλειά αλλά δεν επιτρέπονται αντιφατικές πληροφορίες γιατί οι αναγνώστες μπερδεύονται. Θα μπορούσατε να το βάλετε με κάποιο σχολιασμό ότι το άνωθεν δημοσίευμα είναι παραπλανητικό. Μην πέφτετε στη παγίδα της υποτιθέμενης 'δημοκρατίας' ότι πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις τη στιγμή μου τα συστημικά ΜΜΕ έχουν το μαχαίρι και το πεπόνι. Εμείς πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι. Και δυστυχώς υπάρχουν και 'ακτιβιστές' που προωθούν με 'έργο' τους την εξήγηση της Γεωμηχανικής, αλλά στην πλειοψηφία τους είναι κατευθυνόμενοι. Ονόματα προς το παρόν για το ντόπιο υλικό δεν λέμε αλλά ο νοών νοείτο. Ο πρωτεργάτης της παραπληροφόρησης Μάικλ Μέρφυ έχει χάσει το κοινό του καθώς ούτε και οι αμερικάνοι τρώνε κουτόχορτο πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν ασχολούμαι με γαλαξιακές αδελφότητες κι άλλες τέτοιες μπαρούφες. Ο Zbigniew Brzeziński το είπε ξεκάθαρα στο βιβλίο του Between Two Ages: "Παρ' όλες τις αντιρρήσεις κάποιων για τις επεμβάσεις στο περιβάλλον, η τεχνολογία για τον έλεγχο των πληθυσμών έχει ήδη δρομολογηθεί. Δεκαετία '70.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα γιατι αφησανε να εχει ηλιο τη πρωτομαγια ? κανανε καποιο λαθος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα σου πρότεινα να παρακολουθήσεις το παρακάτω βίντεο στο οποίο γίνεται αναφορά για την διαθήκη των δρακονιανών Ανουννάκων.

    https://www.youtube.com/watch?v=xZD5gX5ZL5M

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...