Απίστευτο βίντεο που καταρρίπτει τις αστείες δικαιολογίες που επικαλούνται για τις χημικές ουρές! [ΒΙΝΤΕΟ]

Admin | Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 | 4:25 μ.μ. | 1 σχόλια

Στο καταπληκτικό αυτό βίντεο καταρρίπτονται οι αστείες δικαιολογίες που επικαλούνται κάποιοι για να δικαιολογήσουν τις χημικές ουρές.
Δείτε το βίντεο ολόκληρο και προσεκτικά και θα καταλάβετε τι εννοώ.
Δυο αεροσκάφη βρίσκονται σε παράλληλη πτήση στο ίδιο ύψος με τις ίδιες συνθήκες πτήσης αλλά με
διαφορετική συμπεριφορά. Σίγουρα θα έχετε ακούσει από πολλούς τις παρακάτω δικαιολογίες...



Πρώτη δικαιολογία 
Αυτό που ακούμε πολύ συχνά σαν δικαιολογία για το όταν το ένα σκάφος αφήνει ουρά και το άλλο όχι, είναι ότι πετούν σε διαφορετικά υψόμετρα. Στο βίντεο θα δείτε ότι τα αεροσκάφη πετούν σε σχηματισμό στο ίδιο ύψος και δεν δικαιολογείται το ένα να αφήνει ίχνος και το άλλο όχι.

Δεύτερη δικαιολογία
Διαφορετικός τύπος καυσίμου.  Στο συγκεκριμένο βίντεο θα δείτε τα αεροσκάφη να ανοίγουν και να κλείνουν τον ψεκασμό. Αν υπήρχε διαφορετικός τύπος καυσίμου αυτός θα ήταν ίδιος για όλη την πτήση οπότε πάλι δε δικαιολογείτε η διακοπή και η επανέναρξη στις ουρές.

Τρίτη δικαιολογία
Διαφορετικός τύπος κινητήρα. Απ ότι φαίνεται τα αεροσκάφη είναι ίδιου τύπου αλλά και εναλλάξ μεταξύ τους αφήνουν ή δεν αφήνουν ίχνη. Άρα δεν ισχύει ούτε αυτό.

Επίσης ενώ πετούν με την ίδια ταχύτητα, στο ίδιο ύψος οι συμπεριφορά τους όσον αφορά τις ουρές είναι διαφορετική και εναλλασσόμενη.

Τώρα μήπως έχετε καμιά καλύτερη δικαιολογία;;;;  


Category: , ,

1 σχόλιο:

  1. Οι ΝΑΤΟϊκές επιχειρήσεις τρομοκράτησης του πληθυσμού θα κρατήσουν ως τα τέλη Μαΐου και θα ξαναρχίσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου.

    Ωστόσο δεν θα πρέπει να υπάρξει κανένας εφησυχασμός καθ' όλη τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού αφού ο George Soros - πιστός στο ραντεβού του κάθε καλοκαίρι με τους γκριζόλυκους του αρχιφασίστα Devlet Bahçeli και τα αλλοδαπά μπουμπούκια του - φρόντισε σαν έτοιμος από καιρό ν' αρχίσει τις προετοιμασίες για τους εμπρησμούς των ελληνικών δασών.

    Προτού φτάσει στην Αθήνα ο Ουγγροεβραίος αρχισαυρήτης συναντήθηκε κρυφά στην Ξάνθη με τον Bahçeli παρουσία των αλλοδαπών «μπουμπουκιών» του και ενός μάτσου από γκριζόλυκους πράκτορες της MIT και κομάντος του UÇK για να τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες πριν την επίσημη έναρξη των κοινών αλβανοτουρκικών πολεμικών επιχειρήσεων σε ελληνικό έδαφος στις αρχές Ιουνίου.

    Στο μεταξύ η τρόικα - κατόπιν συνεννόησης με τον Soros - με συνοπτικές διαδικασίες έβγαλε κι αυτή το σιωνιστικό της μαχαίρι δίνοντας τη χαριστική βολή στα κονδύλια για τη δασοπυρόσβεση αφοπλίζοντας την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...