Ρε τι αφήνει πίσω του ο άνθρωπος;;; Τούφα το ντουμάνι!!! Τρίπολη 23-3-2014

Admin | Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 | 5:29 μ.μ. | 6 σχόλια

Καλά μιλάμε... τα έδωσε όλα ο τύπος!

Για πολύ πράμα....





Τρίπολη 23-3-2014














Όσο για την πτήση... αυτή εδώ ήταν...



Αναγνώστης


Category: , ,

6 σχόλια:

  1. Λογικά στα... «συμβεβλημένα» επιβατικά - εμπορικά αεροσκάφη η λειτουργία του συστήματος ψεκασμού θα είναι πλήρως αυτοματοποιημένη ή/και απομακρυσμένα διαχειρίσιμη. Παράμετροι όπως η τοποθεσία, το ύψος πτήσης, οι ατμοσφαιρικές συνθήκες, η ώρα αλλά και η ίδια η σύσταση των ουσιών που ψεκάζονται και η πυκνότητα αυτών μπορούν, δυναμικά μεταβαλλόμενες, να συνδιαμορφώνουν κάθε φορά ένα διαφορετικό, ιδιαίτερο οπτικό αποτέλεσμα, ικανό στην άκρως αποτελεσματική παραπλάνηση του ανίδεου παρατηρητή στο έδαφος ξανά και ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο η Ελλάδα θα βρίσκεται στη μέγκενη των Μνημονίων τόσο θα ενταθεί η επίδειξη πυγμής εκ μέρους του ΝΑΤΟ σε βάρος της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κλασσικα εχουν μπει και οι διεθνεις αερογραμμες στο κολπο. Κερδιζουν πολλα χρηματα. Ετσι πεφτουν και οι τιμες στα εισητηρια σαν την ryair που ηρθε και στην ελλαδα να μας πηγαινει "τσαμπα" βολτες με δωρεαν αεροψεκαστικα δηλητηρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε αυτό το βίντεο ο τύπος περιγράφει γιατί όλοι οι σύγχρονοι κινητήρες οι οποίοι είναι "HIGH BYPASS TURBOFAN" δέν αφήνουν καθόλου contrails.
    Ούτε μέτρο.
    Ακόμη και αυτά που θεωρούμε contrails είναι chemtrails.
    Απλά το καύσιμό τους έχει λιγότερα χημικά αεροψεκασμών.
    Υπάρχουν πατέντες για τήν ενσωμάτωση τών στοιχείων που ξέρουμε
    (Βάριο Στρόντιο Αλουμίνιο κλπ) στά καύσιμα τών αεροσκαφών.
    Μάλιστα είναι τόσο φθηνά που όλες οι εταιρίες χαμηλού κόστους τά χρησιμοποιούν.
    Ισως και να επιδοτούνται αφού έτσι κι αλλιώς με λεφτά τών φορολογουμένων "τρέχουν" αυτά τά προγράμματα.

    Πάντως ρε παιδιά οι αεροψεκασμοί χρησιμοποιούνται κυρίως γιά να αποτρέψουν την βροχή και όχι γιά να τήν προκαλέσουν.
    Εχω όπου εξηγώ κάποια πράγματα και θα φτιάξω ένα ακόμη όταν τελειώσω με τα κλαδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. SVA21 ΩΡΑ 07.36πμ ψεκαζει τωρα ακριβως πανω απο το ξυλοκαστρο,,με φλαιτ ρανταρ,,,το μοναδικο αεροσκαφος που περναει τωρα ειναι ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ 24/03/14.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ σωστή η παρατήρηση σχετικά με τα chemtrails που μοιάζουν με -αυτό που πιστεύουμε εμείς ότι είναι- contrails. Αρκετές φορές έχω κι εγώ προσέξει πτήσεις φαινομενικά «αθώες», σε μεγάλο ύψος, να προκαλούν σχηματισμό νεφών στο πέρασμά τους, χωρίς ωστόσο να είναι ορατό το ψέκασμα. Αυτό συνήθως συμβαίνει τις καθαρές (σύμφωνα με τα δελτία) ημέρες, ενώ τα κλασικά chemtrails παρατηρούνται τις μέρες για τις οποίες έχει προαναγγελθεί «αραιή συννεφιά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...